Kako hitro narediti ovitek za telefon. Zanimive ideje

kako narediti ovitek za telefon

Življenje sodobnega človeka je danes nemogoče brez mobilnega telefona. Dejansko so mobilni telefoni vidni celo med prvošolci. Mnogi ljudje uporabljajo posebne etuije za varno shranjevanje telefona. Toda v tem članku predlagamo, da ne kupujete etuija za telefon. Danes vas želimo povabiti, da jo naredite sami. Zagotovo vam tak postopek lahko prinese pozitivna čustva. Na splošno, če želite vedeti, iz česa narediti ohišje za telefon, natančno preberite ta članek. Zagotovo boste tukaj našli veliko zanimivih informacij zase.

Iz česa narediti ovitek za telefon

Pletene prevleke.

Dandanes je veliko ljudi odvisnih od pletenja. Povedati je treba, da pleteni predmeti in drugi dodatki nikoli ne bodo izgubili svoje priljubljenosti. Zato bo primer “naredi sam” videti odlično. Samo izberite model, ki vam je všeč, kupite prejo in začnite plesti unikaten izdelek, ki bo pritegnil pozornost vseh okoli vas. Ne pozabite, da ovitek ne morete plesti samo s pletilnimi iglami, ampak tudi kvačkati. Spodaj vam predstavljamo več modelov prikupnih prevlek iz preje. Tu niso samo preprosti modeli, ampak tudi zanimivi primeri, pri ustvarjanju katerih se bo treba potruditi..

kako narediti lepo torbico za telefon doma

kaj narediti pokrov z lastnimi rokami doma

kaj se lahko uporabi za izdelavo etuija za telefon

iz česa hitro naredim ovitek za telefon

ovitek za telefon kako narediti

iz česa lahko naredite ovitek za telefon z lastnimi rokami

kaj narediti pokrov z lastnimi rokami doma

Etui za telefon DIY

Ovitki iz ostankov usnja. 

Ta članek vam bo povedal, iz česa je mogoče izdelati ovitek za telefon. Zgoraj smo vam povedali, da lahko telefon enostavno privežete z lastnimi rokami. Toda to ni edini način, kako narediti telefon z lastnimi rokami. In če imate nepotrebne ostanke kože, jih uporabite za ustvarjanje zanimivega izdelka..

Če želite ustvariti naslovnico, morate pripraviti:

 • šilo, škarje, igle, naprstnik, svinčnik in ravnilo;
 • zadrga;
 • stezniški trak.

Napredek:

 1. Pokrov iz usnjenih ostankov je elegantna rešitev. Zato ga poskusite narediti sami..
 2. Najprej morate vzeti dimenzije telefona. Po tem je po izračunih vredno narediti vzorec.
 3. Zdaj je treba na kožo nanesti konture prihodnjih podrobnosti. To je treba nujno narediti od znotraj navzven. Nato začnemo z rezanjem.
 4. Nato v roke vzamemo šilo in naredimo luknje, ki bodo uporabljene za šive. Nato dele previdno pritrdimo s pomočjo niti..
 5. Če je pokrov pripravljen, ga je treba okrasiti. To lahko storite po lastni presoji. Tu bo deloval okrasni gumb ali zaponka. Uporabite lahko tudi okrasne šive.
 6. Na koncu dela je vredno narediti zanko za korzaž, ki vam bo pomagala enostavno izvleči telefon iz usnjene torbice..

kako narediti lepo torbico za telefon doma

kako narediti čudovit ovitek za telefon z lastnimi rokami

Prevleka iz tkanine.

Če še vedno ne veste, kako hitro narediti ovitek za telefon, vam bo ta članek sporočil vse najpomembnejše.

Če se odločite za izdelavo platnene prevleke, potem poiščite kos svetle tkanine. Prav tako je vredno najti kroglice za dekoracijo in vrvice..

Napredek:

 1. Najprej morate iz tkanine sešiti vrečko.
 2. Potem je vredno zatakniti zgornji del vrečke in iz nje narediti vrvico za čipko. V to luknjo vstavite tesno čipko..
 3. No, zdaj lahko naslovnico okrasimo. Tu lahko sanjate in naredite nekaj izvirnega.

kako narediti primer

Ohišje iz kroglic.

Verjetno si vsaka sodobna modna ženska želi izstopati iz množice drugih. Zato bodo takšna dekleta zagotovo cenila modne prevleke iz kroglic. Takšne prevleke so lahko v različnih različicah. V vsakem primeru pa lahko sami poiščete idealno različico tega izdelka..

kaj se lahko uporabi za izdelavo etuija za telefon

kako narediti čudovit ovitek za telefon

kaj narediti ovitek za telefon

Gumijaste prevleke.

Gumijasti trakovi so še danes priljubljeni. Iz gumijastih trakov ljudje ustvarijo različne pripomočke, ki vse navdušijo s svojo privlačnostjo in svetlostjo. Prevleke iz gumijastih trakov so različne. In tukaj dajemo nekaj izvirnih idej za zabavno ustvarjalnost..

od česa narediti ovitek za telefon z lastnimi rokami

kako narediti ovitek za telefon doma

kako hitro narediti ovitek za telefon z lastnimi rokami

Končno

Če imate radi ustvarjalnost. Če vam je všeč ustvarjanje izvirnih izdelkov, potem morate vsekakor narediti ovitek za telefon z lastnimi rokami. Iz tega članka ste se lahko naučili, kako narediti čudovit ovitek za telefon. Zato ustvarite in ustvarite izvirne naslovnice, ki vam bodo prinesle popolno srečo..