Usnjeno cvetje DIY za začetnike, mojstrski razred

Usnje je eden najprimernejših materialov za šivanje, s katerim lahko dela tudi začetnik. V tem članku boste našli mojstrski tečaj za začetnike, kako narediti rože iz usnja naredi sam. Ne hitite z metanjem starih usnjenih stvari, saj lahko naredijo precej izvirne obrti..

Preberite tudi: Kako narediti balonske rože

Kako narediti preprosto rožo iz usnja

Preden začnete izdelovati rožo, pripravite naslednje materiale:

  • koščki kože
  • škarje
  • pero, ravnilo
  • pinceto
  • pištolo za lepilo
  • svečo in vžigalice

Na listu papirja boste morali narediti vzorec za bodočo rožo, sicer bo izdelek neurejen. S kompasom ali kovancem naredite cvetne liste enake velikosti. Zelo pomembno je, da so prve tri cvetne liste enake..

Na listu papirja boste morali narediti vzorec za bodočo rožo, sicer bo izdelek neurejen

Ko je obdelovanec pripravljen, ga lahko prenesete na usnje in ga izrežete. Kose naredite skoraj do konca, potem se bo vrtnica izkazala za precej bujno.

Ko je obdelovanec pripravljen, ga lahko prenesete na usnje in ga izrežete. Reže naredite skoraj do konca, potem se bo vrtnica izkazala d

Zdaj morate cvetnim lističem dati ustrezno obliko s plamenom sveče. Če uporabljate semiš, usnjeno stran obrnite proti ognju. Pomembno je, da se kože ne približate ognju, da se ne oglede..

Zdaj morate cvetnim lističem dati ustrezno obliko s plamenom sveče. Če uporabljate semiš, usnjeno stran obrnite proti ognju. Pomembno je, da se kože ne približate ognju, da se ne oglede.

Imate trak z rahlo ukrivljenimi cvetnimi listi, ki ga morate zviti v valj. Poskusite zložiti tako, da so cvetni listi razporejeni..

Imate trak z rahlo ukrivljenimi cvetnimi listi, ki ga je treba zvijeti v valj. Poskusite zložiti tako, da so cvetni listi položeni

Po tem pritrdite cvet na dnu z iglo ali lasnico. Zdaj obrnite obdelovanec in ga z dna dobro lepite z lepilom ali silikonom. Ko se lepilo posuši, lahko odstranite lasnico, brst bo dobro držal.

Po tem pritrdite cvet na dnu z iglo ali lasnico. Zdaj obrnite obdelovanec

Ločeno naredite slepo maso in jo prenesite na kožo. Podobno obdelajte robove nad svečo, tako da se rahlo zložijo..

Ločeno naredite slepo maso in jo prenesite na kožo. Podobno obdelajte robove nad svečo, tako da se rahlo zložijo.

Nato morate lepiti trolist na dno popka, da skrijete pomanjkljivosti plovila. Če želite izdelati obesek za ključe iz usnja, zlepite zanko s trolistom.

Nato morate zlepiti deteljico na dno popka, da skrijete pomanjkljivosti plovila. Če želite izdelati obesek za ključe in

Te usnjene rože naredite sami lahko uporabite za okrasitev čevljev, torb ali oblačil. Poskusite iz teh vrtnic narediti lasnice ali elastične trakove in jih podarite prijateljici ali mami. Usnjeno cvetje DIY za začetnike v mojstrskem razredu to je precej preprosto narediti. Ko se naučite, kako narediti preprosto cvetje, poskusite bolj zapletene, sestavljene iz majhnih elementov. Pokažite svojo domišljijo, potem lahko starim in nepotrebnim stvarem podarite drugo življenje.