Kako narediti pravo čarobno palico z lastnimi rokami?

Kako z magijo doma narediti pravo čarobno palico

Govor o ideji ne govori o otroški “igrački” palici, ki jo male kostumirane “princese” nosijo s seboj na vse vrste novoletnih zabav. Govorila bo o najbolj resnični, resnični čarobni palici, v moči katere zaščititi svojega lastnika pred vsako nevarnostjo, ki izvira iz vseh vrst nevidnih entitet, ki zapolnjujejo naš svet.

Palica lahko postane izvajalec najbolj intimnih želja. Vendar ne zlorabljajte moči, s katero polnite svojo palico. Čarobna palica, pa naj bo še tako močna, je instrument v rokah človeka. Zato lahko, če pade v napačne in nesposobne roke, poškoduje celo svojega gospodarja.!

Če se kljub temu odločite in mislite, da življenje ni življenje brez čarobne palice, potem vedite, da boste za to potrebovali celo leto. Ali se ne ustavi tako dolgo? Potem – naprej do sanj, pokažite vso prizadevnost, vztrajnost. V procesu ustvarjanja palice se boste morali veliko naučiti, pa tudi sami se veliko naučiti. S svojo palico se boste učili vse življenje – prav v tem obdobju bo vaša palica, obdarjena z vašo energijo, pokazala lastnosti “čarovnije” in bo lahko pričarala.

Kako izbrati material za VAŠO čarobno palico?

Kako izbrati material za VAŠO čarobno palico?

Če želite pravilno narediti svojo palico z lastnimi rokami (tudi te niso povsem pravilne, o njih bomo govorili kasneje), morate najti VAŠE drevo, ki se bo prostovoljno strinjalo (ja, strinjalo se je, ne motite se !) Postati tvoj prijatelj in pomočnik do konca življenja.

V iskanju primernega drevesa bi morali izklopiti vse tuje misli, se osredotočiti na nalogo, poslušati svojo intuicijo.

Bodite pozorni – drevo je tudi živo bitje! Z njim se lahko tudi pogovarjate, komunicirate. Nekateri ljudje imajo zelo dobro razvite sposobnosti, s pomočjo katerih komunicirajo z okoliško naravo! Če pa nimate takšnih sposobnosti – ne obupajte! Intuicija in vztrajnost nista odpovedani!

• Tako je za PRAVO čarobno palico najbolj primerno mlado drevo. Če se je na vaš klic odzvalo močno drevo – prosite za vejico od njega.

Natančno “vprašaj”! Če želite “slišati” svoje drevo, se morate potepati po parku, v gozdu, se več kot en dan sprehajati po vrtu.

Material za palico lahko iščete kadar koli v letu, tudi zima in jesen nista ovira za komunikacijo z drevesom. Da, drevo spi, vendar še naprej sliši, kar pomeni, da vam lahko odgovori.

Tako je za PRAVO čarobno palico najbolj primerno mlado drevo

• Ko se približate vsakemu drevesu, ga spoštljivo obravnavajte s svojo prošnjo, prosite drevo za vejico kot svojega zvestega prijatelja in pomočnika.

• Poslušajte sebe, morda vas bo kot magnet pritegnilo na drevo, ki ga potrebujete.

• Ko ste izbrali primerno jaso, sedite med drevesa, uredite vse misli, začnite meditirati – to vam bo pomagalo, da se osredotočite, odstranite vse nepotrebno in stopite v harmonijo z naravo.

• Pri vnaprejšnji izbiri drevesa vas lahko vodi tudi keltski horoskop, v njem boste izvedeli, katero drevo ustreza vašemu značaju. Ampak še enkrat vas spomnim, da se mora drevo strinjati in vam prostovoljno dati svojo vejo.

S tem, ko pokažete svojo domišljijo, lahko najdete veliko več načinov enotnosti z naravo, ki vam bodo v prihodnje zelo koristili – komunicirati morate tudi s čarobno palico, se mentalno združiti …

Nekateri strokovnjaki svetujejo, da za čarobno palico izberete zdrave drevesne vrste. Pri mladih rastlinah je jedro mehkejše, odrasli pa tršo podlago, močnejšo.

Palice iz hrasta, bora in bambusa bodo imele zanimive lastnosti..

Če je vaša izbira padla na bambusov les, potem morate samo iti na kraje, kjer raste to drevo. Še boljša možnost bi bil bambus, pridelan z lastnimi rokami v loncu – že je napol energijsko povezan z vami.

In veste, da duhovniki Ganeshe in celo nekateri indijski jogiji z velikim uspehom uporabljajo čarobne palice tudi v našem času! Zagotovo nam ne bodo razkrili svojih stoletnih skrivnosti in načinov izdelave palic.!

Bo naša palica imela čarobne lastnosti?

Bo naša palica imela čarobne lastnosti??

Tako ste začeli hoditi po gozdu (park, vrt). Med meditacijo ste čutili, da vas drevo “kliče”. Še trenutek in že stojiš pod njim. Poskusite začeti dialog z drevesom, poslušajte … Če imate sposobnost komuniciranja z naravo, boste lažje vzpostavili stik z želenim drevesom. Če ne, vklopite svojo intuicijo..

Previdno prisluhnite svojim občutkom in ne poskušajte odrezati prve veje, ki se pojavi. Ko jasno slišite odziv drevesa, mu razložite, za kaj potrebujete palico. Pojasnite, da boste iz nje naredili čarobno stvar, ki vam bo prijateljica in pomočnica. Šele potem, ko od drevesa prejmete soglasje za podružnico, lahko nadaljujete na naslednjo stopnjo!

