obrti za učitelja na dan znanja

Dragi šolarji in njihovi starši, 1. september je tik pred vrati. Zato danes pomislimo, kaj učitelju 1. septembra podariti namesto cvetja. Danes vas vabimo, da naredite izvirno darilo za učitelja z lastnimi rokami. V tem članku bomo ponudili več idej za izvirna darila..

DIY darila za učitelje

Svinčnik cvet. 

1. septembra je običajno, da učitelji podarijo rože. In zato bo naša prva obrt posvečena tej temi. Predlagamo, da si naredite cvet svinčnika. Za izdelavo take obrti morate pripraviti:

 • svinčnik,
 • umetno cvetje,
 • okrasni lepilni trak ali navaden električni trak.

kaj podariti učitelju namesto cvetja

Če želite ustvariti takšno darilo, morate najprej na svinčnik pritrditi cvet. Po tem je treba celoten izdelek zaviti z električnim trakom..

Naredi sam za učitelja

Stojalo za pisalne pripomočke.

Če imate veliko željo, da bi učitelja razveselili z ustvarjalnim darilom, potem naredite zanimiv nosilec za svinčnike, ki bo zasedel svoje mesto na učiteljevi mizi.

Če želite narediti tako izvirno stojalo, je vredno vzeti svinčnike, lepilo in nepotrebno kartonsko škatlo. Za dekoracijo lahko vzamete čudovit trak. Škatlo je vredno okrasiti s svinčniki z lepilom. Svinčniki so lahko iste barve ali večbarvni. Ko se lepilo posuši, je priporočljivo okrasiti sestavo z originalnim trakom..

darilo učitelju na dan znanja

Stekleno stojalo.

Za izdelavo takega stojala boste potrebovali tudi svinčnike. Vendar pa tukaj potrebujete le nekaj svinčnikov. Za takšno plovilo so najprimernejši barvni svinčniki, s katerih je treba podnožje odrezati nekaj centimetrov. Te podrobnosti so z lepilom prilepljene na izrezan krog iz masivnega kartona. Strinjam se, izgleda zelo izvirno in hkrati zanimivo..

obrti za učitelje

Lepo stojalo iz škatle.

Če doma imate nepotrebno kartonsko škatlo, potem ne pozabite, da lahko ta predmet postane izvirno darilo za učitelja na dan znanja. Če želite ustvariti tako izvirno malenkost, je vredno uporabiti samolepilni film in druge dekorativne elemente, ki jih verjetno imate doma..

kaj dati učitelju 1. septembra

Okvir za fotografije DIY.

Ta članek vam bo povedal, kako narediti učitelju obrt za 1. september. Zgoraj smo opisali nekaj zanimivih idej. Na vašo pozornost je vredno predstaviti še eno ustvarjalno idejo o lepem darilu. Okvir za fotografije je odlična ideja za darilo. Za izdelavo takšnega okvirja boste potrebovali palčke za popsicle. Na te palice je vredno nanesti zanimive vzorce s helijevimi pisali, po katerih je treba te palice zlepiti na običajen fotookvir. Iste palice so primerne za izdelavo čudovitega držala za svinčnike in pisala. V tem primeru je vredno vzeti navaden kozarec, ki ga je treba preoblikovati z lepilom in takšnimi palicami. Za dekoracijo lahko uporabite trak, ki ustreza barvi tega stojala..

obrt za učitelja na dan znanja naredi sam

Ravnilo opomnika. 

Ta ideja za darilo ni le zelo zanimiva, ampak tudi zelo uporabna. Če ga želite ustvariti, boste potrebovali malo truda in materialov. Zlasti boste potrebovali:

 • majhna deska,
 • barve,
 • kartona,
 • luštni trakovi svetle barve.

Enakomerna plošča mora biti pobarvana v svetlo barvo in podpisana. Po tem, na dnu plošče, velja omeniti vse mesece. Iz kartona je treba izrezati plošče z imeni učencev in jih lepiti na trakove. Po tem je treba trakove z imeni prilepiti na tablo, kjer bo vsak trak ustrezal mesecu rojstnega dne vsakega učenca v razredu.

darilo za učitelja z lastnimi rokami

Košarica uporabnega pisalnega materiala.

Verjetno bo vsak učitelj navdušen nad takšnim darilom. V tem primeru je vredno kupiti vse, kar potrebujete, in s pomočjo lepila je vredno zlepiti vse skupaj. Takšno košarico je treba okrasiti s trakom kartona z originalnim podpisom..

ustvarjalno darilo za učitelja

Sobna roža v originalnem loncu.

Vsak učitelj rad prejema sobno cvetje kot darilo. Morda bo učitelju bolj prijetno, če v izvirnem loncu prejme navaden sobni cvet, ki ga lahko brez težav naredite z lastnimi rokami..

Torej, za izdelavo takega lonca je vredno vzeti:

 • palčke za popsicle,
 • barve,
 • lepilo,
 • kos iverne plošče.

Torej, palice za cvetlični lonec je treba na obeh straneh pobarvati s svetlimi barvami. Ko se posušijo, jih lahko z lepilom prilepimo na lonec. Nato iz kosa iverne plošče izrežite ljubko tematsko figuro in jo tudi prilepite na lonec čez palice.

kako dati darilo učitelju

Domače cvetje iz svinčnikov in papirja.

Za ustvarjanje take obrti ni potrebno veliko truda. V prvem primeru je treba iz barvnega papirja izrezati lepe rože, nato pa jih prilepiti na svinčnike. Za takšno obrt je priporočljivo izbrati svinčnike iste barve. V kozarec je vredno dati izvirne rože, ki jih je treba prilepiti s svetlim papirjem.

izvirna obrt za učitelja

Šopek rož s fotografijami študentov.

Če želite ustvariti tako zanimivo obrt, je vredno najprej zbrati vse fotografije študentov. Nato je treba cvetje in stebla izrezati iz barvnega papirja. Na sredino vsake rože prilepimo dijakovo fotografijo in te rože postavimo v kozarec, ki naj bo pobarvan v svetlo in lepo barvo. Papir z dobrimi željami učitelju lahko dopolni takšno sestavo..

lepa obrt za učitelja 1. septembra

Izviren venček s vrečkami čaja.

Verjetno se boste strinjali, da imajo vsi radi izvirna in uporabna darila. In če iščete zanimivo idejo za darilo, potem naredite venec in ga okrasite s pravimi vrečkami čaja..

Izdelava takšnega venca je zelo preprosta. Če želite to narediti, izrežite krog iz kartona in ga pokrijte s tkanino s svetlim vzorcem. Po tem je vredno prilepiti vrečke čaja na venec. Poleg tega je treba čaj izbirati med različnimi sortami. Trakovi svetlega papirja bodo okrasili in dopolnili sestavo čaja.

Obrt za učitelja DIY 1. septembra

Končno

Zdaj veste, katere obrti lahko učitelj naredi do 1. septembra. Za ustvarjanje teh obrti boste porabili malo svojega časa. Bodite prepričani, da bo učitelj cenil vaš trud in z veseljem sprejel vaše ustvarjalno darilo..