Zelenjavna obrt DIY

Ustvarjalnost nam daje izredna čustva in prijetno preživljanje prostega časa. Jeseni mama z otroki in vzgojiteljice z otroki v vrtcu izdelujejo obrti iz zelenjave na temo jeseni. Naj vas ne preseneti, da je zelenjava primerna za izdelavo obrti! Vredno je povedati, da veliko ljudi iz njih res naredi nenavadne stvari. In če so otroci povezani s to lekcijo, potem razvijejo svoja obzorja in izboljšajo svoje znanje. Danes vam bomo ponudili številne srčkane obrti, ki jih lahko naredite doma z lastnimi rokami. Prepričani smo, da boste iz te dejavnosti doživeli največ pozitivnih čustev..

Kakšne obrti narediti iz zelenjave z lastnimi rokami

Vesela parna lokomotiva iz zelenjave za jesensko temo.

Jesenska zelenjavna obrt je lahko zelo raznolika. Lahko naredite zapletene možnosti za obrt ali začnete ustvarjati preproste, a zelo srčkane pripomočke. Naše prvo plovilo bo parna lokomotiva, za izdelavo katere boste porabili najmanj svojega časa. Ta obrt je v celoti sestavljena iz zelenjave, ki jo je treba pritrditi skupaj z zobotrebci. Takšno obrt morate ustvariti iz:

  • buča,
  • korenje,
  • melone,
  • zeleni paradižnik.

Omeniti velja tudi, da morate med ustvarjanjem takšne sestave uporabiti oster nož, ki prereže vse potrebne luknje v zelenjavi..

Obrt iz zelenjave na temo jeseni

Ladja bučk z mornarji.

Torej, če želite ustvariti takšno obrt, boste potrebovali bučke dostojne velikosti. V njej morate izrezati luknjo, namestiti zobotrebce, pritrditi jadra in mornarje oblikovati iz plastelina. Zagotovo bo takšna obrt lahko zasedla svoje mesto na šolski razstavi ali na kakšnem podobnem dogodku, posvečenem jesenski temi..

Zelenjavna obrt DIY

Avto z voznikom.

Lep avto lahko dobite iz zelenjavnega mozga. Tu pa se morate potruditi in najti kolesa iz starega avtomobila. Poleg tega boste tukaj potrebovali drugo sadje, ki ga lahko preprosto najdete v trgovinah v svojem mestu. To plovilo izgleda privlačno, svetlo in ljubko. Zagotovo bo pritegnila pozornost številnih obiskovalcev razstave..

obrt iz zelenjave

Junaki priljubljene risanke “Smeshariki”.

V tem članku si lahko ogledate čudovite ročne izdelke iz zelenjave, ki jih lahko naredite z lastnimi rokami. V tem članku boste videli opis in fotografije najboljših obrti..

Če uporabite domišljijo, dobite te smešne like. In da bodo videti svetle, morate iz plastelina oblikovati nekaj podrobnosti njihove podobe..

lepe domače obrti

Bučke iz bučk.

Vredno je reči, da lahko s pomočjo svoje domišljije navadno zelenjavo spremenite v izredne obrti. In če je načrtovana jesenska razstava ročnih del iz zelenjave, potem ji naredite takšne sandale. In za dekoracijo uporabite rože iz naravnega korenja..

jesenske obrti iz zelenjave

Polyanka.

Čiščenje je najpreprostejše plovilo. In če želite to narediti, potrebujete najmanj napora. Torej, vzemite pladenj, postavite travo in naredite gobe iz hruške in jabolka.

jesensko obrt iz zelenjave naredi sam

Krompirjev jež.

Če želite poiskati obrti iz zelenjave, vam bo všeč fotografija naše publikacije. Konec koncev, tukaj lahko najdete veliko število obrti, ki jih želite narediti doma. Torej ima morda vsaka gospodinja velik krompir. In priporočamo, da ga uporabite za ustvarjanje lepe obrti..

Najprej naredite rožnatega obraza z ježkom. Nato z zobotrebci naredite trnje. Nanje pritrdite poljubno zelenjavo ali plastelin.

DIY obrti iz zelenjave na temo jeseni

Jagnjetina brokolija.

Snežno belo jagnje lahko dobite, če za njegovo ustvarjanje uporabite brokoli. Samo povežite socvetja med seboj z zobotrebci in naredite obraz te živali.

ročna dela iz fotografij zelenjave

Zeljeni zajček.

Z vilicami za zelje ustvarite zabavnega zajčka. Pritrdite ušesa listov zelja in za roke uporabite rezine rjavega kruha..

Fotografija obrti z zelenjavo

Druga možnost obrti – zajček.

lepe obrti iz zelenjave naredi sam foto

Končno

Kot lahko vidite, lahko iz zelenjave izdelate najrazličnejše obrti. In takšne obrti lahko postanejo posebne. In vse zato, ker so v tem primeru uporabili zelenjavo in sadje. Zato poskusite narediti nekaj zanimivega. Naredite najsvetlejše obrti, ki bodo navdušili vse brez izjeme.