Dober dan! Verjetno se spomnite malo prej, ko smo napisali Sporočilo Božičku? Zato bomo zdaj poskušali od njega dobiti pismo z odgovorom. To čestitko lahko naročite, vendar jo bomo naredili sami. In v tem delu ni nič težkega. Lahko vzamete ovojnico in vanjo vstavite vložek z osebno privlačnostjo ter dodate nekaj zanimivih pobarvank z vašimi najljubšimi otrokovimi risankami. Prav tako je treba omeniti, da lahko sam Božičkov apel na pisemski naslov dajo vaši najljubši liki. Spodaj v našem članku smo za vas podali tiste možnosti, ki so se nam zdele zelo izvirne in zanimive. Omeniti velja tudi, da bomo v današnjem članku predstavili njihove zmanjšane kopije. Spomnimo vas tudi, da lahko v prednovoletnem času priprav na dolgo pričakovane zimske počitnice sami izdelate božično drevo, različna sladka darila, ure, snežaka, girlande itd. Predloge lahko urejate v katerem koli urejevalnem programu. Uredili smo jih s programoma Paint.NET in Photoshop. Če zgoraj opisanih programov nimate, lahko preprosto prenesete obrazce in v prazno mesto vstavite ime svojega otroka..

Pismo Božička: predloge z besedilom za urejanje

Torej, če se odločite za to DIY pismo od Božička, potem boste potrebovali predloge. Spodaj smo poskušali zbrati izvirne možnosti oblikovanja vložkov s črkami. Mnogi otroci na primer obožujejo risanega junaka, kot je Mickey Mouse. Iz tega razloga je možno napisati takšno pismo. Izberete lahko katero koli pisavo. Glede na vaše želje. Če lahko vaš otrok bere sam, bo morda težko razumel besedilo z veliko začetnico. Potem se je bolje ustaviti pri tiskanem. Spodaj v članku smo v čestitki priložili varianto z velikim besedilom..čestitke Božička fantu

Na tej fotografiji vidite čestitke s humorjem. Tako bi lahko izgledalo, če lepite ali natisnete fotografijo svojega otroka. Otroci imajo radi pisane črke. Črka je lahko A4 ali manjša. Lahko se postavi tudi vodoravno.

In tukaj je še ena zanimiva možnost..čestitke Božička fantu

Najuspešnejša možnost bi bile črne črke na svetlem ozadju. Tako bo vaš malček lažje prebral besedilo, oči pa se ne bodo preveč naprezale. Če je besedilo postavljeno v ozadje, so črke najbolje označene ali začrtane. V tem primeru se ne bodo združili..

besedilo čestitk Božička za dekle

Na opombo! Med stavki vedno uporabljajte majhne odstavke. Tako boste dobili logičen zaključek. In samo pismo bo videti popolno..

Zelo zanimivo je videti možnost, ko je v spodnjem kotu vložka pečat Božička.besedilo čestitk Božička za dekle

In tukaj lahko razmislite tudi o zelo izvirnem dizajnu. Besedilo je odlično urejeno in postavljeno na svetlo ozadje. In tukaj si lahko ogledate čestitke za prihajajoče leto 2020.

osebne čestitke Božička

Spodaj je smešno sporočilo s šalami. Vašemu malčku bo morda všeč. To besedilo boste videli tudi spodaj.osebne čestitke Božička

Če imate zelo dolgo črko in se morate lotiti zmanjšanja pisave, da se prilega celotnemu besedilu, potem črke običajno izpadejo majhne. Te možnosti najbolje prebere odrasla oseba..

Na prazen prostor napišite ime svojega otroka. Ali pa ga lahko nagovori takole: Moj dragi prijatelj! Draga moja punca! Itd.osebne čestitke Božička

Všeč nam je bila postavitev vložka albuma. Popolnoma se prilega ovojnici.

V tem primeru je jasno razvidno, da je ozadje utišano. In potem je besedilo samo berljivo. Še vedno pa je zaželeno, da so vaše čestitke jasno vidne. Tu je na primer zanimiva različica obrazca.

