Namizne igre DIY. Ideje in fotografije

Družabne igre ne zahtevajo posebnega usposabljanja ali posebnih veščin. Idealne so za preživljanje prostega časa v hrupnem podjetju in vam bodo pomagale preživeti nepozaben čas. Danes lahko v trgovinah najdete veliko različnih iger za otroke in odrasle, včasih pa so njihovi stroški veliko višji od pričakovanih. Ponujamo vam naredite družabne igre za otroke z lastnimi rokami.

Ne pozabite, da bo družabna igra pripomogla k združevanju družine, pa tudi k logičnemu razmišljanju in bo pozitivno vplivala na razvoj vašega otroka..

Ideje za družabne igre

Za izdelavo domin potrebujete 28 žetonov. Material zanje lahko izberete sami. Najbolj priročno je uporabiti iste kamenčke, na katere je slika nanešena v obliki pik..

Domine iz klobučevine bodo videti izvirno. Prednost tega materiala je, da robov ni treba obdelati. Pike lahko vezemo ali nanesemo z markerjem.

Za izdelavo domin potrebujete 28 žetonov. Material zanje lahko izberete sami. Najbolj priročno je uporabiti enake kamenčke, na katere je slika nanešena v obliki pik.

Ne domnevajte, da otroci, mlajši od 5 let, ne morejo igrati domin. Zanje lahko z lastnimi rokami izdelate žetone z različnimi barvami strani. Te čipe je enostavno oblikovati iz kartona ali sladolednih palic..

Ne domnevajte, da otroci, mlajši od 5 let, ne morejo igrati domin. Zanje lahko naredite čipe z različnimi stranskimi barvami. Te čipe je enostavno narediti iz kartona ali sladolednih palčk.

Preberite tudi: Namizne igre za otroke naredi sam

Šah in dah sta nekaj najboljših iger, ki trenirajo vaš spomin, logiko in iznajdljivost. Za te igre lahko celo naredite polje z lepilnim trakom ali škotskim trakom..

Šah in dah sta nekaj najboljših iger, ki trenirajo vaš spomin, logiko in iznajdljivost. Za te igre lahko celo naredite polje z lepilnim trakom ali škotskim trakom.

Če najdete klobučevino s kvadrati, iz nje izrežite polje. Ali pa šivajte kvadratke iz tkanine. Drug način izdelave šahovnice je, da z lepilom zlepite trdo površino, nato pa jo začrtate in izrežete kvadratke..

Drug način izdelave šahovnice je, da z lepilom zlepite trdo površino, nato pa jo začrtate in izrežete kvadratke.

Pokrovčki iz železnih steklenic so idealni za preverjanje ali za izdelavo čipsa iz pladnjev za jajca. Če želite to narediti, morate kupiti kartonske pladnje za jajca in jih razrezati na celice. Pobarvajte in okrasite in originalni dami so pripravljeni. Če ste preveč leni, da bi se obremenjevali s takšnimi čipi, vzemite običajne gumbe.

Druga zanimiva igra bo pripomogla k razvoju vizualnega spomina. Zanjo morate izbrati ali narisati iste slike na žetone iz kartona ali papirja. Ti žetoni so položeni z licem navzgor na ravno površino in nato obrnjeni. Cilj je zapomniti čim več slik in jih odpreti.

Druga zanimiva igra bo pripomogla k razvoju vizualnega spomina. Zanjo morate izbrati ali narisati iste slike na žetone iz kartona ali papirja. Ti žetoni so položeni z licem navzgor na ravno površino in nato obrnjeni. Cilj je zapomniti čim več slik in odpreti iste.

Ne pozabite na labirinte, v katerih se žogica kotali med stranskimi robovi. Če imate primerno škatlo, potem takšnega labirinta ne bo težko narediti..

Ne pozabite na labirinte, v katerih se žogica kotali med stranskimi robovi. Če imate primerno škatlo, potem takšnega labirinta ne bo težko narediti.

Ideje za namizne igre DIY toliko. Obstoječe igre lahko nadgradite z vso družino tako, da ustvarite svojo. Ne pozabite, da je čas, preživet z družino pri družabni igri, najbolj koristen način preživljanja prostega časa..

ideje za igre

Idej za družabne igre z lastnimi rokami je veliko. Obstoječe igre lahko nadgradite z vso družino tako, da ustvarite svojo. Ne pozabite, da je čas, preživet z družino pri družabni igri, najbolj koristen način preživljanja prostega časa.

družabne igre naredi sam foto

kretični prst naredi sam

zapletene otroške družabne igre z lastnimi rokami

ideje za namizne igre, kako jih narediti