DIY trak cvet korak za korakom fotografija MK

Umetno cvetje postaja vse bolj priljubljeno pri oblikovalskih delih. To je posledica dejstva, da imajo nizke stroške, izgledajo lepo in dovolj je samo skrbeti za takšno cvetje. V tem članku na spletnem mestu Z lastnimi rokami vam bomo povedali, kako narediti izvirna tračna roža, ki bo okrasila vašo torbo, majico ali sponko za lase. Z našo izbiro mojstrskih tečajev boste hitro obvladali različne tehnike in lahko sami okrasite notranjost ali oblačila..

Glej tudi: Kako narediti rože iz satenskih trakov z lastnimi rokami

Z našo izbiro mojstrskih tečajev boste hitro obvladali različne tehnike in lahko sami okrasite notranjost ali oblačila.

Cvet traku – izvirna dekoracija

Za izdelavo rože boste potrebovali sedem enakih dolžin širokega traku. Najprej je treba vsak segment prepogniti na polovico vodoravno, nato pa navpično.

Najprej je treba vsak kos traku prepogniti na polovico vodoravno, nato pa navpično.

Rezultat je prazen list v obliki cvetnih listov. Vsako slepo stran zašijemo od spodaj in jo zašijemo v en sam cvet v krogu. Šivajte z vbodnim šivom, tako da lahko nit izvlečete.

Cvet traku - izvirna dekoracija

Ko so vsi cvetni listi prišiti, začnite vleči nit. Posledično boste na cvetnih listih oblikovali nepravilnosti, ki bodo rožici dale naraven videz..

Izdelujemo cvet z lastnimi rokami, korak za korakom fotografijo dela

Zdaj morate na sredino rože prilepiti kroglico ali gumb, ki bo služil kot jedro rože. Iz traku lahko naredite tudi sami..

Ko je cvet s traku pripravljen, je treba ugotoviti, kako bo pritrjen na oblačila.

Ko je cvet pripravljen, je treba ugotoviti, kako bo pritrjen na oblačila. Če želite to narediti, je na šivano stran zlepljen krog iz klobučevine, nanj pa je prilepljen zatič. Če želite nekje obesiti rožo, lepite ali prišite kos traku s strani šiva. Umetne rože iz trakov lahko tudi prišijemo na elastiko ali sponko za lase ali jih lepimo s pištolo za lepilo.

Preprost mojstrski tečaj o tem, kako narediti rožo iz traku, bo tako odraslim kot otrokom pomagal narediti čudovit nakit in dodatke z lastnimi rokami. Kombinirajte barvne sheme, spremenite obliko cvetnih listov in dobili boste nove kompozicije.