Tu so vse črke zaradi majhnega besedila napisane z velikimi tiskanimi črkami.osebne čestitke Božička

Prazne pisemske glave in kuverte za tiskanje

Če ne boste trdo delali, bo vaš otrok od Božička prejel osebno čestitko. Tako lahko od Božička sami odgovorite za svojega ljubljenega otroka, ga zapečatite v ovojnico in odnesete v nabiralnik. Če želite to narediti, lahko varno uporabite že pripravljene pisemske glave z ovojnicami..

Izbira oblike bo odvisna od želja vašega otroka..

Ali mu je všeč podoba Božička.

osebne čestitke Božička

Ali pa uporabite barvit dizajn..

Morda si vaša hči želi videti Sneguljčico. Poleg tega obstaja možnost razglednice..osebne čestitke Božička

Priljubljeni junaki iz risank.

besedilo čestitk Božička za dekle

Oblikovanje pa lahko tudi sami narišete v izbranem grafičnem urejevalniku. Če želite to narediti, morate najprej izbrati liste A4. To je 21 * 29 centimetrov.

Ko se odločite za obrazec, morate začeti izbirati ovojnico.

Na njem je potrebno registrirati naslov pošiljatelja.

Od koga: od Božička.

Lokacija: Rusija, mesto Veliky Ustyug, poštna številka 162390, Hiša dedka Mraza.

Uporabite lahko tudi žige in voščene plombe. Toda o tem bomo govorili nekoliko nižje..

Poglejte to idejo ovojnice.

besedilo čestitk Božička za deklebesedilo čestitk Božička za deklebesedilo čestitk Božička za deklebesedilo čestitk Božička za deklebesedilo čestitk Božička za dekle

Jasna trobarvna oblika za vsakogar.osebne čestitke Božička

Poleg tega lahko novoletne želje dopolnite z diplomami, spričevali ali medaljami. Spodaj so možnosti za nagrade za odlično vedenje in dosežke otrok.

In tukaj lahko vidite možnost za dekle s snežno deklico. Lahko napišete vse dosežke svojega otroka.osebne čestitke Božička

Diplomo je najbolje natisniti na fotografski papir ali debel list..

Sam vložek je običajno natisnjen na tankem pisarniškem papirju..

Besedilne možnosti za osebno sporočilo Božička

Spodaj vam bomo povedali, kaj otrokom pisati v imenu dedka Mraza in Sneguljčice. Vnesite svoje ime. Poleg tega lahko čestitke spremenite tako, da odstranite nepotrebne in dodate potrebne besede. Ponujamo vam pregled možnosti.osebne čestitke Božička

Pismo za dekle

Povedali vam bomo o pritožbi dekleta. V tem članku boste videli besedilo čestitk Božička za dekle.

Pozdravljeni dragi moji.

Zelo te pogrešam. Verjetno mi lahko poveste, kako ste se obnašali celo leto?

Vem, da si pameten! Naučili ste se vseh črk abecede in se že učite brati. Lahko dobro štejete. Lepo ravnajte z igračami.

Zelo dobro dekle si! Verjetno ste mi že napisali pismo? Če še ne, začnite pisati hitro, da bom imel čas, da se ustrezno pripravim. Ja, želim vas opozoriti, da je zdaj zunaj hladno, zmrzali so, zato se obleče topleje!

Več hodite! Da imaš rdečilo na lepih licih. Poskusite ubogati svoje starše. Zelo te imajo radi!

Želim vam dobro novo leto!

***

Zdravo draga!

Že zelo dolgo nisem prejel novic od vas. Leto dni je že minilo. Postali ste zelo veliki. Božiček ima veliko dela in vse je treba videti in spremljati. Ampak vseeno sem uspel pogledati v vaše mesto. Opazoval sem te ves čas. In že vem, kaj vam podariti. Vse je že pripravljeno! In kmalu boste pod bujnim božičnim drevescem videli darilo.

Želim vam zdravje in veliko sreče v novem letu!

Tvoj Božiček.

***

Pozdravljena draga Marishka!

Tako se staro leto bliža koncu. Kako hitro pa čas beži. Zdi se, da smo ravno včeraj spoznali leto 2019! In spet je na dvorišču zima-zima s svojimi zmrzali in snežnimi padavinami. Oh, in imam več dela! Zemljo je treba pokriti z bujnim belim snegom, reke in jezera pa vezati v led. Prav tako morate prebrati pisma in pripraviti darila. Mimogrede, gledal sem te celo leto. In zato vem, da je pri tebi vse zelo čudovito. Seveda ni šlo vse tako, kot ste želeli. Toda vse to so majhne malenkosti v primerjavi s tem, kar je bilo dobro. Iskreno vam želim srečno novo leto! Želim vam srečo, uspeh, zdravje, dobre prijatelje, veselje in nasmehe in zagotovo se vidimo! Poljubljam te in te objemam!

