Fotografija obrti krompirja

Obrt krompirja sam. Ideje in fotografije

Danes imajo odrasli in otroci radi kulinarične mojstrovine iz krompirja. To neverjetno korenovko lahko uporabite za pripravo številnih okusnih jedi, pa tudi za pripravo krompirjeva obrt. Lepo okrašen krompir bo postal pravi okras praznične mize, nenavadna pa bo tudi najpreprostejša jed.

Izvirne obrti iz fotografije krompirja

Iz krompirja lahko izrežete glave junakov risank in jih nato ocvrtite na nabodala. Glavna stvar je, da lepo razrežete, tako da se po peki oblika ne izgubi in uganite, za kakšen značaj gre.

Iz krompirja lahko izrežete glave junakov risank in jih nato ocvrtite na nabodala. Glavna stvar je, da ga lepo razrežete, tako da se po peki oblika ne izgubi in uganite, za kakšen značaj gre.

Iz krompirja je enostavno narediti celo liste ali druge figure. Če želite to narediti, morate krompir olupiti, ga narezati na plasti debeline približno 0,5 cm in nato z rezalniki za piškote razrezati figure. Po tem jih položimo na pekač in pečemo do mehkega..

Zanimalo vas bo: Zanimive obrti iz testa

Lahko pokažete svojo domišljijo in naredite izvirnega ježa ali drugo žival. V ta namen krompir tudi oblikujejo, ga spečejo in po vrhu okrasijo. Na krompirjevih obrti lahko slikate ali uporabljate naribano hrano, na primer korenje ali peso..

Otroške obrti iz krompirja

Če kuhate krompir v njegovih uniformah in pokažete svojo ustvarjalnost, dobite zelo smešne obrti za otroke. Končan krompir bo treba nanizati na leseno nabodalo, nato pa okrasiti. Za izdelavo klobuka uporabite kozarce iz jogurta, za ušesce pa uporabite čep ali šivalne zatiče. Smešna obrt se bo izkazala, če uporabljate gumbe in palice.

Končan krompir bo treba nanizati na leseno nabodalo, nato pa okrasiti. Za izdelavo klobuka uporabite kozarce iz jogurta, za ušesce pa uporabite čep ali šivalne zatiče. Smešna obrt se bo izkazala, če uporabljate gumbe in palice.

Popolnoma užitne obrti se bodo izkazale, če za njihovo okrasitev uporabite drugo zelenjavo, na primer lahko naredite rep papige iz paprike in krila iz čebule.

Idej za obrt iz krompirja je lahko veliko, vse je odvisno od namena njihove izdelave. Zdaj lahko vsaka mama zlahka pripravi zanimiv zajtrk za svojega otroka, prav tako pa bo lahko resnično presenetila vse družinske člane s čudovito okrašeno jedjo..

Popolnoma užitne obrti lahko naredite, če za njihovo okrasitev uporabite drugo zelenjavo, na primer lahko naredite rep papige iz paprike, krila pa iz čebule.

Obrt iz krompirja lahko izdelate ob sodelovanju na kakšnem tekmovanju, na primer Miss jeseni ali pomladi. Bolj kot je razvita vaša domišljija, bolj izvirne krompirjeve jedi lahko kuhate.

Obrt iz krompirja lahko izdelate ob sodelovanju na kakšnem tekmovanju, na primer Miss jeseni ali pomladi. Bolj kot je razvita vaša domišljija, bolj izvirne krompirjeve jedi lahko kuhate.

Druga možnost uporabe krompirja pri šivanju je izdelava domačih tjulnjev. Morate vzeti krompir in ga razrezati po dolžini, tako da je ena polovica velika, druga pa majhna. Po tem morate na veliki polovici izrezati obrazec za tiskanje. To lahko enostavno naredite z nožem ali posebnimi rezalniki za piškote. Zdaj samo potopite krompir v barvo in postavite smešne žige..

Druga možnost uporabe krompirja pri šivanju je izdelava domačih tjulnjev. Morate vzeti krompir in ga razrezati po dolžini, tako da je ena polovica velika, druga pa majhna. Po tem morate na veliki polovici izrezati obrazec za tiskanje.

Zdaj veste, kateri krompirjeva obrt lahko to storite sami. Izkazalo se je, da se celo krompir uporablja kot material za ročna dela..