Kako tkati zapestnice iz kroglic za začetnike

Zapestnice s kroglicami in zapestnicami DIY, fotografija

Zapestnica je eden najbolj priljubljenih nakita, saj lahko poudari ženskost in lepoto dekleta. Danes v nakitnih trgovinah lahko najdete veliko različnih zapestnic iz kovine, plastike, gume in drugih materialov. Če želite, da se vaš nakit razlikuje od drugih, poskusite z lastnimi rokami tkajte zapestnico iz kroglic. Tudi izdelek bo odlično darilo, pa tudi primeren za vsako obleko, saj lahko barve in velikosti izberete sami. Eleganten in eleganten dodatek bo všeč dekletom in ženskam vseh starosti.

Materiali:

– zatiči;

– kroglice;

– debela nit z elastičnim trakom;

Kako narediti zapestnico iz kroglic in zatičev?

Pripravite 70 enakih zatičev, to je število, ki ga potrebujete za žensko zapestje. Število kroglic je odvisno od njihove debeline. Izračunate ga lahko tudi vnaprej, če poskusite kroglice nanizati na zatič in videti, koliko kosov gre na enega.

Razvrstite kroglice po barvi in ​​premislite o oblikovanju zapestnice. Lahko je enobarvna ali izmenjujoča se barva.

premislite o vzorcu zapestnice

Niz nanesite na vse zatiče. Morali bi imeti 70 teh praznih mest, če imate široko zapestje, potem bi jih moralo biti več. Končane praznine nanizamo na gumijasto nit. Zaželeno je, da je močan in ne raztrgan. Če ste uporabili kroglice različnih barv, jih boste morali zamenjati. Če želite to narediti, jih morate v enem primeru nanizati na nit z glavo navzgor, v drugem pa navzdol..

Na vse zatiče nanizajte kroglice

Zatiči so nanizani na dve niti hkrati, da je zapestnica široka. To naredite previdno, da navojni zatiči ne odpadejo. Redno preizkušajte zapestnico, da se prilega zapestju. Ko so zatiči nanizani, zavežite niti na vrhu in na dnu. Zapestnica iz kroglic je pripravljena!

Zapestnica iz kroglic je pripravljena

Namesto navadnih zatičev lahko vzamete zlato, nato pa bo zapestnica videti bolj bogata in predstavljiva. Predstavljajte si, kajti če med čepke nanizate vrvico pod eno kroglico, dobite popolnoma drugačen okras. Če imate zaponko za zapestnico, jo lahko uporabite za lažjo uporabo dodatka..

Če imate zaponko za zapestnico

Koristno vam bo, da preberete: Naučite se brati diagrame pletenic, pletenih iz kroglic

Zapestnica iz kroglic in zatičev

Zapestnica iz kroglic in zatičev to lahko storite v 10 minutah, na zapestju pa bo videti zelo impresivno. Iz na videz navadnih materialov lahko z lastnimi rokami naredite veliko zanimivih okraskov..