Božični kostumi DIY za odrasle

Novo leto je čaroben čas čudežev. Zato si vsak želi spremeniti vse okoli sebe. Z lastnimi rokami lahko običajno vzdušje v hiši spremenite v izjemno pravljico. Vendar ta slika ne bo popolna. Tu so potrebni pravljični liki. Omeniti velja, da odrasli niso nič manj veseli prihoda tega praznika. Zato bodo pomembni tudi kostumi za odrasle za novo leto, skupaj s kostumi za otroke..

Seveda se v kateri koli sodobni trgovini prodajo kakršne koli obleke. Zato nakupa tega izdelka ne bodo spremljale težave. In vse to zato, ker kostumi za novo leto za odrasle trenutno veljajo za priljubljen atribut, brez katerega si tega festivala težko predstavljamo. Vredno je reči, da danes te stvari ne morete samo kupiti, ampak jo tudi sami šivati. In če boste prebrali ta članek, se boste naučili, kako z lastnimi rokami ustvariti božične kostume za odrasle..

V naši publikaciji bo nekaj preprostih idej, za katere vam ne bo treba šivati ​​novega izdelka. Izvirni kostum bo na primer nastal iz nečesa, kar že dolgo niste nosili. Z malo truda, dodatnimi materiali in malce domišljije boste dosegli veliko. Ampak pogovorimo se o vsem po vrsti.

Kostum ribje kosti

Če obožujete različne pravljice in imate odličen smisel za humor, potem lahko preprosto šivate obleko ne samo zase, ampak tudi za vse člane svoje družine. Hkrati tukaj niso potrebne posebne veščine. Takšne izdelke je neverjetno enostavno ustvariti. Poleg tega je postopek zabaven..

Za izdelavo kostuma za božično drevo boste potrebovali:

  • Stara jakna zelena.
  • Mlinček in božične kroglice.
  • Niti.

Napredek:

  • Postopek izdelave kostuma je zelo preprost. Če želite to narediti, bluzo obložimo s svetlim okrasom, posnemamo girlando na božičnem drevesu.
  • Nadalje so na bluzo prišite kroglice in zvezdica.

fotografija božičnih kostumov za odrasle

Kostum Sneguljčice in Božička

Če vas zanima fotografija božičnih kostumov za odrasle, potem lahko v tem članku vidite takšne slike. Toda poleg tega je tu še navodilo, kako jih ustvariti. Novo leto ne more biti polnopravni dopust brez takega značaja, kot je Snow Maiden.

Kostum za tega lika je mogoče izdelati iz navadne halje. V tem primeru material in dolžina halje nimata pomembne vloge. Seveda pa mora biti barva halje modra ali svetlo modra..

Da bi se navaden plašč spremenil v čudovit izdelek, mu morate prišiti belo krzno ali vato. V tem procesu ni nič zapletenega. Toda v kombinaciji barv je nekaj posebnosti..

  • Snežno belo krzno je priporočljivo lepiti na temno modro haljo. Deluje tudi: bleščice in srebrni kos.
  • Svetlo modri odtenek halje je v kombinaciji s toplimi odtenki bele barve. Možna je tudi uporaba kremnih odtenkov.

fotografija božičnih kostumov za odrasle

Vsako takšno obleko je dobro prilepiti z okrasnimi kamenčki. Poleg tega jih je mogoče na kaotičen način pritrditi na izdelek..

Kostum Božička je izdelan po zgoraj opisanem principu. Toda v tem primeru se že uporablja rdeča halja. Nanj je prišito tudi krzno, klobuk in brada pa sta tudi iz rdeče tkanine..

naredi obleko za novo leto

Tako ste ugotovili, kako ustvariti kostume za glavne junake novega leta. A to še ni vse. Včasih si ženska ne more obleči navadnega oblačila kot obleko. Navsezadnje ji ne bo dovolil, da bi bila videti privlačna za svojega moškega. Zato lahko tukaj uporabite druge možnosti, ki se razlikujejo po barvi..

naredi obleko za novo leto

Novoletni kostumi pravljičnih junakov

Če ne veste, kako narediti kostum za novo leto, je ta publikacija zbrala veliko idej. Omeniti velja, da takšni kostumi ne morejo biti dolgočasni. Hkrati jih je treba ustvariti na popolnoma kateri koli temi. Ne pozabite, da je novo leto čas pravljic. Če želite narediti mojstrovino, morate samo odpreti omaro s svojimi stvarmi. Uporabite svojo domišljijo, da si predstavljate, kaj bi lahko prišlo iz vaših starih stvari..

