kako okrasiti penasto drevo

Trenutno so zelo priljubljeni različni izdelki, izdelani ročno. Zaradi tega pojava želijo številne igličarke same ustvariti edinstvene izdelke in celo notranje predmete. Za novo leto 2017, pa tudi za druge praznike, rokodelke izdelujejo zanimive obrti. V tem primeru se pogosto izdelujejo božična drevesca. Narejene so ne le iz kartona in papirja. Uporabljeni materiali so pri roki. Na primer, pena je lahko tak material. Iz njega lahko naredite stožec ribje kosti in ga okrasite po želji. Če pa vas je fantazija zapustila, vam bo ta članek povedal, kako okrasiti božično drevo iz pene.

Božično drevo iz polistirena okrasimo sami

Preden govorimo o okrasitvi takšnega božičnega drevesa, je treba povedati, da je treba v tem primeru uporabiti peno: brušeno in debelo. Okrasitev takšnega božičnega drevesa je enostavna. In vse zato, ker obstaja toliko tehnik in idej, ki jih lahko uporabite. Zdaj jih bomo našteli v tem članku..

Za okrasitev penastega drevesa uporabljamo gumbe.

Če imate doma nepotrebne gumbe, vam jih ni treba zavreči. Z njimi lahko okrasite stožec božičnega drevesa. V tem primeru bodo prav prišli gumbi, ki bodo imeli drugačno velikost, barvo in teksturo. V svojem nakitu lahko uporabite čudovite kroglice. In vrh takšnega božičnega drevesa lahko okrasite z zvezdico. Če želite gumbe pritrditi na božično drevo, morate uporabiti lepilo ali igle.

kako okrasiti drevo iz stožca iz pene

Stožec okrasimo s tehniko – kinusaiga.

Japonsko tehniko kinusaiga lahko uporabimo tudi za okrasitev stožca iz pene. Ta tehnika vas lahko spomni na kombinacijo več vrst šivanja. Tu se združujejo šivanje, šivanje in šivanje. Japonci v tem primeru uporabljajo stare kimone, ki jih ne zavržejo. Zato lahko to tehniko uporabite tudi pri dekoriranju stožca iz pene. Okrasite prazno s koščki tkanine, čipko in nekaj svetlimi detajli. Vsi deli so pritrjeni na stožce z lepilom.

kako okrasiti božično drevo iz stiropora z lastnimi rokami

Okrasitev penastega božičnega drevesa v tehniki kanzashi.

Zanimiva in sodobna tehnika dekoriranja je tehnika kanzashi. Potrebovali boste tkanino, iz katere so izrezani majhni kvadrati. Te kvadrate je treba zložiti diagonalno. Trikotnik, ki se bo izkazal, je treba prepogniti na polovico. Končane cvetne liste je treba požgati z vžigalnikom ali svečo. Tako jih lahko zaščitite. Pri tem delu morate biti previdni. Potrebna je tudi potrpljenje. Kroglice lahko uporabite za ustvarjanje čudovitega učinka. Elementi so pritrjeni na božično drevo z lepilom.

kako okrasiti božično drevo iz polistirena fotografija

Dekor za božično drevo s testeninami.

Stožec iz pene, okrašen s testeninami, lahko postane izvirna novoletna obrt. Za okrasitev boste potrebovali testenine, pa tudi sladkarije in kroglice. Za takšno obrt je treba testenine pobarvati. V tem primeru potrebujete srebrno in zlato barvo. Po slikanju bo vaše drevo imelo eleganten in lep videz. Testenine so pritrjene na stožec z lepilom.

kako okrasiti božično drevo iz polistirena fotografija

Božično drevo okrasimo z bleščicami in kroglicami.

V tem članku bomo govorili o tem, kako okrasiti božično drevo iz stiropora. Tukaj vam bomo ponudili praktične nasvete in fotografije. Za okrasitev novoletne mize uporabite eno zanimivo idejo. V tem primeru priporočamo, da za okras uporabite kroglice in bleščice. Okrasitev božičnega drevesa v tem primeru je preprosta. Toda to delo je mukotrpno. Kroglice in bleščice so navojene na zatič in pritrjene na stožec. Delo se mora začeti od spodaj.

kako okrasiti božično drevo iz pene plastike z lastnimi rokami

Elegantna penasta ribja kost.

Veličastno božično drevo za okrasitev novoletne notranjosti je mogoče narediti zelo hitro. Če želite to narediti, uporabite barve. Stožec iz pene je pobarvan v več barvah. Hkrati lahko slikate v različnih stilih. Na primer, stožec lahko pobarvate v spirali, vodoravno in navpično. Božično drevo lahko okrasite s čudovito pletenico ali svetlimi bleščicami. Oblečen papir z resami bo ustrezal..

okras božičnega drevesa iz stiropora

Tehnika soočenja za okrasitev stožca iz pene.

Tehnika soočanja je primerna za tiste šivanke, ki imajo veliko potrpljenja in delavnosti. Ta tehnika uporablja valovit barvni papir. Ta tehnika je sestavljena iz več operacij. Če pa jih razumete, vam bo uspelo. V tem primeru se kvadrat takšnega papirja zmečka s pomočjo navadne palice iz kemičnega svinčnika. Če želite penasti stožec spremeniti v privlačno ribjo kost, morate uporabiti veliko zelenih kvadratov.

kako okrasiti drevo iz stožca iz pene

Dekoriranje stožca s figurami za prebijanje lukenj.

