DIY obrti za novo leto 2018: simbol leta je pes

Leto 2030 bo kmalu prevzelo žezlo in kroglo, obleklo kraljevsko diamantno krono in vladalo točno 365 dni. Zemljano rumeni pes bo simbol naslednjega leta. Pripravimo se na srečanje z novim časom, in sicer poskusimo svojo hišo okrasiti z lastnimi rokami, lastnimi močmi in zmožnostmi. Ustvarjajmo obrti. Tu vam bodo predstavljene obrti za novo leto 2030 z lastnimi rokami. Pogovarjali se bomo, kako narediti simbol leta – psa.

Iz česa naj bo simbol – 2030

Psi iz plastelina.

Ta metoda je najlažja in najbolj dostopna vsem ljudem na svetu. Ta material je poceni in lahko uresniči veliko vaših fantastičnih in zanimivih idej. Z njim je zelo enostavno in super delati. Zahvaljujoč plastelinu se lahko počutite kot pravi kipar. Iz elastičnega materiala naredimo srčkanega in srčkanega psička.

Domača obrt za pse

Napredek:

 1. Za psa boste potrebovali več barvnih kosov plastelina: rjavo – za telo, belo – za oči – in črno – za nos.
 2. Vzamemo prvi kos in ga razdelimo na tri dele. Izklesali smo telo od prvega. Drugo spet razdelimo. Tokrat za pet rež, iz katerih valjamo celo kroglice – bodoče noge in nos za našega psa.
 3. Zdaj vzamemo črno, ločimo kos, zvijemo kroglo, ki naj bo nekoliko manjša od rjavih kroglic iz druge točke.
 4. Zdaj majhno črno kroglico pritrdimo na eno od rjavih kroglic. Imamo pasji nos.
 5. Vzamemo bel kos plastelina in iz njega naredimo majhne kroge za bodoče oči. Iz črne barve naredite majhne zenice.
 6. Iz preostalega rjavega kosa naredite tri podolgovate dele – kmalu se bodo spremenili v čop in ušesa.
 7. Vse nastale dele smo sestavili in naš srčkan in srčkan pes je pripravljen.

Zdaj smo razstavili eno najpreprostejših kiparskih shem. Namesto plastelina lahko uporabite tudi slano testo. Je to, da na koncu nastalega kipa prekrijemo s posebnim lakom.

Domača obrt za pse

Kartonski psi.

Ustvarjanje psa z lastnimi rokami je zelo preprosto iz kartona in papirja. In ta material je tudi najpogostejši in najcenejši material za obrt. Uporablja se lahko za izdelavo preprostih in zapletenih struktur. Vse je odvisno od idej in zmožnosti ustvarjalca. Poskusimo najprej narediti preprosto obrt. Za to potrebujemo: večbarvni karton, flomastri, svinčniki, disk, lepilo in seveda škarje.

leto psa naredite sami

Iz kartona izrežite naslednje potrebne dele: rep, tace, glavo. Druge barve lahko dodate tako, da pobarvate podrobnosti ali pa nalepite na nove barvne elemente. Nato je treba ude prilepiti na disk. Lahko si še olajšate: natisnite končni model psa in ga lepite po diagramu.

leto psa naredite sami

Za napredne ustvarjalce na področju kartona lahko ponudite, da naredite obsežnega psa. Pripravite torej karton, pisalni nož in svoje čudovite sposobnosti pri delu s temi materiali in orodji. Izrežite potrebne elemente, izrežite utore in sestavite konstrukcijo. Tako čudovitega psa lahko uporabite kot polico za različne stvari..

leto psa naredite sami

Delamo s kroglicami.

Poseben material, ne more vsak obvladati umetnosti tkanja kroglic. Mojstrom pa ponujamo, da spletejo simbol naslednjega leta. Barvne odtenke izberite po svojem okusu in presoji. Za medaljone lahko naredite tako velike kot majhne figure. Takšne obrti bodo odlično darilo za ljubljeno osebo..

Psi obrti iz odpadnega materialaPasje obrti DIY iz odpadnega materialaobrti za novo leto psa

Za začetnike v trgovinah prodajajo posebne komplete za vezenje s kroglicami. Če ste potrpežljiva oseba in znate čakati, lahko poskusite. Poiščite komplet s sliko psa in pojdite, tkajte.leto psa naredite sami

obrti za novo leto psa

Uporabljamo vato.

