Božično drevo iz plastičnih žlic. Mojstrski razred

Mojstrski razred: drevo naredi sam iz plastičnih žlic

Iz plastičnih posod lahko naredite veliko izvirnih obrti DIY. Če se z otrokom odločite preživeti zanimiv zimski večer, poskusite navadnim plastičnim žlicam podariti drugo življenje. Zelo ustvarjalno božično drevo lahko dobite, če posodo za enkratno uporabo pobarvate v vintage barvi..

Materiali:

– žlice za enkratno uporabo;

– škarje;

– kartonski stožec;

– lepilo;

– barve.

Kako narediti božično drevo iz plastičnih žlic

Najprej boste morali obrezati ročaje vseh žlic, saj bo plovilo sestavljeno samo iz podstavkov. Lahko poskusite narediti zeleno božično drevo, za to v trgovini vzemite zeleno žlico za enkratno uporabo. Če najdete le belo, ne obupajte, jih je mogoče zlahka prebarvati s pršilno barvo..

Najprej boste morali obrezati ročaje vseh žlic, saj bo plovilo sestavljeno samo iz podstavkov. Lahko poskusite narediti zeleno božično drevo, za to v trgovini vzemite zeleno žlico za enkratno uporabo. Če najdete le bele, ne obupajte, jih lahko preprosto prebarvate s pršilno barvo.

Praznine položite na bel list in začnite barvati.

Praznine položite na bel list in začnite slikati. Ko se površina žlic posuši, jih obrnite in pobarvajte notranjost.

Ko se površina žlic posuši, jih obrnite in pobarvajte notranjost..

barvne žlice za plastično drevo

Zdaj morate pripraviti podlago za božično drevo. Najpogosteje se za to uporablja navaden kartonski stožec, ki ga lahko naredite sami. Če ni kartona, poskusite narediti stožčasto obliko s papirnatim papirjem ali plastično steklenico..

Preberite tudi: Božično drevo iz plastičnih vilic

Zaželeno je, da je podstavek drevesa v barvi iglic, sicer bo sijal skozi vrzeli med podrobnostmi..

Zdaj morate pripraviti podlago za božično drevo. Najpogosteje se za to uporablja navaden kartonski stožec, ki ga lahko naredite sami. Če nimate kartona, poskusite narediti stožčasto obliko s papirnatim papirjem ali plastično steklenico. Zaželeno je, da je podstavek drevesa v barvi igličastih igel, sicer bo sijal skozi vrzeli med deli.Lepilo in barva za izdelavo božičnega drevesa iz namiznega pribora za enkratno uporabo

Lepite žlice na podlago. Najboljši način za to je uporaba pištole za lepilo. Začnite od spodnje vrstice in naslednje žlice zlepite v šahovnici, da bo plovilo lepo. Lepilo nanesite le v zgornjem delu pripravljene žlice na območju ročaja.

Lepite žlice na podlago. Najboljši način za to je uporaba pištole za lepilo. Začnite od spodnje vrstice in naslednje žlice zlepite v šahovnici, da bo plovilo lepo. Lepilo nanesite le v zgornjem delu pripravljene žlice na območju ročaja.

Obdelovancev ne poskušajte zlepiti zelo blizu drug drugega, da ne štrlijo v različnih smereh. Obrt bi morala izgledati kot pravo božično drevo. Ko se približate vrhu stožca, boste imeli manjše žlice..

Obdelovancev ne poskušajte zlepiti zelo blizu drug drugega, da ne štrlijo v različnih smereh. Obrt bi morala izgledati kot pravo božično drevo. Ko se približate vrhu stožca, boste imeli manj žlic.

Kdaj Obrt za božično drevo iz plastičnih žlic bo pripravljen, ga okrasite po svojem okusu. Na koncu boste dobili zelo ustvarjalno obrt, ki je kot nalašč za okrasitev sodobne notranjosti. Če izrežete ročaje žlic, lahko vaš otrok celo sam prilepi igle na stožec ali pa mu zaupa izdelavo stožca iz papirja. Namizni pribor za enkratno uporabo se danes pogosto uporablja za izdelavo različnih obrti, saj velja za enega najcenejših materialov za šivanje in je enostaven za uporabo..

Ko je obrt za božično drevo iz plastičnih žlic pripravljen, ga okrasite po svojem okusu. Na koncu boste dobili zelo ustvarjalno obrt, ki je kot nalašč za okrasitev sodobne notranjosti. Če odrežete ročaje žlic, bo vaš otrok