Tvoj Božiček.

***

Moj dragi prijatelj. Dedek Mraz vam piše iz Velikega Ustjuga!

Letos sem prejel zelo veliko pisem otrok. Fantje in dekleta so mi celo poslali pesmi in želje, različne obrti in risbe. Zelo sem vesel, da sem prejel vaše pismo! Najlepša hvala, da me niste pozabili in narisali tako čudovito risbo! Letos ste se veliko naučili. Postala eno leto starejša! Celo leto so vas moji mali pomočniki – živali in ptice – opazovali in prinašali le dobre novice. Povedali so mi tudi, da ste zmagali na tekmovanju v risanju, da ste lahko opravili preizkus matematike za 5, dobro poznate vse številke in črke. In podariti vam želim svojo najpomembnejšo nagrado – pismo Božička. Ja! Ta diploma ni lahka! Lahko izpolni vašo dragoceno željo. Samo ugibajte na silvestrovo v trenutku, ko zvonjenje ure udari 12 -krat! In zagotovo ga bom izvedel! Tudi v novem letu delajte dobre stvari, poskušajte ugajati staršem, jim pomagati, se dobro učiti. Poskrbite za svoje manjše brate, živali in ptice. In najpomembneje je, da vedno verjamete v sanje in pravljico! Objemam vas in vam želim srečno novo leto! Veselimo se vašega pisma naslednje leto!

***

Pozdravljeni Matveyka!

Tako sem si res želela napisati pismo tako dobremu fantu. Seveda bi vam lahko poslal e -pošto. In ne bodite preveč presenečeni! Zdaj tudi dobro poznam računalnik. Da, in čeprav je veliko lažje in bolj priročno pošiljati takšna pisma, bo ročno napisano pismo nosilo toplino. Ja, žal, ne morem odgovoriti na vsa pisma fantov. Gre mi dobro. Poskušam biti v koraku z vsem, ohraniti hišo. Včeraj sem popravil sani in pregledal severne jelene. Navsezadnje moram iti zelo daleč. Konec koncev je novo leto na nosu! Vsi otroci pričakujejo darila od mene! Ne smemo pozabiti na odrasle. In pred dvema dnevoma je moj snežak v hišo prinesel kar trideset vreč s pismi! Od tega je bilo 10 vrečk odraslih! In ni kaj čuditi! Kot odrasli – zdi se, da so odrasli! Toda v resnici sta ista otroka!

Letos sem si kupila novo stvar, nov krzneni plašč. Odšel sem nahraniti mladiče in si jih dal. Hodim proti reki in ljudje se mi tiho smejijo. Mislil sem, morda kakšen dopust, sem prišel domov, se pogledal v ledeno ogledalo! In kaj sem videl! Na hrbtni strani krznenega plašča je napis – pustni kostum Božička! Tako se mi potem vse živali v gozdu potiho posmehujejo. Slišal sem jih šepetati – ker moj kožuh pomeni, da sem čudovit, potem moji brki in brada nista prava. In še vedno sem pravi Božiček! Konec koncev, ne glede na to, kako me oblečete, sem še vedno vztrajen! Ne verjameš mi? No, če je tako, naj bo moje pismo prvi dokaz tega. Med zvonjenjem na silvestrovo lahko zaželite kakršno koli željo! Vsekakor ga bom izvedel! Boš videl!

Z novim ciljem! Matvejka!

Tvoj pravi Božiček!

***

Pozdravljena draga Mašenka!

Leto 2019 se že bliža koncu.  

