Kaj uporabiti za okrasitev vrtca za dan znanja

Svetovno znani praznik – 1. september ali dan znanja se praznuje v vsakem kotičku naše države. Kot mnogi vedo, se je na ta praznik običajno pripraviti vnaprej. Omeniti velja, da se tak praznik danes praznuje ne le v šolah. Izkazalo se je, da se 1. september praznuje celo v vrtcih. Na ta dan vzgojitelji vodijo ustvarjalne ure z otroki in jim organizirajo slovesne vrste, da bodo bodoče šolarje seznanili s tradicijo tega praznika. In da bi otroke na ta dan potopil v čarobno vzdušje, se vrtec preoblikuje. In zato smo se v tem članku odločili, da vam povemo, kako 1. septembra okrasiti vrtec. Upamo, da vam bodo naše ideje zagotovo všeč in da se bodo otroci na ta dan lahko v celoti seznanili s tem praznikom..

Okrasimo okna v vrtcu 1. septembra

Ko otroci vstopijo na dvorišče vrtca, so pozorni na okna stavbe. Zato jih je treba na dan znanja najprej okrasiti..

Zanimiva možnost za okrasitev oken v vrtcu so jesenski listi. Takšne letake lahko celo ustvarite s skupino učencev pri ustvarjalni lekciji..

Za delo morate pripraviti naslednje:

 • tanek prozoren film,
 • PVA lepilo,
 • obarvan polietilen svetle barve,
 • prazen list albuma,
 • temni marker in preprost svinčnik.

dekoracija vrtca za dan znanja

Napredek:

 1. Zato je treba prozorni film prepogniti na polovico, da se vidijo približne mere polovice..
 2. Na eno polovico je treba nanesti lepilo..
 3. Na vrh tega lepila je treba položiti list barvnega filma.
 4. Zdaj rumeni papir za snemanje.
 5. Kose rdečega papirja ali polietilena je treba zlepiti na rumeni papir ali polietilen.
 6. Tudi drugo polovico polietilena je treba premazati z lepilom. Nato s to polovico pokrijemo rdeče-rumeno plast. Zdaj je treba aplikacijo zgladiti z rokami..
 7. Zdaj je treba film posušiti.
 8. Medtem ko se film suši, je vredno na list albuma s svinčnikom narisati obrise jesenskega lista. Vzorce listov je vredno odrezati.
 9. Po tem je treba slepe površine pritrditi na rumeno-rdeč polietilenski list in iz njega izrezati končni list.

dekoracija vrtca za dan znanjakako okrasiti vrtec 1. septembradan znanja, kako okrasiti vrtecdekor vrtca za dan znanjakako okrasiti vrtec 1. septembrakako okrasiti vrtec za dan znanjakaj uporabiti za okrasitev vrtca za dan znanja

okrasitev vrtca dan znanja

Kako okrasiti skupino v vrtcu za dan znanja

Iz te publikacije se lahko naučite, kako 1. septembra okrasiti vrtec. Tukaj bomo ponudili zanimive ideje za okrasitev. Kakšne počitnice si lahko predstavljate brez balonov? In če želite najti zanimivo idejo za okrasitev vrtca, potem 1. septembra okrasite skupino z baloni svetlih barv.kako okrasiti vrtec 1. septembra

Iz kroglic ustvarite zanimive oblike in jih le postavite v prostore, kjer se ukvarjajo otroci.

In to je že okras pouka za dan znanja. Poglejte – to je zelo dobra ideja. Na enak način lahko okrasite otroške mize in stole v vrtcu. In po koncu počitnic bodo lahko te kroglice odnesli na svoj dom..

kaj uporabiti za okrasitev skupine v vrtcu

kako okrasiti vrtec 1. septembra z lastnimi rokami

Za okrasitev skupine v vrtcu lahko uporabite figure, izrezane iz svetlega papirja. Na primer, s starši lahko ustvarite tako svetlo in čudovito kompozicijo, ki jo lahko postavite na hodnik vrtca.

kako okrasiti vrtec 1. septembra

Še en primer zanimive stenske kompozicije. Poleg tega bo na prikolice mogoče postaviti nekaj risb s pravili življenja.

Vrtni okras DIY

In tukaj je še ena zanimiva možnost za okrasitev sten vrtca. Toda za ustvarjanje takšne kompozicije je vredno vnaprej zbrati vse fotografije bodočih prvošolcev.

Okrasitev vrtca DIY na dan znanja

Tudi na stene skupine je vredno postaviti napis “Od 1. septembra”.

kako okrasiti vrtec za dan znanja

kaj uporabiti za okrasitev vrtca za dan znanjaIn ti ljubki svinčniki lahko postanejo tudi vreden okras vsakega vrtca..

kako okrasiti skupino v vrtcu

Končno

V tem prispevku smo vam lahko povedali, s čim okrasite svoj vrtec za dan znanja. Upamo, da vam bodo naše zanimive ideje pomagale, da bo skupina v vrtcu 1. septembra svetlejša in zanimiva. In otroci na počitnicah se bodo lahko potopili v čarobno vzdušje in bili malo starejši.

Na koncu tega članka je treba povedati, da je ob praznikih običajno vsem podariti darila. Zato na ta dan podarite predšolskim otrokom različne pisalne potrebščine, ki jih bodo aktivno uporabljali pri pouku ustvarjalnosti..