Fotografija mojstrskega razreda DIY tkanine vrtnice

Če ste se kdaj vprašali, “kako lahko na izviren način okrasite stvari ali okrasite darilno embalažo”, potem je ta članek za vas. Izvirno rože iz blaga, enostavno narediti z lastnimi rokami, z njim lahko okrasite lasnice, ki poudarijo lepoto vaše nove pričeske. Razmislite o več možnostih za izdelavo vrtnice iz blaga:

Tkaninska vrtnica (klobučevina ali til)

Precej preprosto je narediti čudovit okras v obliki rože. Če želite to narediti, morate izrezati kroge iz tkanine, ki je glavni material izdelave. Najbolje je, če je lahka tkanina, na primer til različnih barv ali klobučevina. Izrezane kroge je treba sešiti med seboj.

DIY tkanine vrtniceTkaninska vrtnica (klobučevina ali til)

Vse bližje vrhu svoje prihodnje rože morate cvetne liste maksimalno zasukati. Cvetni list, ki ga boste imeli na vrhu, je treba zaviti s cevko in pokriti z vsemi narejenimi šivi. Lepa roža iz tkanine je pripravljena.

Drugi način izdelave vrtnice

Drugi način izdelave vrtnice

Neverjetno lahkotno in nenavadno rožo lahko naredite s papirnato šablono, lahkim šifonom in tilom. Če želite, da se cvet izkaže za zadostno količino, morate izrezati čim več cvetov po pripravljeni predlogi, nato pa je treba vse praznine povezati z navadnimi šivi.

Okrasni ali kroglice pravilne velikosti bodo pomagali okrasiti takšno rožo,

Okrasni ali kroglice pravilne velikosti bodo pomagali okrasiti takšno rožo, ki jo je treba prišiti ali zlepiti na sredino, poleg tega pa bodo pomagali skriti sklepe cvetov.

Mojstrski tečaj izdelave: rože iz blaga

Mojstrski tečaj izdelave cvetja iz tkanine

Za predstavitev rože boste potrebovali papir ali dovolj debelo tkanino, ki bo dobro držala obliko. Iz tkanine je treba izrezati več cvetnih listov. Ki se razlikujejo po velikosti. Za dno cvetja izrežite podolgovate cvetne liste, za vrh pa majhne zaobljene cvetne liste..

Za predstavitev rože potrebujete papir ali dovolj debelo tkanino, ki lahko dobro drži obliko.

Na dnu vsakega pripravljenega cvetnega lista morate narediti zarez v obliki trikotnika, nato ga prilepiti na podlago rože (imeti mora okroglo obliko), medtem ko na območju zareze robove cvetnega lista je treba pritisniti na drugega. To je vse, imaš nežno rožo.

Še en preprost način za izdelavo rože

Mojstrski tečaj izdelave cvetja iz tkanine

Ta različica rože iz blaga je ravno dovolj, da jo lahko naredi tudi otrok. Če želite dokončati, morate vzeti okrogle tkanine, jih zložiti v trikotnik in prišiti na podlago. Središče je lahko vloženo s kroglicami ali okrasnimi kamenčki.

DIY tkanine vrtnice

Mimogrede, takšne vrtnice je mogoče narediti ne samo iz tkanine, ampak tudi iz papirja. Vrtnice iz satenskih trakov izgledajo čudovito. Način izdelave takšnega cvetja je precej preprost. Morate vzeti glavni material in ga zviti v skladu s shemo.

DIY tkanine vrtnice

Lahko naredite tudi več rož in jih z lastnimi rokami zberete v čudovit šopek..

Oglejte si zanimiv video: Kako narediti cvet iz sintetične tkanine

Z večbarvnimi trakovi lahko s pomočjo ročno izdelanih rož ustvarite določeno razpoloženje..

Takšno cvetje je našlo svojo uporabo kot nakit, ki popolnoma nadomešča vsakogar najljubšo broško.

Takšno cvetje je našlo svojo uporabo kot nakit, ki popolnoma nadomešča vsakogar najljubšo broško, lahko ga pritrdimo na trak ali naglavni trak, ki ga nosimo na glavi..