okrasitev razreda do 1. septembra

Po poletnih počitnicah je v življenju vsakega študenta nekaj sprememb. Dan znanja, ki ga pri nas obeležujemo 1. septembra, velja za poseben praznik v življenju vsakega učenca in vseh staršev..

kako okrasiti razred v šoli do 1. septembra

1. september Je poseben dan, na katerega se morate pripraviti vnaprej. Poleg priprave scenarija za praznično linijo bi morali učitelji in starši razred za 1. september okrasiti z lastnimi rokami. In kako to storiti pravilno in na zanimiv način, vam bomo povedali v tej publikaciji..

Kako okrasiti hodnik in okna v šoli

Vredno je povedati, da bi morali starši razmišljati več kot okrasiti učilnico. Začnite okrasiti šolsko dekoracijo iz oken in hodnika.

Če govorimo o oknih šole, potem je za dekoracijo vredno uporabiti različne svetle aplikacije, ki jih lahko ustvarite iz listov barvnega papirja. Na okna izobraževalne ustanove lahko postavite svetle figure sonca, dlani, cvetja. Okna lahko okrasite tudi s pisanimi črkami, številkami ali številkami..

Dekor razreda DIY

Za okrasitev oken šole lahko uporabite slikanje z barvami. Zanimive risbe na oknih bodo ustvarile praznično razpoloženje v razredu in vsem otrokom omogočile, da se za nekaj časa potopijo v pravljico. Barvanje oken z barvami ni težko. Pri tem je pomembno izbrati svetle barve, ki se bodo med seboj uspešno uskladile..

Pri okrasitvi šole do 1. septembra je pomembno, da ne pozabimo na hodnike izobraževalne ustanove. Pomembno je, da se njihovi dekoraciji posveti največ pozornosti. In vse zato, ker šolski hodniki prvi spoznajo vse učence. In če so okrašeni z različnimi okraski, potem lahko vsem obiskovalcem šole postavijo pravo razpoloženje..

Z baloni lahko preprosto okrasite hodnike. Ne pozabite, da bo to najboljša možnost. Priporočljivo je, da iz balonov za okrasitev hodnikov naredite loke različnih velikosti. Priporočljivo pa je, da v bližini pisarn postavite čudovite vodnjake svetlih kroglic..

Iz kroglic različnih barv lahko naredite girlando z lastnimi rokami. In če želite sami narediti, morate kuhati:

  • črpalko,
  • kroglice različnih barv,
  • vrstica.

Če nimate črpalke, se lahko obrnete na pomoč staršev, ki lahko hitro napihnejo potrebno število kroglic za venec..

razredna dekoracija za dan znanjaPri ustvarjanju girlande obstaja eno pravilo. Pri tem je pomembno, da žogic ne pihaš. Žogice, ki so bile že napihnjene, je treba najprej povezati na dvoje, nato pa te dvojice na štiri, štiri pa naj bodo že nanizane na ribiško vrv.

Stenske časopise ali papirnate venčke lahko uporabite za okrasitev sten šolskega hodnika. Venec lahko za to izdelate tudi iz svetle tkanine, iz katere je priporočljivo izrezati zastavice, ki jih je treba med seboj povezati po principu zračnega venca iz balonov. Vredno je reči, da vam bo ta različica girlande služila dlje časa. In vse zato, ker je takšno girlando mogoče večkrat oprati in likati..

Šolski razred okrasimo z lastnimi rokami

No, tukaj smo prišli do razkritja vprašanja, kako okrasiti razred do 1. septembra z lastnimi rokami. Tu si lahko ogledate zanimive ideje in fotografije. Toda preden podrobno govorimo o tej temi, je treba poudariti, da obstajajo okraski za vsak kotiček razreda. Na primer, lahko izberete zanimivo dekoracijo za tablo ali za šolski kotiček. Pomembno je, da vse naredimo okusno in seveda v istem slogu..

okrasitev dneva znanja

Okrasitev tablice. 

Najpomembnejši element vsakega razreda je deska. Ta predmet kadar koli pritegne vse oči študentov. Zato 1. septembra ne smete pozabiti nanjo..

Če govorimo o najpreprostejši možnosti za okrasitev plošče, potem tukaj potrebujete barvne barvice, ki jih priporočamo za barvanje plošče. Vendar pa bo tovrstna dekoracija lahko šla na počitek, če za risbe poskrbi mojster svoje obrti. Če nameravate naslikati tablo, uporabite svetle in zanimive risbe na šolsko temo..

Plošča, ki je bila okrašena s figurami iz valovitega papirja, izgleda zelo zanimivo in lepo. Za okrasitev deske so primerni tudi:

  • Baloni,
  • venci iz papirja.

Kako okrasiti učilne stole in mize?

Če učilnico okrasite do 1. septembra, potem morate poleg tablice okrasiti tudi mize in stole. In v tej situaciji je vredno uporabiti rože, ki so bile ustvarjene iz balonov, ki jih lahko preprosto naredite z lastnimi rokami. No, če ni časa za ustvarjanje figur iz balonov, potem na vsak stol privežite navaden balon, napolnjen s helijem.

kako okrasiti razred do 1. septembra

Kaj uporabiti za okrasitev sten učilnice?

Pri dekoriranju učilnice je vredno okrasiti stene. Tu lahko uporabite ne samo preproste načine za okrasitev sten, ampak tudi izvirne ideje..

Najlažje okrasite stene s papirnatimi venci. Takšnih izdelkov ni mogoče kupiti le, ampak tudi ročno..

Iz papirja ni težko narediti girlande. Za to delo se je vredno pripraviti:

  • A4 listi ali navadni barvni papir,
  • škarje,
  • vrstica.

Papirnate vence lahko ustvarite na dva načina, ki jih bomo zdaj opisali..

  1. V prvem primeru so iz papirja izrezani veliki trikotniki. Zgornji del vsakega papirnatega trikotnika je treba zložiti. Za ta kraj bi morali te trikotnike obesiti na raztegnjeno ribiško vrv..
  2. V drugem primeru je treba iz papirja izrezati pravokotnike ali diamante dostojne velikosti. V prihodnosti bi morali te številke prepogniti na polovico in obesiti na ribiško vrv. Ta različica girlande je zelo priročna. In vse zato, ker se bo v tem primeru girlanda izkazala za dvostransko, njeni elementi pa bodo varno pritrjeni na ribiško vrv..

Baloni bodo pomagali ustvariti praznično vzdušje v učilnici 1. septembra. Tu je pomembno, da vklopite domišljijo in iz kroglic naredite različne oblike in številke..

Okras razreda s cvetjem, ki bo iz kroglic, bo videti precej lepo. Takšnih kompozicij ni težko narediti. Če želite ustvariti rožo, morate vzeti 5 kroglic. 4 kroglice so cvetni listi cvetja, 1 več pa je jedro rože.

shari-na-1-sentyabrya

Končno

Danes ste se lahko naučili, kako okrasite učilnico za 1. september. Vsi naši nasveti, s katerimi lahko okrasite učilnico za prvošolce. Na koncu tega članka je treba povedati, da je treba vprašanje dekoriranja razreda za dan znanja jemati zelo resno. In vse zato, ker bo pravilna in elegantna dekoracija razreda do 1. septembra pustila posebne vtise v spominu vsakega učenca in vsakega starša. V tem članku smo opisali le nekaj idej. Zato jih lahko dopolnite s svojo domišljijo in ustvarjalnim razmišljanjem..