Kako na stroju tkati božično drevo iz gumijastih trakov. Video

Gumijasti trakovi Rainbow Loom Bands so postali nepogrešljiv material za šivanje, saj z njimi lahko delajo ne le odrasli, ampak tudi otroci. Cena pakiranja gumija je absolutno nizka, zato lahko iz njih tkate izdelke različnih oblik in velikosti. Če so prej dekleta in dečki tkali zapestnice, je zdaj bolj pomembno, da tkamo različne figure in igrače amigurumi. V tem članku smo se odločili, da za vas zberemo nekaj uporabnih videoposnetkov, kako splesti božično drevo Loom pasovi.

Božično drevo iz gumijastih trakov. Video

Za pletenje mini mini ribje kosti potrebujete stroj Monster Tail. Za večji izdelek uporabite navaden profesionalni stroj..

Vzemite tri elastične trakove, jih zavrtite v osem in jih položite na vse zatiče otroškega stroja. Nato vrzite en bel elastični trak v krog. Nato lahko začnete metati gumijaste trakove na stebre. Na vsakem zatiču bi morali imeti dva gumijasta traka. Bolje je, da to storite v več fazah, saj imate na stebrih 6 elastičnih trakov.

Zdaj vzemite zelene elastične trakove in jih enega za drugim vrzite okoli kroga stroja. Spodnjo elastiko vrzite čez vrh 6 -krat. Potem boste morali odšteti. Če želite to narediti, natančno spremljajte, iz katerega stolpca prihaja elastika, in jo položite na ustrezen zatič. Posledično ne boste imeli zasedenih 8, ampak 6 stolpcev. Delajte dve vrsti na običajen način in vrzite eno elastiko naenkrat..

Spet odštej. Zdaj imate zasedene le 4 stolpce. Vrzite en elastični trak in jih pletite. Vzemite dva gumijasta traka in ju postavite na kvadrat nad vsemi zatiči. Pletite elastične trakove in drevo je pripravljeno. Oglejte si video in poskusite božično drevo narediti sami.

Preberite tudi: Kako tkati snežinko iz gumijastih trakov

Z lastnimi rokami lahko spletete še eno mini 3D božično drevo. Če želite to narediti, potrebujete profesionalni stroj in trakove Rainbow Loom različnih barv..

Oglejte si še eno video vadnico: božično drevo iz gumijastih trakov / mavrični statve

Poskusite plesti čudovita božična drevesca iz svetlih elastičnih trakov in jih uporabiti kot obeske za ključe ali notranjo opremo. Volumetrične obrti naredite sami iz gumijastih trakov-zanimiva ideja za darilo prijateljem ali sošolcem.