Opice amigurumi. Obrt DIY

Opice so smešne živali, ki so zaradi svoje spontane narave všeč tako odraslim kot otrokom. Mehke igrače v obliki te živali bodo razveselile vsakega otroka in razveselile odraslega. Kako narediti opico opice DIY? V tem članku vam bomo povedali o kako kvačkati opico v slogu amigurumi. Preprost mojstrski razred vam bo pomagal narediti smešno opico igračo, ki bo postala čudovito darilo in okrasila notranjost otroške sobe.

Materiali:

– Pletenje;

– kljuka;

– kroglice;

– polnilo za igrače.

lepa oprčka amigurumi iz kvačkanja

Spomnimo vas, dekodiranje oznak v diagramih:

Zračna zanka – VP

Stolpec s kvačkanjem – CH

Stobik brez kvačkanja – RLS

Povezovalni stolpec – SS

Mojstrski razred opic Amigurumi

Pletenje začnite na vrhu glave in končajte na koncu trupa. Skupaj bo 29 vrstic in imeli boste čudovito opico..

Pletenje začnite na vrhu glave in končajte na koncu trupa. Skupaj bo 29 vrstic in imeli boste čudovito opico.

Tkanje se začne z obročem amigurumi šestih enojnih kvačkanj. Oglejte si diagram in ponovite tkanje. Ko je glava pripravljena, jo napolnite z oblazinjenim poliestrom. Tudi trup napolnite z oblazinjenim poliestrom.

kako plesti obraz opice amigurumi

Gobec in ušesa opice so tkani ločeno, tudi po vzorcu. Ločeno pletite ročaje, noge, jih napolnite z oblazinjenim poliestrom. Ne pozabite kombinirati preje, da bo vaša opica videti smešna in ljubka..

opice začnemo pletati po naslednjem vzorcu amigurumi

Preberite tudi: Mojstrski tečaj opice iz nogavic

Opico lahko kvačkate poljubne velikosti. Če ji naredite dolge sprednje noge in vanje vstavite žico, boste

Opico lahko kvačkate poljubne velikosti.

Če naredite njene dolge sprednje noge in vanje vstavite žice, lahko naredite igračo za držalo za zavese. Ločeno lahko pletete oblačila za opico. Lase naredite iz odrezanih niti.

Če naredite njene dolge sprednje noge in vanje vstavite žico, lahko naredite držalo za zavese.Originalno držalo za zavese

Koristni video: Kako plesti igrače amigurumi

Amigurumi je eno najbolj priljubljenih področij ročnega dela. Kvačkane igrače iz niti so zelo izvirne. Lahko so različnih velikosti z edinstvenimi čustvi, vse je odvisno od domišljije igličarke.

Amigurumi je eno najbolj priljubljenih področij ročnega dela. Kvačkane igrače iz niti so zelo izvirne.

Načelo te tehnike pletenja je v spirali brez zapiranja. Vsi deli so vezani ločeno in nato povezani. V središču pletenja igrač amigurumi so spiralni stebri brez kvačkanja, zato je učenje te vrste šivanja precej preprosto.

Kvačkana opica Amigurumi, bo odlično darilo za ljubljene. DIY igrače imajo zanimiv videz, pa tudi varne so, zato so primerne za majhne otroke. Zdaj lahko vsaka mama svojemu otroku priskrbi kakovostne igrače.