DIY ananas s šampanjcem in sladkarijami. Fotografija korak za korakom

Bi radi nekomu podarili steklenico šampanjca in sladkarije? Zakaj tega ne bi storili na nenavaden način. Če želite lepo okrasiti šampanjec, vam ni treba biti izkušen oblikovalec ali cvetličar. Najpomembneje je, da izberete prave bonbone, nato pa samo pokažite svojo domišljijo. Naučite se narediti ananas s šampanjcem in bonboni in poskusite narediti sladko in alkoholno sadje z lastnimi rokami.

DIY ananas s šampanjcem in sladkarijami. Fotografija korak za korakom

Za izdelavo ananasa iz sladkarij boste potrebovali navadne tartufe, zavite v folijo. Zaželeno je, da je embalaža sladkarij rumena ali rjava, torej da izgleda kot ananasova lupina. Nato vzemite rumen papir in ga razrežite na enake kvadratke. Velikost kvadratov je odvisna od velikosti bonbonov.

Za izdelavo ananasa iz sladkarij boste potrebovali navadne tartufe, zavite v folijo. Zaželeno je, da je embalaža sladkarij rumena ali rjava, torej da izgleda kot ananasova lupina. Nato vzemite rumen papir in ga razrežite na enake kvadratke. Velikost kvadratov je odvisna od velikosti sladkarij.

Nato s pištolo za lepilo prilepite sladkarije na papir iz papirusa. Pripravite veliko teh praznin, da boste lahko takoj začeli lepiti steklenico. Začnite lepljenje bonbonov od spodaj v krog, dokler bonboni ne začnejo pokrivati ​​folije.

Nato vzemite zeleni papir in iz njega izrežite liste ananasa. Papir je priporočljivo prepogniti v več plasti, da se ne raztrga.

Nato vzemite zeleni papir in iz njega izrežite liste ananasa. Papir je priporočljivo prepogniti v več plasti, da se ne raztrga.

Ko so listi pripravljeni, jih prilepite na vrat steklenice, kamor se prilepi folija.

Spoji listov in sladkarij so lahko okrašeni z vrvico. Vaš ananas je pripravljen.

Spoji listov in sladkarij so lahko okrašeni z vrvico. Vaš ananas je pripravljen.Ananas iz bonbonov in šampanjca

Kako narediti ananas iz sladkarij z lastnimi rokami

Če ste nameravali podariti steklenico šampanjca, a bi radi sladkarije predstavili na nenavaden način, jih poskusite lepiti na pripravljen penasti model.

Če niste nameravali podariti steklenice šampanjca, vendar bi radi sladkarije predstavili na nenavaden način, jih poskusite zlepiti na pripravljen penast model.

Iz pene morate izrezati oval. Z lepilnim trakom lahko zlepite več kosov pene. Primerneje je delati z mokro peno, saj majhni delci ne bodo odleteli od nje.

Prazen kos mora biti zavit v zeleno folijo. Na tej stopnji lahko popravite obliko prihodnjega ananasa. Zavijte film s trakom. V zgornjem delu morate narediti poseben rep, na katerega bomo pritrdili liste eksotičnega sadja.

Vzemite aspidistro (okrasni trak) in iz nje izrežite liste za naš ananas. Po tem jih pritrdite na vrh sadja in okrasite s trakom. Celoten obdelovanec morate zlepiti z dvostranskim trakom, nato pa lahko sladkarije lepite brez lepilne pištole.

Vzemite aspidistro (okrasni trak) in iz nje izrežite liste za naš ananas. Po tem jih pritrdite na vrh sadja in okrasite s trakom. Celoten obdelovanec morate zlepiti z dvostranskim trakom, nato pa lahko bonbone lepimo brez lepilne pištole.

Zdaj nadaljujte na najbolj zanimivo stopnjo – prilepite sladkarije. Raje začnite na vrhu, da bo ananas lep.

Zdaj nadaljujte na najbolj zanimivo stopnjo - lepljenje sladkarij. Raje začnite na vrhu, da bo ananas lep.

Ko so vsi bonboni zlepljeni, z leseno palico skrijete repove iz ovojev za sladkarije v vrzeli med bonboni.

Ko so vsi bonboni zlepljeni, z leseno palico skrijete repove iz ovojev za sladkarije v režah med bonboni.

Še en ananas je pripravljen.

Še en ananas je pripravljen.Ananas sladkarije za otroke

Tako lahko na praznik prinesete dva ananasa: enega ananas s šampanjcem in čokolado za odrasle, drugi pa samo iz sladkarij za otroke. Obrt DIY je lahko ne le lepa, ampak tudi okusna.