Druga nujna težava modnih žensk vseh starosti in narodov je torbica iz starih oblačil.

Ali veste, koliko uporabnih stvari lahko naredite iz oblačil, ki niso več potrebna, in jih več let shranite v omari??

Če vklopite svojo domišljijo, ne boste le dali drugega življenja svojim najljubšim kavbojkam, majicam ali majicam, ampak tudi pridobili nov izviren kos oblačila ali notranjosti!

Na primer, iz starega raztegnjenega, a ljubljenega puloverja lahko z lastnimi rokami šivate prevleke za okrasne blazine:

Naredi sam iz starih oblačil

Ne bo trajalo veliko dela in časa, dovolj je le, da se odločite za velikost bodoče blazine, pulover razrežete na kvadratke ali pravokotnike in brušite šive. Da bi bilo priročno sleči in obleči blazino iz puloverja, priporočamo, da na eno stran prišijete zadrgo ali naredite čedne zanke z gumbi.

Kljuke za kuhinjo lahko šivate tudi iz različnih kosov in ostankov:

Kljuke za kuhinjo lahko šivate tudi iz različnih kosov in ostankov.

Stare kavbojke vseh barv so kot nalašč za ta namen – debela tkanina bo vašim rokam zagotovila potrebno zaščito. Tako smo stare kavbojke razrezali na kvadratke, pravokotnike, jih postavili po vnaprej načrtovanem vrstnem redu in … samo sešili. Tisti, ki so se že preizkusili v tehniki krpanja, se lahko v tej smeri še izboljšujejo..

Toda iz stare priljubljene majice ali majice lahko sešijete lahko, udobno, trpežno in izvirno nakupovalno torbo:

Toda iz stare priljubljene majice ali majice lahko sešijete lahko, udobno, trpežno in izvirno nakupovalno torboNaredi sam iz starih oblačil, fotografija

Kaj je za to potrebno? Samo malo! Svojo najljubšo majico zložimo tako, da trakovi začnejo igrati vlogo roke, nato pa morate spodnji del majice poravnati in poravnati ter jo zašiti od znotraj navzven.

Torba je pripravljena! ALI … če si res želite, ga lahko malo okrasite in torbici podarite čar. Za to lahko uporabite različne materiale in orodja! Najpreprostejša stvar je, da v osrednjem delu vrečke v šahovnici začrtate enotne in enake segmente 1,5-2 cm, ki jih nato previdno prerežete s škarjami. Na pomoč vam lahko priskočijo tudi trakovi, kamenčki, loki in še veliko, veliko več..

Še ena nujna težava modnih žensk vseh starosti in narodov je ročna torbica! Ko govorimo o kavbojkah, se začnejo muke: ne prilega se, ne izgleda dobro, kaj je še razlog, da ni primerne torbe! Predlagamo, da takoj in brez obotavljanja vstopite v omaro in tam poiščete stare obrabljene kavbojke, jim neusmiljeno odrežete »noge«, ostale poravnate in šivate! Nova torba iz jeansa je skoraj pripravljena. Zdaj bi si lahko mislili: ali previjte stari pas skozi pas na pasu hlač tako, da se izkaže ročaj torbe, ali pa preprosto odrežite trakove z nog, jih šivajte, šivajte in šivajte na novo. kovana vreča in – stvar je pripravljena!

Druga nujna težava modnih žensk vseh starosti in narodov je torbica iz starih oblačil.

Na sredino lahko iz najljubše srajce, krila, bluze prišijete chintz spodnji del, na pas privežete nemoden šal-ekskluzivna denim torba je pripravljena! Nič več težav pri izbiri, kaj obleči pod kavbojke.

No, zdaj si naredimo poletno lahko obleko, ki bo lahka, udobna in ne vroča. Če želite to narediti, morate v isti omari najti vse stare poletne kavbojke in jim vzeti in odrezati hlače na poljubno višino. Če vam je všeč strog slog, potem samo privijte kroje in zašite na pisalni stroj, če pa je vaš slog ulični, potem vam ni treba storiti ničesar, nerezani robovi kratkih hlač se bodo rahlo nagubali in ustvarili “slikovitost” “nered.

No, zdaj si naredimo poletno lahko obleko, ki bo lahka, udobna in ne vroča.

Kratke hlače so narejene, gremo k majici. Vzamemo običajno majico, na njej označimo črto tik nad popkom in iz nje začnemo risati enakomerne trakove dolžine 2 cm, nato vzamemo palico v roke, te trakove odrežemo, da naredimo obrobje. In zdaj imamo zelo razburljivo delo, tkanje kot makrame! Vzamemo dva sosednja trakova, jih zvežemo v vozel, nato naslednja dva in tako naprej celotno prvo vrsto. Gremo v drugo vrsto in ponovimo vsa dejanja z vozli, vendar v vzorcu šahovnice. Vozla vozlamo tako, da je dolžina traku iz vozla 2 ali 3 cm, vendar so vsi enaki. Torej se z rahlim premikom roke stare nepotrebne stvari spremenijo v nove in najljubše obrti.!