Mojstrski razred obrti za noč čarovnic

Noč čarovnic je tik za vogalom. Ta praznik velja za praznik zlih duhov, ko vampirji, čarovnice in različni duhovi v mraku hodijo po ulicah. V Rusiji so ta praznik začeli praznovati nedolgo nazaj. Vendar pa je ta praznik iz leta v leto bolj priljubljen. Na ta praznik ljudje ne okrasijo le svojih domov, ampak tudi izdelujejo različne obrti. Toda v tem članku vam bomo povedali, katere igrače in obrti za noč čarovnic lahko naredite z lastnimi rokami..

Kakšne igrače narediti za noč čarovnic

Na noč čarovnic se pogosto izdelujejo različne igrače. Najpogosteje pa so igrače izdelane v obliki buče in v obliki čarovnic. Tudi obrtnice izdelujejo netopirje in različne pripomočke za zle duhove. To so lahko: kotli za napitke, kopači in metle. Če govorimo o barvi takšnih igrač, so takšni izdelki narejeni iz:

 • oranžna;
 • vijolična;
 • črne barve.

Igrače iz filca. 

Danes je veliko materialov za šivanje igrač. Toda igrače za noč čarovnic so večinoma iz klobučevine. Treba je reči, da je ta material najbolj primeren za šivanje igrač. Delo s tem materialom je zelo enostavno. Ima prijetno strukturo in široko paleto barv. In če želite iz njega izrezati igračo, morate na karton narisati skico. Po tem se obdelovanec nanese na material in dva dela izrežeta iz klobučevine. Nato se s preprostim šivom prišijeta 2 slepi površini. Čez rob, ki ste ga zapustili, je vredno napolniti igračo z oblazinjenim poliestrom. Vata je primerna tudi za ta primer. Če govorimo o obrazu igrače, potem so njeni deli z lepilom prilepljeni na igračo. In same oči, usta in nos so izrezani iz kartona. Spodaj vam bomo dali nekaj primerov igrač iz filca. Upoštevajte, da so lahko zelo različni..

obrti za noč čarovnic

kako narediti igrače za noč čarovnic

Noč čarovnic DIY igrače

kako narediti igrače za noč čarovnic

Znaki iz kartonske cevi za noč čarovnic.

Poleg zanimivih igrač za noč čarovnic iz klobučevine najdete še druge zanimive obrti, ki se nanašajo na to temo. Torej, v tem delu članka vam bomo povedali, kako narediti zlobne igrače iz tujih materialov. Če želite ustvariti naslednje znake, se pripravite:

 • puše za toaletni papir;
 • škarje;
 • barve;
 • krtačo in lepilo.

igrače za noč čarovnicDIY obrti za noč čarovnicDIY obrti za noč čarovnic

Postopek ustvarjanja:

 1. Najprej zložite robove kartonske cevi z ene strani navznoter. Posledično bi morali izhajati majhni rogovi..
 2. Zdaj vzemite barve in z njimi premažite celotno površino kartonskega tulca..
 3. Nato se mora rokav posušiti. Nato ga je treba pobarvati s svetlimi barvami..
 4. Naredite hudiče, zanimive čarovnice ali druge like. Tako lahko je! Iz kartona lahko izrežete tudi druge dodatne dele za svoje junake in jih lepite.

obrtne igrače za noč čarovnic

Prinaša iz krožnika za enkratno uporabo.

Za naslednjo obrt kupite krožnik za enkratno uporabo. Narišite grozljiv obraz. Iz belega kartona izrežite roke in trakove. Te dele pritrdite na ploščo z lepilom..

DIY igrače za noč čarovnic

Prinesite prtiček.

Tudi naslednja obrt je zelo enostavna. In tukaj vam ni treba kupovati dragih materialov. Omeniti velja tudi, da je takšna obrt primerna za okrasitev vašega doma za noč čarovnic. Torej, vzemite majhno žogico za namizni tenis, jo ovijte s prtičkom in jo pritrdite z nitjo. Nato samo narišite obraz duha s črnim flomastrom.

kako narediti obrti za noč čarovnic

Še ena različica srčkanih duhov.

kako narediti obrti za noč čarovnic

Oči za teniško žogo.

Za to obrt vzemite običajne teniške žogice. Zavijte jih z ometom, nato pa lepite oči, ki jih morate izrezati iz kartona.

kako narediti igrače za noč čarovnic z lastnimi rokami

Bat – pinata.

Če se nameravate zabavati za noč čarovnic, razmislite o zabavi. Želimo vam samo ponuditi, da naredite piñato v obliki netopirja. Takšna obrt bo najprej postala zanimiv dekor, drugič pa bo vašim gostom omogočila zabavo. Če ga želite ustvariti, pripravite:

 • par balonov,
 • PVA lepilo,
 • Scotch,
 • tanke resice,
 • črn, tanek papir,
 • dva črna Whatmana.

DIY obrt za noč čarovnic

In za polnjenje piñate pripravite: majhne igrače in bonbone.

Postopek izdelave piñate:

 1. Najprej napihnite balone. Poleg tega se mora izkazati, da je velik, drugi pa majhen. Prvi za trup, drugi za glavo.
 2. Nekaj ​​teh kroglic morate pritrditi z lepilnim trakom drug na drugega..
 3. Vzemite kozarec in razredčite PVA lepilo z navadno vodo 2: 1. Posledično bi morali imeti tekoče lepilo..
 4. Za udobje pri delu kroglice položimo na kozarec ali na ponev.
 5. Po tem je treba na površino kroglice prilepiti tanek črni papir. Ti deli morajo biti povezani skupaj. Posledično bi morali popolnoma prekriti kroglice s črnim papirjem..
 6. Zdaj se mora prvi sloj temeljito posušiti..
 7. Če je papir suh, nadaljujte z lepljenjem drugega sloja črnega papirja.
 8. Ko se drugi sloj posuši, privežite nit okoli telesa piñate. Po tem morate nanesti še 5 slojev črnega papirja..
 9. Ko je mišji trup čvrst, lahko kroglice prebodemo. Zdaj morate pinato napolniti s sladkarijami in majhnimi igračami. Uporabite lahko tudi sladkarije.
 10. Če ste končali piñato, zdaj varno zapremo rez.
 11. Nato vzamemo črni papir Whatman in iz njega izrežemo krila, ki jih je treba prilepiti na palico. Tukaj uporabite širok papir ali trak. In da bi miška izgledala spektakularno, prilepite vrvice na konice kril.
 12. Zdaj pa pojdimo na glavo miške. Lepiti morate: oči, ušesa in zobe. Vse to lahko izrežete iz papirja.
 13. Zložene noge pritrdite na dno trupa piñate.
 14. Ko se lepilo posuši, lahko piñato obesite na sredino sobe..

obrt za noč čarovnicigrače in obrti za noč čarovnicpinataigrače in obrti za noč čarovnicigrače za noč čarovnic z rokamipinata za noč čarovnic

Okostje krogle.

Za naslednje plovilo kupite bele kroglice. Napihnite jih in zvijte v okostje. Naredite podrobnosti gobca in ga obesite nekam na vidno mesto.

obrti za noč čarovnic

Končno

Za noč čarovnic lahko izdelate najrazličnejše igrače. Vse je odvisno od vaših želja. Če pa se poskusite potruditi, boste dobili veliko zanimivih obrti..