Plošča iz jesenskih listov. Obrt iz naravnega materiala

Notranjost je zabavna dejavnost, še posebej, če veste, kako nekaj narediti z lastnimi rokami. Stenska plošča bo postala prava dekoracija dnevne sobe, kuhinje ali spalnice. Odvisno od letnega časa lahko spremenite temo slike. V tem članku se boste naučili, kako narediti ploščo iz listov na jesensko temo.

Materiali:

– listi različnih dreves;

– folija;

– barva v spreju;

– osnova za ploščo iz iverne plošče ali platna, raztegnjene čez okvir;

– lepilo.

Plošča iz jesenskih listov, mojstrski razred po korakih

Zbirajte odpadlo listje zunaj in odstranite umazanijo in prah. Po tem jih s prtičkom dobro obrišite pred vlago.Pripravite podlago za ploščo in nanjo pritrdite liste. Takoj pomislite, kako naj bi izgledala vaša kompozicija.

Po tem boste morali lepiti površino podlage, pa tudi liste. Liste morate s sprednjo stranjo lepiti na ploščo, tako da so žile na vrhu, plovilo pa lahko dobi reliefno teksturo.

Po tem boste morali lepiti površino podlage in liste. Liste morate s sprednjo stranjo prilepiti na ploščo, tako da so žile na vrhu, plovilo pa lahko dobi reliefno teksturo.

Preberite tudi: Aplikacije jesenskih listov. Fotografija

Sedaj liste spet lepite z lepilom in pritrdite folijo. Odrežite velik kos folije vnaprej, da pokrije celotno podlago. Lepo okrasite folijo, tako da se tesno prilega leseni podlagi.

Sedaj liste spet lepite z lepilom in pritrdite folijo. Odrežite velik kos folije vnaprej, da pokrije celotno podlago. Lepo okrasite folijo, tako da se tesno prilega leseni podlagi.

Črno barvo vzemite v razpršilno posodo in nanesite na folijo. Ko se barva posuši, lahko začnete ustvarjati odtenke. Če želite to narediti, začnite brisati barvo s strgalom. Poskusite ne poškodovati same folije, vendar ne skrbite preveč, vse lahko popravite s črnim flomastrom ali markerjem. Jesenska plošča naredi sam je pripravljena.

Vzemite črno barvo v pršilu in jo nanesite na folijo. Ko se barva posuši, lahko začnete ustvarjati odtenke. Če želite to narediti, začnite brisati barvo s strgalom. Poskusite ne poškodovati same folije, vendar ne skrbite preveč, vse lahko popravite s črnim flomastrom ali markerjem. Jesenska plošča z lastnimi rokami je pripravljena.

Oglejte si fotografijo plošče listov:

stenski dekor z jesenskimi listi

plošča listov

ideja za jesensko ploščo

Jesenska listna plošča se bo harmonično vklopila v vsako notranjost in postala izvirno darilo za ljubljene. Po istem principu lahko poskusite narediti zimsko ploščo z iglami za božično drevo. Sodobne šivanke z lastnimi rokami ustvarjajo prave mojstrovine, a zakaj ste slabši? Eksperimentirajte in dobili boste tudi čudovite ročno izdelane dekorje.