S številkami za luknjanje ustvarite čudovito drevo za novo leto. Toda na predvečer novoletnih praznikov je priporočljivo uporabiti luknjače v novoletni temi.

kako okrasiti penasto drevo

Dekorativni dekor s kartonskimi lističi.

Če doma ni lukenj, lahko uporabite drugo metodo. Na primer, lahko izrežete cvetne liste iz kartona. Za lep videz lahko cvetne liste obarvamo. Uporabite kateri koli odtenek praznične barve. Vsak cvetni list lahko okrasite tudi z iskricami..

kako okrasiti božično drevo iz polistirena fotografija

Dekor za božično drevo z naravnimi materiali.

Če uporabljate naravne materiale, lahko dobite elegantno in lepo obrt. S stožčastimi luskami stožec spremenite v elegantno ribjo kost. Najbolje je, da z njimi lepite stožec od spodaj navzgor. V tem primeru je spodnji del božičnega drevesa okrašen z večjimi luskami. Za vrh se uporabljajo majhni cvetni listi. In da bo plovilo na koncih tehtnice videti čudovito, morate dodati malo bronaste barve in umetnega snega.

kako okrasiti penasto drevo

In če imate veliko stožcev, jih lahko uporabite za dekoracijo. Tudi kroglice bodo prišle prav..

kako okrasiti penasto drevo

Perje za okrasitev božičnih drevesc.

Če uporabljate barvno perje za okrasitev stožca iz pene, lahko hkrati dobite svetlo in učinkovito božično drevo. Z prozornim lepilom prilepite perje na stožec. Vsakemu perju lahko dodamo tudi okrasne.

kako okrasiti božično drevo iz pene plastike z lastnimi rokami

Jabolka za okras božičnega drevesa. 

Jabolka lahko uporabite tudi za okrasitev stožca iz stiropora. To božično drevo je dovolj preprosto narediti. Stožec iz pene je treba pobarvati z rdečo barvo. Za dekoracijo se uporabljajo umetna jabolka. Na stožec so prilepljeni s prozornim lepilom ali hladno pištolo. Za okrasitev dna ohišja se uporabljajo veje, ki jih je priporočljivo narediti iz rdečih kroglic. Vrh takšnega božičnega drevesa je okrašen z zvezdico ali lokom..

kako okrasiti penasto drevo

Preja za okrasitev božičnega drevesa.

Če želite vedeti, kako okrasiti stožčasto penasto drevo, morate uporabiti nasvete naše publikacije. Kot lahko vidite, vam ponujamo veliko zanimivih idej za okrasitev vašega božičnega drevesa. In ne nameravamo se zadržati na tem, kar je bilo že povedano..

Zagotovo ima vsaka gospodinja doma prejo ali kos. Iz teh materialov lahko preprosto penasto peno naredite v odličen izdelek. Torej, da bi bilo priročno delati na stožcu, je vredno pritrditi dvostranski trak. Zdaj odlepite trak, da sprostite lepilno podlago. Po tem na stožec navijte škrlat ali prejo. Za okrasitev smreke se uporabljajo veliki kamenčki ali venec iz majhnih kroglic..

kako okrasiti drevo iz stožca iz pene

Okrasitev božičnega drevesa iz penaste plastike s klobučevino.

Če vzamete klobučevino in iz nje izrežete majhne cvetne liste, jih lahko uporabite za okrasitev praznine iz pene. Seveda se za dekoracijo uporablja zeleni filc. Cvetni list mora biti okrogel. In priporočljivo je, da ta cvetni list zavijete 4 -krat. Takšni deli so pritrjeni na stožec z univerzalnim lepilom ali tekočimi žeblji. Sestavo dopolnjujejo: gumbi, kroglice ali zvončki.

kako okrasiti drevo iz stožca iz pene

Iz klobučevine lahko izrežete tudi trikotne kose, ki jih lahko uporabite tudi za okrasitev pene..

kako okrasiti penasto drevo

Okrasitev stožca iz peščene kosti s sladkarijami.

Božično drevo lahko s pomočjo sladkarij okrasite zelo svetlo in nenavadno. Ne pozabite, da bodo tudi otroci z veseljem okrasili takšno božično drevo. Osnova drevesa je stožec iz pene. Zavijte ga v valovit papir. Uporabite lepilo, ki na stožec pritrdi okraske in sladkarije v svetlih ovojih.

kako okrasiti božično drevo iz polistirena fotografija

Okrasitev stožca s kavnimi zrni.

Drevo kave je lahko všeč vsem ljudem, ki obožujejo kavo. V tem primeru je prazna pena okrašena s pravimi zrni kave. Za dekoracijo se uporabljajo zrna različnih vrst, ki se med seboj razlikujejo po obliki in barvi. Pri pritrjevanju zrn uporabite tekoče lepilo. Morda boste potrebovali tudi pinceto.

kako okrasiti božično drevo iz pene plastike z lastnimi rokami

Končno

Zdaj veste, kako okrasiti božično drevo iz stiropora z lastnimi rokami. Uporabite naše drzne in zelo zanimive ideje. Ukvarjajte se z ustvarjanjem nečesa zanimivega in iz tega dobite odlično razpoloženje.