Verjetno ste že uganili, kdo vam piše pismo. Ja! Vse je pravilno! Božiček, iz tvojega otroštva! Snegurochka in jaz veva, da leto 2019 za vas ni bilo lahko. Imeli ste vzpone in padce. Z vnukinjo sva te gledala celo leto, bili smo veseli tvojih uspehov in dosežkov. Tudi z vnukinjo sva bila zaskrbljena zaradi vaših neuspehov in razočaranj, ki ste jih morali doživeti. Vendar se je vredno strinjati, da odhajajoče leto na splošno ni bilo slabo, bogato z različnimi dogodki. Jaz sem Božiček in moja vnukinja ve, da vam je leto 2019 prineslo veliko nepozabnih dobrih čustev in veselja. Zato poskusite odhajajoče leto preživeti s prijaznostjo v duši, kot vaš stari prijatelj, in se raje pripravite na novo leto 2020.!

In skupaj s Snegurochko vam od srca želimo vse najboljše in naj vam v prihajajočem letu veliko sreče, veselih dni in izboljšate finančno stanje. In naj bo leto 2020 na splošno uspešno! Obljubim vam, da bo prihajajoče leto zabavno, veselo, nekje romantično. Samo verjeti morate! In zato morate na silvestrovo iti k zvončkom, prižgati iskrice in medtem ko šampanjec cvrči v kozarcu, čim prej zaželite svojo najdražjo željo! In z vnukinjo vam bova pri tem poskušala pomagati. Srečno novo leto Maša!

čestitke Božička fantu

Čestitke fantu

Tu je še en primer, kako lahko napišete besedilo za fanta, ki se bo spreobrnil. Zdaj boste fantu prebrali čestitke Božička.

Lep pozdrav Miša!

Božiček vam to pismo napiše s hladnega severa. Verjetno ste že slišali zame, najstarejšega čarovnika, mojstra zmrzali in mećave? Živim v ogromni ledeni hiši z vnukinjo Sneguročko in mojimi pomočniki. Zunaj je že zima in imam več dela. Moram pustiti severnemu vetru, da hodi po vsej zemlji, pokrije vso okolico s snegom in pomete velike snežne zamete. In mi, moji pomočniki in Sneguljčica, smo vse leto pripravljali darila za otroke! Prišli smo celo do naprave, ki darila zavije v zelo lepe škatle z loki. In zdaj vam želim zaželeti srečno novo leto Miša! In za vas imam eno majhno skrivnost, ki jo želim razkriti. Vaše igrače oživijo, ko ponoči zaspite. Pogovarjajo se med seboj, mi pišejo pisma in pijejo vroč čaj! So tudi moja pomočnika. Vaše igrače mi povedo vse o vas. Rekli so mi, da ste včasih muhasti, da se ne želite poskusiti učiti v šoli, od učitelja ste prejeli veliko komentarjev o vedenju. In celo dvojke pri temah. Včasih ne ubogaš staršev, poskušaš pa pomagati mami in očetu pri gospodinjstvu. In vaše igrače so mi tudi povedale, da ste se letos vpisali v športno šolo, se naučili šteti do deset in znate dobro plavati. Ti pameten! Želim vam veliko srečnih dni in uspeha pri vseh vaših prizadevanjih v prihajajočem letu! Poskusite biti smešen in dober fant – ne pozabite verjeti v čudež in ugajati svojim staršem! In poskusite ne biti leni! Pomagajte svojim prijateljem, delite svoje igrače z njimi. Poskušal vam bom pomagati s svojo čarovnijo! S prihodom novega leta, v trenutku, ko zvončki zvonijo 12 -krat, si zaželite željo. Lahko rečete šepetavo, ne glasno, in v tistem trenutku bo vetrič priletel v krilo okna, pobral željo in mi jo odnesel v ledeno komoro! In vsekakor ga bom izvedel!

***

Pozdravljeni dragi prijatelj Makarushka!

To pismo je napisano v telo Božička. Že je zima in mudi se, da vas pozdravim z novoletnimi voščili. Poleti sem veliko počival, zdaj je čas, da se zaposlim. Imam toliko dela – pripraviti in spakirati darila za otroke, pisati pisma. Včeraj mi je vnukinja Snegurochka povedala o vaših uspehih in da je leto minilo dobro. Ko sem izvedel za tako dobro novico, sem celo začel z veseljem plesati. Srečno novo leto vam!

