Kako narediti ananas iz šampanjca in bonbonov. Video, fotografija, mk

Steklenica šampanjca in sladkarije veljajo za najpogostejše darilo tako za moške kot za ženske. Če želite popestriti ta standardni komplet, poskusite narediti originalno obrt iz ananasa. Tako ne morete samo izraziti globokega spoštovanja do osebe, ampak tudi podariti edinstveno in nepozabno darilo. Ponujamo vam izbor video z mojstrskim tečajem o tem, kako narediti ananas iz sladkarij in šampanjca.

Materiali:

– steklenico šampanjca;

– pištola za lepilo;

– zeleni ovojni papir;

– sladkarije.

Ananas iz sladkarij. Mojstrski razred, video

Priporočamo, da najprej pripravite bonbone. Če uporabljate tartufe v rumeni foliji, vam tega ni treba storiti. Za ovoje za sladkarije morate vogale upogniti na stran, ki jo boste prilepili na šampanjec. To je treba narediti, da vogali sladkarij ne štrlijo iz končnega ananasa..

Priporočamo, da najprej pripravite bonbone. Če uporabljate tartufe v rumeni foliji, vam tega ni treba storiti. Za ovoje za sladkarije morate vogale upogniti na stran, ki jo boste prilepili na šampanjec. To je treba narediti, da vogali sladkarij ne štrlijo iz končnega ananasa.

Zdaj lahko začnete lepiti sladkarije na steklenico. Začnite delo od spodaj, vsaka naslednja vrstica je zlepljena v vzorcu šahovnice.

Zdaj lahko začnete lepiti sladkarije na steklenico. Začnite delo od spodaj, vsaka naslednja vrstica je zlepljena v vzorcu šahovnice.

Preberite tudi: Kako narediti ananas s šampanjcem in sladkarijami

Nato vzemite zeleni ovojni papir in iz njega izrežite liste ananasa. Lahko ga lepite s pištolo ali lepilnim trakom. Da se izognete spoju, ga okrasite s trakom ovojnega papirja. Za liste ananasa lahko uporabite tudi papir ali valovit papir.

Nato vzemite zeleni ovojni papir in iz njega izrežite liste ananasa. Lahko ga lepite s pištolo za lepilo ali trakom. Da se izognete spoju, ga okrasite s trakom ovojnega papirja.

Izvirno darilo v obliki ananasa iz šampanjca je pripravljeno. Za izdelavo bo trajalo le 15-20 minut..

Oglejte si video mojstrskega razreda: Ananas iz sladkarij in šampanjca

Obrtni ananas iz šampanjca in sladkarij je odličen način, da okrasite praznično mizo z lastnimi rokami in na izviren način predstavite običajno darilo.