DIY perje. Mojstrski razred z videom

Če ste prej v parku lahko kupili samo božično drevo ali ležali o vejici, je danes veliko idej, s katerimi je enostavno narediti ročno izdelavo božičnega drevesa z lastnimi rokami. O tem, kako narediti božično drevo iz bombažnih blazinic, smo že pisali, v tem članku pa se boste naučili, kako ga narediti iz perja..

Materiali:

– karton;

– lepilo;

– Bela barva;

– perje;

– kroglice.

Kako narediti perje

Perje lahko danes kupite v trgovini s strojno opremo ali v trgovini s športno opremo. V barvi perja lahko izberete sami, potem bo vaše božično drevo belo, zeleno ali celo rožnato. Vse je odvisno od vašega razpoloženja in domišljije.

Perje lahko danes kupite v trgovini s strojno opremo ali v trgovini s športno opremo. V sami lahko izberete barvo perja, potem bo vaše božično drevo belo, zeleno ali celo rožnato. Vse je odvisno od vašega razpoloženja in domišljije.

Preden začnete izdelovati drevo, pojdite skozi perje in jih razvrstite po dolžini. Če je vse perje enake dolžine, je tudi to v redu..

Oglejte si video: Božično drevo iz perja. Mojstrski razred

Na vsako pero boste morali prilepiti kroglico. To lahko storite s pištolo za lepilo..

Preden začnete izdelovati drevo, pojdite skozi perje in jih razvrstite po dolžini. Če je vse perje enake dolžine, je tudi to v redu. Na vsako pero boste morali prilepiti kroglico. To lahko storite s pištolo za lepilo.

Okvir božičnega drevesa je izdelan ločeno. Če želite to narediti, je treba list kartona ali debel papir zviti v stožec in ga zlepiti. Da se tak okvir ne bi obrnil, lahko v spodnji del z notranje strani zlepite trak papirja ali tkanine..

Okvir božičnega drevesa je izdelan ločeno. Če želite to narediti, je treba list kartona ali debel papir zviti v stožec in ga zlepiti. Da se tak okvir ne bi obrnil, lahko v spodnji del z notranje strani prilepite trak papirja ali tkanine.

Podlaga za drevo se mora dobro posušiti. Bodite previdni, če je perje belo, morate stožec pobarvati z belo barvo, tako da je površina enakomerna.

Okvir božičnega drevesa je izdelan ločeno. Če želite to narediti, je treba list kartona ali debel papir zviti v stožec in ga zlepiti. Da se tak okvir ne bi obrnil, lahko v spodnji del z notranje strani zlepite trak papirja ali tkanine. Podlaga za drevo se mora dobro posušiti. Bodite previdni, če je perje belo, morate stožec pobarvati z belo barvo, tako da je površina enakomerna.

Ko je podlaga pripravljena, nadaljujte z lepljenjem perja-igel nanjo. Začnite lepiti perje od spodaj v krog do samega vrha. Perje je zlepljeno na gred, tako da puhast del ustvarja volumen.

Ko je podlaga pripravljena, nadaljujte z lepljenjem perja-igel nanjo. Začnite lepiti perje od spodaj v krog do samega vrha. Perje se prilepi na steblo, da ustvari volumen za puhast del.Božično drevo iz perja

Božično drevo iz perja pripravljeno. Naredite lahko več božičnih drevesc različnih velikosti in barv, z lastnimi rokami pa boste dobili izvirno kompozicijo na zimsko temo.