Kako okrasiti hišo z navadnimi baloni brez helija

okrasite stanovanje z baloni

Zdaj je zelo modno za počitnice, na primer za rojstni dan, odpust iz bolnišnice itd. – okrasite sobe z baloni, ki tematsko poudarjajo pomen trenutka. No, s po meri je vse jasno, naredili bodo kroglice katere koli barve in oblike. Lahko pa se dobro znajdete sami, s preprostimi kroglicami, le rahlo jih morate spremeniti. In za to vam bomo dali nekaj zanimivih idej. Zahvaljujoč temu članku boste izvedeli, kako bi moralo biti dekoracija doma z baloni z lastnimi rokami. Za vas bomo ponudili le najboljše ideje..

Sladoled

Odlična ideja, če načrtujete zabavo v stilu. "Hladno srce", in za rojstni dan bo tudi ta možnost dekoriranja sobe primerna. Bolje je napihniti balone s helijem, da letijo do stropa, papir za pokrovčke pa so sladoledni storžki, bolje je vzeti najlažji.

kako lepo okrasiti z baloni

Češnje

Če želite vedeti, kako lepo okrasiti katero koli sobo z baloni, potem morate skrbno pretehtati priporočila tega članka. V naslednjem primeru morate vzeti balone rdeče / bordo barve, vendar jih lahko napihnete na običajen način, ne da bi se zatekli k heliju.

Za listje boste potrebovali tudi lepilo, niti ali žico in zeleni papir. Pripravljene jagode lahko zberete v girlandi ali pa jih obesite na pohištvo ali vence.

kako lepo okrasiti z baloni

Oblak

Za mlajše otroke bo možnost takega oblaka zelo zanimiva in celo s kapljicami.

Vzemite kroglice v svetlih barvah, lahko pa tudi modre. Lahko ste ustvarjalni in ustvarite barvni oblak, nato pa mu naredite kapljice, ki se ujemajo. Na jesenskem festivalu na vrtu takšni oblaki zagotovo ne bodo prezrti..

Ta možnost je primerna tudi za zabavo v slogu Winnieja Pooha, pa tudi Maše in medveda.

dekoracija doma z baloni z lastnimi rokami

Loki – rože

Vsako dekle bo zagotovo cenilo takšno dekoracijo za praznovanje v slogu princese, Barbie in vile..

Za vsako kroglico morate le popraviti bolj zanimivo in razkošno dekoracijo. Baloni so seveda napolnjeni s helijem, lahko pa jih razporedite tudi na stojalo.kako okrasiti sobo z baloni brez helija

Risanke

Če boste pozorni na to publikacijo, boste stanovanje zagotovo lahko okrasili z baloni. V naslednjem primeru vam bodo prišle okrogle ali podolgovate kroglice, na njih pa lahko z markerjem narišete kateri koli prepoznavni obraz najljubšega lika. Lahko jih tudi nekoliko spremenite z lepljenjem ušes, čop, brki.dekoracija doma z baloni z lastnimi rokami

Kroglični venci

Repi kroglic z veliko iglo nanizamo na dolgo nit, le ta mora biti debela in močna, da zdrži takšen venec. Kroglice lahko menjate ali pa nanizate vse iste. Lahko jih celo podpišete z ustrezno frazo za praznovanje..kako okrasiti sobo z baloni brez helija

Gosenica, loki, figure

Ko že obvladate girlande, vam zapletemo nalogo – na njeni podlagi lahko naredite gosenico ali kačo, pa tudi cvetna stebla, stene hiš. Vhodna vrata, okrašena z lokom iz takega venca, izgledajo odlično.okrasite stanovanje z baloni

Igralske zasedbe

Imate zabavo v slogu Carlson? Potem je naša ideja za vas – vzemite balon, ga napihnite s helijem, nanj vrzite svetlo belo krpo in ga spustite pod strop. Kaj ni duh. Ali noč čarovnic? Vzemite bele ali oranžne neprozorne kroglice in na njih naslikajte strašne obraze. Toda najprej jih je treba napolniti s helijem. Spodaj lahko pritrdite lahke papirnate trakove – premaknili se bodo iz gibanja zraka in posnemali letečega duha.kako lepo okrasiti z baloni

Okrasitev mize s sladkarijami

Če so na mizah kroglice na stojalih, bodo okrasile mizo in ne bodo zavzele veliko prostora. Če kroglice prekrijete s tilom ali šifonom in tkanino pritrdite z lepimi loki ali metulji, bo vaša miza videti zelo impresivno.!

In otroci bodo po praznovanju lahko vzeli žogice s seboj ali jih popeljali v svoje igre.

kako lepo okrasiti z baloni

Metulji-rože

Rože, grozdi grozdja izgledajo zelo dobro iz majhnih kroglic, celoten trik je le to. da morate napihniti več balonov enake velikosti.

Če na ta način okrasite celotno steno, je nepozabno doživetje za vaše goste, zlasti za najmlajše, preprosto zagotovljeno..

okrasite stanovanje z baloni

Minioni in drugi smešni obrazi

Spet k risankam. Obrazov ne morete samo narisati z označevalcem, ampak tudi nalepite elemente obraza na kroglo na pravih mestih. Na otroški zabavi se lahko celo dogovorite za tekmovanje za najbolj smešen obraz..

okrasite stanovanje z baloni

Baloni iz folije

Takšni baloni so napolnjeni s helijem, zato je bolje vzeti že pripravljene ali najeti balon s helijem in jih napihniti doma. Z navadnimi baloni se bodo odlično podali in okrasili vsako zabavo..

Če jih napihnete na običajen način, potem potrebujejo stojalo ali pa jih preprosto pritrdijo na steno.okrasite stanovanje z baloni

Koristni nasveti

Zdaj veste, kako okrasiti sobo z baloni brez helija. Vendar ne pozabite na koristna priporočila. Vse elemente dekoracije in dekorja je treba nujno kombinirati med seboj, potem tudi ogromno njih ne bo potrebno. Če vnaprej načrtujete vse po okusu svojega otroka, bo čas za razvoj koncepta za okrasitev sobe..

Baloni so navadni, če jih je veliko, neprijetno dišijo, zato ustrezno prezračite sobo, če nameravate povabiti veliko majhnih otrok ali prinesti novorojenčka domov. Potem je bolje, da se omejite na najmanj takšnih kroglic ali pa za dekoracijo izberete folijo.

Balonov ne napihnite do maksimuma, potem bodo zdržali dlje. In ne marajo ostre spremembe temperature, to je polno njihovega razpokanja.

In bolje je, da otrokom ob koncu zabave ne pozabite izročiti balonov, to bo prijeten zaključek počitnic..