Kako narediti psa iz jute za darilo

mojstrski tečaj jute za pse naredi sam

Iz odpadnega materiala ali iz materiala, ki je pri roki, lahko po želji naredite čudovit spomin za darilo. Mojstrski razred te publikacije bo ravno namenjen tej temi. Če preberete ta članek, lahko naredite ljubkega psa iz jute z lastnimi rokami. Ta dejavnost je zelo razburljiva. Zato boste svoj čas preživeli z zanimanjem. Človek mora le ugotoviti.

Mojstrski razred spominkov pes in podgana

Torej, samostojen pes iz jute bo navdušil vse. Zato skrbno preučimo mojstrski razred in ustvarimo tak izdelek. Mojstrski razred, predstavljen tukaj, opisuje ustvarjanje psa in podgane. Na splošno boste z našim člankom naredili dva čudovita spominka hkrati..

obrt za pse iz jute

Torej, za izdelavo trupa potrebujete nekaj zvitkov oprijemljive folije. Za psa jazbečarja je vredno odrezati daljši zvitek, za podgano pa mora biti krajši. Noge bodo velike sponke za papir. Poravnati jih je treba in v šivankah s šilom narediti luknje. Po tem se sponke navijejo in zvijejo od spodaj. V tem primeru se uporabljajo klešče. Zdaj bi morala biti telesa napolnjena s kakršnimi koli časopisi. Nato se luknje s časopisi zatesnijo z gradbenim trakom..

obrt za pse iz jute

Rep jazbeca je lahko izdelan iz sponke za papir. Ovijemo ga s trakom, nato s šilom naredimo luknjo v zvitku in rep za zanesljivost pritrdimo z gradbenim lepilom. Za podgano bo rep že izdelan iz vrvice. Iz njega preprosto tkamo pigtail, nato pa ga lepimo s pištolo za lepilo. Podobno lahko za jazbečarja tkate rep. Poravna se in nato premaže z lepilom. Del se mora posušiti, nato pa je že prilepljen na telo.

obrt za pse iz jute

Obrt za pse iz jute je skoraj pripravljena. Na voljo je še nekaj korakov. Torej, vzamemo vrvico in z njo ovijemo podrobnosti plovila. Najprej pojdimo na tace. Začnemo se ovijati od podplata do telesa. Za zavijanje naslednje noge ni treba rezati vrvice. Potegnite nit vzdolž telesa do naslednje noge. Nato je tačka zavita od zgoraj navzdol. Enako storite z drugim parom nog. Ko končate z nogami, pojdite na trup. Za varno pritrditev vrvice uporabite pištolo za lepilo ali moment lepila.

kako narediti psa iz mojstrskega razreda jute

Za glavo je potreben majhen kos stiropora. Pravzaprav je izrezan iz tega materiala. Strani so brušeni z brusnim papirjem. Nato je glava ovita z lepilnim trakom, nato pa z vrvico.

Naslednji korak je, da naredite izlive za svoje like. Za jazbečarja potrebujete zobotrebec, s katerega je rob odlomljen. Nato ga zavijemo z vrvico. Če želite narediti podganji nos, uporabite črni gumb.

delamo psa iz jute mk

Ušesa za vaše obrti morajo biti obojestranska. Pri delu se nujno uporablja lepilo. Za podgano naredimo bolj okrogla ušesa, za psa pa podolgovata.

mojstrski tečaj jute za pse naredi sam

Pripravljeni elementi so prilepljeni na glavo psa in podgane.

V naslednjem koraku je glava s sponko za papir povezana s trupom. Vse je vredno zaviti z vrvico.

delamo psa iz jute mk

V tem članku naredimo psa iz jute. Za vas je na voljo mk, ki se bliža koncu. In v zadnjem delu je vredno obrisom narisati ali prilepiti vse obrazne poteze..

mojstrski tečaj jute za pse naredi sam

Zdaj veste, kako narediti psa iz jute. Naš mojstrski razred vam je bil koristen. Ne pozabite, da vam bo dovolil, da stvari delate pravilno..