Lepe voščilnice za materinski dan naredite sami

lepe voščilnice za mamin dan naredite sami

Srce vsake mame se bo stopilo od otrokovega darila. Pa ne samo darilo, ampak ročno izdelano. Naj bo neroden in neroden, a iz čiste otroške duše. In kaljake – majhne otroke, in vloge vrtcev, in predšolska darila za praznični materinski dan matere skrbno hranijo, pa ne le v škatlah, ampak tudi v srcu. V tem članku bomo govorili o tem, kako lahko sami naredite voščilnice za mamin dan. Za vas bomo predstavili preproste ideje, ki so lahko tudi odlične.

Podrobnosti o ustvarjanju razglednice

Na splošno so lahko razglednice tako v klasični različici – pobarvane, kot v obliki aplikacije in volumetričnega videza, pa tudi celo vezene.

lepe voščilnice za mamin dan naredite sami

Osnova izdelka je lahko v nenavadni obliki, na primer za označevanje praznovanja, za katero naj bi bil predstavljen. Na primer v obliki novoletnega okrasja ali spomladanske opreme in morda celo v obliki rojstnodnevne torte!

Aplikacija bo vedno okrasila razglednico. Lahko je v obliki zbledele šopke, na primer marjetice. Če želite to narediti, iz večkrat zloženega belega papirja izrežite cvetne liste, nato pa iz rumenega papirja izrežite okrogle centre, ki jih lahko okrasite z robom, izrezanim po robu.

kako narediti razglednico z lastnimi rokami za mamo

Zdaj so vzeli zeleni papir in za peclje odrezali nekaj rezancev, iz istega papirja pa v valoviti črti izrezali liste. Zdaj naša stebla prilepimo neposredno s šopkom na razglednico, nato bele cvetne liste z napačno stranjo prilepimo na stebla v krogu, na sredino prilepimo rumene sredine, na koncu pa zelene liste potrebujejo par – tri za vsako rožo. In na koncu svoj šopek zavežemo s čudovitim lokom, seveda tudi v obliki aplikacije.

lepe voščilnice za mamin dan naredite sami

mamine dnevne voščilnice naredi sam

Če želite vedeti, kako narediti razglednico z lastnimi rokami za mamo, so vam lahko nekatere informacije koristne. Iz navadne razglednice lahko preprosto naredite nenavadno, če nanjo prilepite nekaj, kar ji bo dalo ekskluzivnost. Na primer dvojno srce. Najprej smo jih izrezali iz dvostranskega rdečega papirja, nato smo vsakega izrezali po spirali. Zdaj na vsako stran prilepimo začetek spirale, srednje pa zlepimo skupaj.svetilke za mamine dnevne naredi sam

Lahko pa poskusite narediti aplikacijo na razglednici iz gumbov. Iz njih izdelujemo rože, stebla z vazo pa lahko preprosto dokončamo..kako narediti razglednico z lastnimi rokami za mamo

Če se želite naučiti, kako z lastnimi rokami narediti čudovite razglednice za materinski dan, morate imeti ne le priročne materiale, ampak tudi domišljijo. Ostanke preje lahko uporabno uporabite tudi za okrasitev razglednic. Če želite to narediti, najprej narišemo konturo, nato jo znotraj risbe premažemo z lepilom – s svinčnikom ali pisarniškim materialom in položimo večbarvno prejo z valovitimi črtami, iz zelene seveda položimo stebla in liste.svetilke za mamine dnevne naredi sam

Končno

V tem članku je naštetih le nekaj voščilnic za materinski dan, ki jih lahko vedno naredite z lastnimi rokami. Ne pozabite, da bo mama s hvaležnostjo in velikim veseljem sprejela vsako darilo, presenečenje ali preprosto kalya – malya. Vedno je vesela, da sprejme kakršno koli obrt iz rok svojega otroka. Zato ne oklevajte, prosim svojo mamo, saj sta njen nasmeh in iskrice oči dražji od vsake nagrade.!