Ob teh čudovitih novoletnih praznikih vam želim zaželeti uresničitev vaših najbolj, najbolj cenjenih želja! Verjemite v čarovnijo in čudež se bo zagotovo zgodil! Naj bo leto otekanja polno novih odkritij in srečanj za vas. Vedno poskušajte biti dobre volje! Bodite prepričani, da verjamete v ljudi. In kar je najpomembneje, vase! Oh, čisto pozabil sem vas opozoriti – zaželite si zvonce. Pri tej zadevi vam bom malo pomagal. In zagotovo se bo uresničilo!

Srečno novo leto Macarushka!

***

Pozdravljena Vanechka!

Pohitim vam zaželeti srečno novo leto!

Tako dolgo sem ti hotela pisati! Ugotovil sem, da že dolgo čakaš na pismo od mene! Živali in ptice, ki živijo z mano v bližini Terema, so mi o tej novici povedale v gozdu. Zelo sem vesel vaših dosežkov in uspehov v šoli! Da, velja omeniti, da se letos niste izognili težavam, kljub temu pa je bilo veliko več veselih dogodkov.!

Naj bo prihajajoče novo leto čarobna pravljica za vas! In dobri, zvesti prijatelji in neverjetne dogodivščine vas bodo zagotovo čakali v njem! Naj vam svetlo sonce sveti skozi vse leto, razpoloženje bo dobro, vaši bližnji pa bodo v bližini. In jaz sem ti že pripravil darilo, Vanja! Najdete ga pod svojim drevesom! Resnično upam, da vam je všeč!

Veselje vam, Vanja in sreča v novem letu!

Tvoj Božiček.besedilo čestitk Božička za dekle

Kako tiskati na ovojnico in pisemsko glavo?

Obstaja še ena zanimiva ideja za pakiranje pritožbe – zapečatiti jo! Seveda lahko kupite tesnilni vosek. Z lahkoto ga najdete na različnih kitajskih spletnih mestih. Lahko pa tudi sami pridete do zanimivih idej.

Zdaj pa se pogovorimo o žigu. Lahko ga kupite v kateri koli trgovini s pisarniškim materialom. Lahko vzamete celo otroški kovanec.

Toda kaj lahko natisnete.

Metoda številka 1.

Vzeti morate 1000 gramov voska, v maščobi topnih barvil, kolofonijo (približno 60 gramov). Zdaj je treba vso to maso stopiti v vodni kopeli. V svoji konsistenci bo nekoliko podoben plastelinu. Nato morate na konvencijo prenesti potrebno količino mešanice in narediti odtis. Ker so barvila zelo mastna, lahko na površini ovojnice ostane mastna madež. Da se to ne bi zgodilo, morate uporabiti ovojnico iz debelega papirja.osebne čestitke Božička

Metoda številka 2. 

Najprej morate stopiti vosek. Pustite, da se malo ohladi in nato pritisnite na tesnilo. V tem primeru je bolje uporabiti ovojnico iz trdnega papirja. Ta metoda je najpreprostejša.

Metoda številka 3.

Uporabiti morate pištolo za vroče lepilo in silikonske palice. Palice morate dobro ogreti. Hitro morate iztisniti nekaj slojev in nato pritisniti naoljeno tesnilo. Ni treba čakati, da se popolnoma ohladi. V nasprotnem primeru se bo vaš pečat zelo trdno držal. V prodaji lahko najdete palice različnih barv.

Kako sestaviti pismo za otroka

Zdaj smo v celoti zaključili pripravljalni del. Vse predloge se prenesejo ali narišejo. Ostaja samo prerezati ovojnico vzdolž črte. Upognite stranice ovojnice, da oblikujete zgornji in spodnji del. Za natančnost lahko uporabite ravnilo. Naslovnik mora biti podpisan. Zdaj je treba še enkrat preveriti pritožbo in jo zložiti, da lahko vstopi v ovojnico. Zdaj ostane vstaviti vložek. Poiskati morate le najbližji nabiralnik in vanj spustiti ovojnico.osebne čestitke Božička

Video čestitke otroku od Božička

Dandanes je postalo zelo modno video sporočilo od Božička. Zelo pogosto se imenuje. Ta videoposnetek je naslovniku poslan po pošti ali pa ga sami naložite s spletnega mesta, ki ga je dal prodajalec. Seveda je vse to precej neverjetno. In potem tudi starši nočejo otroku povedati, da je vse to le pravljica. Če bi bila takšna čarovnija v našem otroštvu z vami, bi bili srečnejši.