Možnosti izdelave letal iz steklenic

Ideje za izdelavo letal iz plastičnih steklenic

Večina staršev vsak dan vse pogosteje izdeluje različne obrti za svoje otroke z lastnimi rokami. Zagotovo je vsak od vas videl otroka, ki si v roki drži nerazumljiv predmet in si predstavlja, da gre na primer za letalo, avto, raketo ali kaj podobnega..

Pravzaprav so si verjetno vsi v otroštvu predstavljali isto stvar. V zvezi s tem starši skupaj s svojimi otroki izdelujejo obrti in v tej dejavnosti včasih ne uživajo le otroci. Prav tako lahko za izdelavo katere koli igrače uporabite skoraj vsak material, ki je v vaši hiši. Na primer, letalo lahko naredite iz plastičnih steklenic.

Letalska plovila DIYLetalska plovila DIY

Postopek izdelave je precej preprost, vzeti morate litrsko steklenico, lahko tudi več, kar bo osnova vašega letala.

Postopek izdelave je precej preprost, vzeti morate litrsko steklenico ali več, kar bo osnova vašega letala.

Potrebovali boste tudi drugo steklenico, ki bo služila za ustvarjanje repa in kril. Toda ti elementi so lahko tudi iz kartona. Vsekakor boste potrebovali tudi škarje, nož, lepilo. Morda svinčnik pride prav za označevanje.

Založite veliko kartona, saj bo vaš otrok morda želel letalo na propeler.

Založite si veliko kartona, saj bo vaš otrok morda želel letalo na propeler. Če želite zgraditi letalo s krili, naredite nekaj kosov na straneh steklenice in vanj vstavite vnaprej izdelana krila..

Če želite zgraditi letalo s krili, naredite nekaj kosov na straneh steklenice in vanj vstavite vnaprej izdelana krila.

Z repom morate storiti enako. Priporočila glede barve letala ne more biti, vse je odvisno samo od vas in vašega otroka..

Če imate star avto, ki že dolgo ne deluje, ga razstavite, odstranite kolesa in ga za verjetnost pritrdite na plovilo

Če imate star avto, ki je že dolgo v prostem teku, ga razstavite, odstranite kolesa in ga za verjetnost pritrdite na plovilo. Za to potrebujete lepilo..

Izvirno plovilo iz plastične steklenice - letaloplovilo iz plastične steklenice – letalo

Otroku bo ta lekcija zagotovo všeč, v procesu izdelave takšnih obrti pa se bo razvil. Poleg tega za starša ta postopek ne bo drag ali zapleten, saj je vse zelo preprosto.