Soglasje smo dobili. Zdaj morate ustrezno obrezati želeno vejo. Če želite to narediti, močno udarite po dnu veje, vendar ne močno. Dokaz, da ste navsezadnje vse slišali pravilno in pravilno razumeli odgovor drevesa, bo zlahka odpadla veja.

In zdaj se začne drugi pomemben del preoblikovanja navadne veje v čarobno orodje čarovništva..

Sorodni video: Kako narediti čarobno palico doma?!

Kako narediti čarobno palico, ki jo pričaramo

Prihaja zelo pomemben trenutek! Podružnica je prejeta, zdaj morate pravilno narediti palico iz nje.

Za začetek je treba nastalo vejo odstraniti s stranskih poganjkov in brstov, jih olupiti iz lubja, glede na predvideno obliko in očistiti do gladkosti.

• Vzemite svojo vejo v roke, poravnajte rez, odrežite drugi konec veje, pri čemer določite želeno dolžino palice;

• odrežite vse poganjke na veji;

Zdaj pa odloži nož! V prihodnosti pri izdelavi palice ne boste potrebovali bolj boleče! Vse procese bo treba izvesti ročno!

• Odstranite lubje z obdelovanca z nohti in zobmi. Ko obdelovanec postane popolnoma bel, se lahko ustavite – lubje je bilo uspešno odstranjeno;

• Očiščena palica se mora v 10-15 dneh dobro posušiti, da lahko nadaljujemo z naslednjo operacijo. Opozarjam vas – palica mora biti v stalnem stiku z lastnikom;

Naslednji korak je glajenje. Če želite to narediti, morate vzeti samo naravno orodje, in sicer drobnozrnato plombo ali kamen

• Naslednja faza je glajenje. Če želite to narediti, morate vzeti samo naravno orodje, in sicer drobnozrnato plombo ali kamen. Z njihovo pomočjo, brez naglice in vložite svoje srce vanjo, morate pazljivo obdelati palico. Po želji lahko izostrite en konec palice. Ko ste palico brusili na ta način, dosežete njeno popolno gladkost, jo poravnajte po celotni dolžini;

• Za udobje in za stalno nošenje palice v njej naredite majhno luknjico (spet z nohti!) In skoznjo napeljite zanko pletenice.

• Naj vas ne prestraši dejstvo, da bo kmalu gladka palica prekrita z majhnimi razpokami – to je normalen in naraven proces. Nadaljujemo z mletjem in dosežemo popolno sušenje palice – potem ne bo več razpokala, ampak bo za vedno ostala gladka. Ko bo tak rezultat dosežen, vedite, da je vaša palica za čarovništvo popolnoma pripravljena.!

Kako narediti pravo čarobno palico z lastnimi rokami?

Predpogoj je stalen stik lastnika s svojo bodočo čarobno palico (od trenutka rezanja)! Ne glede na to, ali gre za tuš, za posteljo, delo ali ulico – priprava »kandidata« za palice mora biti z vami nenehno in vsako sekundo! V stiku z lastnico, pridobiva njegovo energijo, se rodi kot ZALOGA! Bivanje z lastnikom v različnih življenjskih situacijah skupaj z njim čuti čustva, ki jih lastnik doživi, ​​kar omogoča, da se palica prilagodi lastniku in pride v stik z njim. Najbolj zanimivo je, da bo lastnik sčasoma začutil čustva, ki jih doživlja palica – povezava je dvosmerna. Ob vsaki priložnosti poskusite vzeti palico v roke, se pogovarjajte z njo, ji povejte o svojih željah, pustite, da vaše misli prehajajo skozi njo. Pri izvajanju čarobnih ritualov bi morala biti vaša čarobna palica glavni udeleženec dejanja..

Ko bo tak rezultat dosežen, vedite, da je vaša palica za čarovništvo popolnoma pripravljena!

Ne pustite svoje “čarovnice” niti za trenutek skozi celo leto – v tem času bo palica nasičena z VAŠO energijo. Stik bo vzpostavljen tako močno, da bo vsaka vaša želja, vsaka vaša zgrešena misel znana čarobni palici. Postala bo strašno orožje v vaših rokah, zaščita in prijatelj. Nikoli se ne boste želeli ločiti od nje!

Že na začetku smo omenili, da obstaja še ena vrsta palic, ki je lažja, enostavnejša za izdelavo, vendar se takšna palica ne bo razlikovala po dolgoročnem učinku dela..

Palica – plovilo se bo izkazalo za pol čarobno, če se z njim ne obrnete vsako sekundo, če se čas za njegovo izdelavo bistveno skrajša, če ste pri obdelavi namesto naravnega kamna uporabili brusni papir ali pilico za nohte.

V takšni palici bodo prisotne tudi nekatere čarobne lastnosti, le da ne bo trajalo dolgo..

Video, kako narediti čarobno palico Harryja Potterja

Ali se niste bali vsega, kar ste prebrali? Se ne bojite biti lastnik Sile takšne moči? Potem iščite in ustvarjajte, vendar ne pozabite, da bi vas morali voditi predvsem pravičnost, objektivnost in usmiljenje. V nasprotnem primeru bo vaše orožje v napačnih rokah namenjeno vam! Olajšati trpljenje ljudi, pozdraviti neozdravljive bolezni, se znebiti škodljivih entitet – to je vredna uporaba čarobne palice.!