DIY čudovit božični kostum

Obleka za novo leto. Rogue Pirate

Naredite kostum piratskega roparja in potem se boste zagotovo znašli v središču pozornosti. Če ga želite ustvariti, boste potrebovali najmanj stvari, ki jih verjetno imate doma. Tako bi lahko bilo:

  • Temne hlače,
  • Majica s telovnikom,
  • Trak za glavo in črni obliž za oči.

hitro naredite fotografijo božičnega kostuma

Da bi bil kostum videti popoln, se mu doda pas s čudovito ploščico. Primeren je tudi najpogostejši pas, ki bo imel dobro širino. V tem primeru je treba pritrdilni element premakniti na stran. V tem primeru bo mogoče doseči nepreviden in bojevit videz. Prav tako lahko izrežete nekaj lukenj na srajci ali prekinite malo črto v predelu ramen. Na splošno obstaja veliko možnosti..

hitro naredite fotografijo božičnega kostuma

Pravi kostum mušketirja

Če želite narediti čudovit novoletni kostum z lastnimi rokami, potrebujete malo potrpljenja. Moški lahko preživi počitnice v kostumu pravega mušketirja. Osnova te obleke bo telovnik in navadna klasična srajca. V tem primeru boste morali sami narediti ogrinjalo iz modre tkanine..

Šivanje takšnega dežnega plašča ni težko. Spredaj in zadaj sta dva velika pravokotna reza. Spojeni so ob ramenih. V tem primeru mora biti sprednji pravokotnik krajši od zadnjega..

naredi sam božične kostume od mojstrov

Vogali roba so izrezani in zaokroženi. 2 pravokotna reza in sami rokavi plašča so prišiti do ramen. Nato so prišiti vzdolž dna roke. V tem primeru dolžina doseže zapestje. Rezine je treba obdelati s pristranskim trakom. Barva mora ustrezati barvi tkanine ali biti zlata, srebrna.hitro naredite fotografijo božičnega kostuma

Križi, ki se nahajajo spredaj in zadaj, so iz podložne tkanine, ki mora biti neprozorna. Njegova barva mora biti zlata. Za lepljenje morate uporabiti: likalnik in dvostranski dublerin.

Nemogoče si je predstavljati novoletnega mušketirja brez klobuka. Doma zagotovo obstajajo nepotrebni izdelki te vrste. Okrašena je s perjem, ki ga je mogoče kupiti v specializirani trgovini..

hitro naredite fotografijo božičnega kostuma

Božična vila

Zahvaljujoč temu članku in na fotografiji boste lahko naredili novoletni kostum z lastnimi rokami. Hkrati se boste s to nalogo hitro spopadli. Za pravljični kostum potrebujete dolgo obleko s širokim krilom. Potrebna bo tudi spodnja spodnja podloga. Nanjo je prišit krog, ki ga je treba ustvariti iz kovinske žice.

In da bo ta izdelek bolje obdržal obliko. Je škrobnato.

naredi sam božične kostume od mojstrov

Glavni atribut tega kostuma je čarobna palica. In podobo dopolnjuje pričeska in ličila..

hitro naredite fotografijo božičnega kostuma

Božični kostum snežinke

Kljub temu, da smo mnogi odrasli, nikoli ni prepozno, da se ob srečanju z novim letom spet počutimo kot snežinka. Za kostum snežinke je potrebna rolka. Za krilo in trdo žico boste potrebovali tudi til. Za dekoracijo uporabite: snežno bel kos, pa tudi bleščice.

Za krilo je potreben rez tila. Njegova širina naj bo 1,5 metra. Izrezani so 3 odseki, ki morajo biti velikosti potrebne krila. Poleg tega jih je treba pomnožiti z 2.

vsak rez je prepognjen na polovico po dolžini. Nato je prvi kroj prišit vzdolž gube. Za elastiko pustite tudi 11,5 cm. Enako storite z drugim in tretjim rezom. V tem primeru bi morali robovi nekoliko preseči robove prejšnjega.

Zdaj je vredno izmeriti pas in odrezati količino materiala, ki ga potrebujete, + še 3 cm od elastike..

Potem je treba krilo poravnati in okrasiti z okraski. Primerne so tudi vse vrste: kamenčki, bleščice in bleščice. Tudi sama grlica je okrašena s temi elementi..

Za kostum boste morali narediti tudi žično pokrivalo. Za začetek izmerite obseg glave in temu dodajte še 2 cm, nato pa je ta platišče zavito v škrlat. Hkrati so robovi pritrjeni z navojem..

Božični kostumi DIY za odrasle

Če povzamem

Zdaj veste, da lahko novoletne kostume brez težav izdelate z lastnimi rokami iz odpadnega materiala. V tem primeru je potrebna le domišljija..