DIY obrti iz kroglic klobas, mojstrski razred

Klobasne kroglice so idealne za modeliranje različnih figur, zato jih ne ljubijo le otroci, ampak tudi odrasli. Tudi če ste šele začetnik letališča, začnite preproste obrti iz klobas naredi sam. Diagrami, fotografije in opisi po korakih vam bodo pomagali obvladati osnove te vrste šivanja.

Kako narediti rože iz kroglic

Ena najpreprostejših klobasnih kroglic je cvet. Za njegovo izdelavo potrebujete dve kroglici različnih barv, od katerih je ena uporabna za steblo, druga pa za sam brst. Napihnite zeleni balon tako, da se ne napihne približno 5 cm. Odmaknite se nekoliko od vezanega čopka in žogico večkrat zasukajte. Imeli boste jedro rože. Tik spodaj oblikujte dva lista.

Ena najpreprostejših klobasnih kroglic je cvet. Za njegovo izdelavo boste potrebovali dve kroglici različnih barv, od katerih je ena uporabna za steblo, druga pa za sam brst. Napihnite zeleni balon tako, da se ne napihne približno 5 cm.Shema cvetnih balonov

Zdaj lahko začnete modelirati brst. Za to se klobase klobase napihnejo in zaprejo v obroč. Nato zavrtite kroglico z osmico in vsak obroč še nekajkrat zasukajte. Ostaja še povezati steblo in brst.

Zdaj lahko začnete modelirati brst. Za to se klobase klobase napihnejo in zaprejo v obroč. Nato zavrtite kroglico z osmico in vsak obroč še nekajkrat zasukajte. Ostaja še povezati steblo in brst.

Ponujamo vam tudi, da si ogledate naprednejšo proizvodno metodo. cvet klobasnih kroglic v videu:

Rože iz balonov so izvirno darilo za otroke in odrasle. Naredite rože po različnih vzorcih in jih združite v velike šopke.

Balonsko cvetje je izvirno darilo za otroke in odrasle. Naredite rože v različnih vzorcih in jih združite v velike šopke.

Tigrasti mladič iz dolgih balonov

Otroci imajo zelo radi živali, zato lahko poskusite narediti tigra iz oranžnih kroglic klobas. Če želite to narediti, vzemite dva balona in jih napihnite. Imeli boste tri zasuke, ki bi morali ustvariti majhne, ​​srednje in velike mehurčke. Zavrtite mehurčke po vzorcu, začenši od repa žoge. Poskusite se obrniti na eno stran in držite konce žoge, da se mehurčki ne vrtijo.

Otroci imajo zelo radi živali, zato lahko poskusite narediti tigra iz oranžnih kroglic klobas. Če želite to narediti, vzemite dva balona in jih napihnite.

Zavrtite mehurčke med 2-3 in 7-8, da naredite glavo. Prvi mehurček bo treba navojiti v glavo, tako da bo drugega mogoče oviti okoli 8 in 9, potem bo imel tiger nos in usta. Zvijte mehurčke 4 in 6 in dobite ušesa.

Zavrtite mehurčke med 2-3 in 7-8, da naredite glavo. Prvi mehurček bo treba navojiti v glavo, tako da bo drugega mogoče oviti okoli 8 in 9, potem bo imel tiger nos in usta. Zvijte mehurčke 4 in 6 in imeli boste ušesa.

Za izdelavo trupa in nog tigra potrebujete še en balon, ki ga je treba popolnoma napihniti. Konice klobase zaprite v obroč, nato jih bo treba prepogniti na pol in jih razdeliti ter zviti na tri dele.

Vzemite prvi balon, naredite mehurčke 9 in 10, nato pa dva balona povežite skupaj. Mehurček 11 se bo spremenil v rep.Balonski tiger

Vzemite prvi balon, naredite mehurčke 9 in 10, nato pa dva balona povežite skupaj. Mehurček 11 se bo spremenil v rep. Ostaja samo, da okrasite svojega tigra in plovilo z balonom je pripravljeno. Mladič tigra iz kroglic bo pomagal na izviren način okrasiti notranjost vrtca, otroške sobe ali otroške zabave. Poleg tega bo vaš otrok v samo 5 minutah lahko dobil novo lepo igračo..

Preberite tudi: Izdelava balonov DIY. Navodila po korakih, fotografija

Sodobne šivanke so pripravile številne sheme, zato lahko danes iz klobasnih kroglic naredimo celo zelo zapletene oblikeIdeja za navdih balona

Sodobne šivanke so pripravile številne sheme, zato lahko danes iz klobasnih kroglic naredimo celo zelo zapletene oblike. Mojstrski tečaji po korakih vam bodo pomagali obvladati novo smer v notranjem oblikovanju in lepo okrasili prostore za praznični dogodek. Razvijte svojo ustvarjalnost in uživajte v prostem času s svoimi-rukamy.com