Kako se pripraviti na 1. april

Prvoaprilski obrti

Na prvoaprilski dan je običajno, da se od srca nasmejimo. In vsi vedo o tem, brez izjeme. Ali ste vedeli, da lahko za ta, čeprav manjši praznik, naredite veliko čudovitih izdelkov, ki vam polepšajo razpoloženje. Na splošno vam bo ta publikacija predstavila čudovite obrti za prvoaprilski dan. Te ideje bodo prišle prav pri ustvarjalnih urah v vrtcu in osnovni šoli. Na splošno bi vam morali biti všeč.

Kaj narediti

Verjetno že razumete, da je ta dan povezan z zabavo in smehom ter svetlimi barvami. Zato se vam mudi ponuditi le najbolj pozitivne ideje..

Veseli klovn.

Prva ideja je, da klovna okrasite s svetlo barvnim papirjem. V ta namen je potrebna skica klovna. Lahko ga preprosto prenesete iz interneta. Nato potrebujete barvnega, ki ga narežemo na majhne kocke. Njihova velikost mora biti 5 x 5 cm, vsak tak barvni kvadrat je zložen s svinčnikom v cev.

Te cevi bodo klovnovski lasje. Preprosto so prilepljeni na glavo našega veselega lika..

Obrazne poteze lahko preprosto pobarvate. V tem primeru lahko uporabite svinčnike ali flomastre..

Preostale podrobnosti lahko preprosto izrežete iz roza prtička. Veseli klovn je pripravljen na obrtno razstavo.

DIY obrti za 1. april

In za naslednjega veseljaka so kvadrati zloženi v ovojnice. In takšnih ovojnic bo veliko. Okrasili bodo lase in druge dele lika.

DIY obrti za 1. april

Za oblikovanje klovna je dovoljeno uporabiti vse, kar je pri roki. Na primer, lahko so barvne niti. Priporočljivo je izbrati najsvetlejše. Narezane so na majhne koščke in z lepilom pritrjene na prvotno sliko..

DIY obrti za 1. april

Svetel okras.

Vsi vedo, da je običajno okrasiti vse prostore za vse počitnice. V tem primeru je dovoljeno okrasiti stene domače šole ali vrtca s svetlim soncem. To obrt bodo z veseljem naredili vsi otroci..

Prvoaprilski obrti

Torej, v tem primeru je potrebna barva sončnih odtenkov. Lahko je: rdeča, oranžna in rumena. Nato vzemite čopič in ga nanesite na dlani. En list morate pustiti na listu papirja. Naj vsak otrok sodeluje v tem procesu. Navsezadnje bo naše sonce imelo veliko žarkov.

Prvoaprilski obrti

Sonce je narisano na ločenem listu. Ko se barva posuši, narišite oči in nasmeh..

Odtisi rok so izrezani tudi iz listov A4. Iz njih oblikujte sončne žarke.

Prvoaprilski obrti

Odličen klovn DIY.

Simbol za 1. april je klovn. Izdelati ga je zelo enostavno. V tem primeru boste potrebovali: nit, papir, plastelin in oči za igrače.

Obrtni proces je neverjetno preprost. Iz plastelina oblikujte obraz in dodajte posamezne elemente.

Prvoaprilski obrti

Prvoaprilski obrti

Če želite narediti kostum za lik, vzemite barvni papir. List zložite v harmoniko in ga pritrdite na obraz. Za okras lahko prilepite tudi na nekaj kroglic. Zdaj ostaja, da naredite pisala iz papirja in pokrovček za vaš lik.

Prvoaprilski obrti

Puhast nos.

Kako pomembno je danes narediti zanimive fotografije z različnimi dodatki. Puhast nos, ki bo imel mačje antene, bo na ta dan postal pravi predmet. Zdaj bomo opisali postopek ustvarjanja take stvari..

V tem primeru je potreben trak iz kartona ali lesa. Na vrh tega predmeta je prilepljen puhast pompon. Lahko je roza ali črna. Pod pomponom samo pritrdite zvite cevi za koktajle..

Prvoaprilski obrti

Korenčki spominki.

Na ta dan si morate vsekakor podariti darila. Tu so spominki dolžni svojim prejemnikom prinesti neprekinjeno pozitivno. Za takšno plovilo bodo potrebni naslednji materiali:

Listi barvnega papirja. Tu je najbolje uporabiti obojestransko. Priporočljivo je, da uporabite papir katerega koli korenčkovega odtenka..

Potreben je tudi zeleni papir..

Pripravite več: črni flomaster, lepilo, škarje in debela nit črne barve.

Prvoaprilski obrti

Izdelava plovila se začne z izrezom trikotnika iz oranžnega papirja. Na rob tega trikotnika je prilepljen kos niti. V tem primeru mora glavni del ostati zunaj. Zdaj je list zložen v vrečko. Njegov rob je pritrjen tudi z lepilom..

Iz zelenega papirja je izrezan širok trak, ki naj bo tudi obojestranski. Nato ga razrežemo na več trakov. Z nami bodo ozki. Z flomastrom jih zvijemo v cev. Nadalje se s pomočjo lepila prilepijo na notranjo stran vrečke.

Flomaster prikazuje črte na zunanji strani vašega spominka, kot korenje. Prav tako ne pozabite dodati oči in ust..

Prvoaprilski obrti

Smešni pokemoni.

Pravzaprav je za takšno priložnost mogoče narediti različne smešne izdelke. Lahko so na primer smešni Pokémoni. V tem primeru potrebujete vse: lepilo, škarje in barvni papir.

Najprej se odločite za barvo svoje obrti. Nadalje je iz enega lista izrezanih nekaj volumetričnih krogov..

En krog je z drugo polovico prilepljen na drugega. Za poenostavitev tega dela vam bo omogočilo, da ga prepognete, preden drugi krog prilepite na 1..

Oblikujte usta lika.

DIY obrti za 1. april

Zdaj je treba izrezati papir: noge, roke, bele zobe, oči in noge. Vse te podrobnosti so prilepljene na vaš lik..

Končno

Ta članek naj bi vam povedal, katere obrti za 1. april lahko izdelate z lastnimi rokami. Takšna dejavnost bo zagotovo pozitivna za vas in otroke. Lahko se bodo seznanili s praznikom in dobili le pozitivno razpoloženje..