Če uporabljate vato, bo postopek ustvarjanja izdelka hiter in enostaven. Sestavimo psa na karton. Pripravite kos vate, lepilo, rezalno orodje, list A4. Pa začnimo.

Napredek:

 1. Naš simbol lepo narišemo na papir ali prazno natisnemo na tiskalniku.
 2. Izrežite psa in ga prilepite na barvni karton.
 3. Odtrgamo majhne koščke vate, jih zvijemo v kroglice in jih prilepimo na okončine.
 4. Imamo čudovito plovilo. Sestavi dodajte še nekaj okraskov.

Naredi sam obrt za novo leto 2030: simbol leta je pes

Naredi sam obrt za novo leto 2030: simbol leta je pes

Naredi sam obrt za novo leto 2030: simbol leta je pes

Izdelava psa iz blaga.

Obrt za novo leto psa, kot lahko vidite, je mogoče izdelati iz različnih materialov. Čudovit material, ki je primeren za ustvarjanje čudovite in elegantne igrače za pse. Vrsto tkanine, barvo, vzorce in vse ostalo lahko izberete sami. Vse je odvisno od vaše burne in plodne domišljije. V tem razdelku bomo poskušali izdelati blazino, ki jo bomo okrasili s srčkanimi psi..

Domača obrt za pse

Za našo idejo boste potrebovali:

 • Tkanina različnih barv.
 • Niti, igle, škarje.
 • Vzglavnik z enim ozadjem.
 • Svinčniki.
 • List papirja A4.

Napredek:

Najprej na list narišite obris svojega psa in ga izrežite. To bo naša šablona. Z njim izrežite figure psov iz različnih tkanin in jih nežno zašite po celotni površini blazine. Pripravljen!Domača obrt za pse

leto psa naredite sami

Zdaj pa poskusimo narediti kul razglednico. Za to se vzame tudi list albuma, nanj narišeš nekaj vzorcev, slik, napišeš želje itd. Na enak način, kot v prejšnjem primeru, naredimo šablono. Tokrat lahko sliko zapletete: izrežite del telesa, glave, repa, nog itd. Kompoziciji dodajte kost, skledo, stojnico. Nastale elemente lepite na papir. Ustvarjalna in čudovita razglednica pripravljena!Pasje obrti DIY iz odpadnega materiala

Iz starih nogavic lahko tudi sešite pasjo igračo..

Pasje obrti DIY iz odpadnega materiala

Za bolj izkušene obrtnike pa vam lahko svetujem, da naredite simbol naslednjega leta iz niti.

Domača obrt za pse

Pes iz klobučevine.

Idealno za uresničitev naših neverjetnih misli in idej! Tako kot karton z vato je zelo enostaven za uporabo. Pa začnimo. Tokrat potrebujemo:

 • Seveda, sam občutek.
 • Niti in igla, škarje.
 • Papir, svinčniki.
 • Polnilo, če želite narediti plovilo obsežno.

Napredek:

 1. Iz papirja izrežite šablono psa, nato pa jo prenesite na klobučevino. V našem primeru potrebujemo dva takšna dela.
 2. Šivajte skupaj s širokimi šivi (pustite ustrezno luknjo za polnjenje).
 3. Dobljeno “vrečko” napolnimo in vse zašijemo do konca.

obrti za novo leto psa

Ustvarite psa iz plastične steklenice.

Obrtnega psa lahko ustvarite z lastnimi rokami iz odpadnega materiala. Druga vrsta improviziranih sredstev, ki so odlična za ustvarjanje najrazličnejših obrti, so navadne plastične steklenice. Koliko različnih oblik, velikosti in vrst ima steklenica. Imate kje hoditi! Poleg tega lahko s takšnim materialom delata tako odrasla oseba kot otrok.!Naredi sam obrt za novo leto 2030: simbol leta je pes

Ni posebnih pravil in pogojev. Malo truda in delavnosti, potrpežljivost in natančno delo – rezultat ne bo dolgo čakal.Naredi sam obrt za novo leto 2030: simbol leta je pes

Zaključek.

Kot lahko vidite, lahko izdelujemo figure iz različnih vrst materialov. Tukaj morate pravilno izračunati svoje moči in spretnosti ter nato izbrati pravo, iz katere želite ustvariti obrt. Prav tako ne pozabite povabiti družine in prijateljev na to razburljivo dejavnost, na primer pri izdelavi čudovitih izdelkov..