božično drevo obrt novo leto

Elegantno božično drevo je tradicionalni simbol vsakega novega leta. Če vam klasično božično drevo ne ustreza, se morate vprašati, iz česa narediti božično drevo za novo leto. Na naši spletni strani že obstaja podobna publikacija. Toda v tem članku vam bomo ponudili nove ideje za ustvarjanje novoletne lepote. Upamo, da boste našli navdih in z lastnimi rokami ustvarili lepo obrt, ki bo nadomestila pravo smreko.

Iz česa narediti božično drevo

Stožci iz ribje kosti.

Iz borovih storžkov lahko naredite nenavadno božično drevo z lastnimi rokami. Vendar pa je v tem primeru treba uporabiti lestvice takšnih stožcev. Posledično božično drevo ni zajetno in lepo..Obrt za božično drevo DIY

Napredek:

 1. Najprej se luske ločijo od stožcev. Pri delu lahko uporabite: oster nož, ščipalke ali škarje za obrezovanje.
 2. V naslednjem koraku lahko naredite stožec iz kartona ali debelega papirja. Ta element bo osnova domačega božičnega drevesa. Papir je treba zviti v stožec, zlepiti in nato odrezati odvečne dele.
 3. Zdaj je treba z lepilom lestvice prilepiti na podlago. Delo poteka v krogu. Začeti bi se moralo od dna stožca. Tehtnice lahko lepite ne samo eno na drugo, ampak tudi v vzorcu šahovnice..
 4. Vrh božičnega drevesa okrasite z nageljnom. Zdaj pustite drevo in počakajte, da se lepilo posuši. Nato lahko začnete z barvanjem. Za to delo je primerna akrilna ali aerosolna barva..
 5. Ko se barva posuši, so konci vej prekriti z lepilom in bleščicami.

Obrt za božično drevo DIYNaredi sam božično drevoObrt za božično drevo DIYNaredi sam božično drevo

Zanimivo božično drevo iz blaga.

Notranjost hiše je enostavno okrasiti z nenavadnimi božičnimi drevesi, ki jih je neverjetno preprosto ustvariti. Za to delo boste potrebovali tkanino. Burlap izgleda dobro. Iz te tkanine so izrezani krogi. Imeti morajo ustrezen premer. Ti krogi so navlaženi v PVA lepilu in položeni na podlago. Lepo položiti gube in počakati, da se material popolnoma posuši.

obrtno božično drevo

Ribja kost iz perja.

Novo leto je čas eksperimentiranja. Zakaj torej ne poskusite nekaj izjemnega. Odločite se na primer za perje. To je enostavno narediti. V specializiranih trgovinah lahko najdete perje za obrt. Uporabite lahko tudi rabljen material..

Napredek:

 1. Pred izdelavo obrti se perje pripravi. Obrezane in pobarvane so v barvah za živila..
 2. Potem, ko se perje posuši, se na njihove konce prilepijo kroglice, ki bodo posnemale okraske..
 3. Iz whatman papirja naredite stožec. Nanj je v šahovnici lepljeno perje. Posledično je vredno doseči učinek, ki ga papir ne pokaže.

obrtno božično drevo

Božična drevesca s stopnic.

Božične jelke za novo leto lahko izgledajo nenavadno. Hkrati je za njihovo ustvarjanje mogoče uporabiti popolnoma različne materiale. Na primer, božično drevo, čudovito po svoji lepoti, je mogoče narediti iz lestve. Ta predmet se razširi in je okrašen z igračami ter ovit z venci. Uporabite lahko tudi okraske in druge predmete novoletnega dekorja..

božično drevo obrt novo leto

Ribja kost iz lesenih palic.

Dekor v hiši za novoletne praznike lahko postane bolj izviren. Na primer, lahko naredite božično drevo iz palic. Njegova privlačnost bo še svetlejša, če uporabite girlando..drevo novo leto storiti

Ribja kost iz borovih storžkov in posušenih krogov citrusov. 

Božično drevo iz takšnih materialov bo okrasilo ne samo vaš dom, ampak ga tudi napolnilo z občutljivo aromo. Če želite ustvariti božično drevo, morate pripraviti:

 • Posušene skodelice pomaranče ali limone.
 • List kartona ali debelega papirja.
 • Žica in stožci,
 • Pištola za lepilo.

Napredek:

 1. Karton ali debel papir zložimo v stožec.
 2. Vnaprej je treba posušiti kroge agrumov in pripraviti storže.
 3. Zdaj morate na stožec prilepiti storže in kroge agrumov. Tudi po vaši presoji je lahko božično drevo sestavljeno izključno iz stožcev ali nekaj krogov. Vendar je bolje, da vse sestavite skupaj.
 4. Vrh smreke je okrašen z zvezdico. Narejen je iz žice.

Naredi sam božično drevo

Božično drevo za novo leto iz testenin.

Naslednje božično drevo je zelo razburljivo. Zato bodo vaši otroci veseli, če jih povabite k sodelovanju pri njenem ustvarjanju. Tako drevo lahko preprosto okrasi hišo za novo leto. Na splošno poskusite to narediti. Za obrt boste potrebovali:

 • stožec iz plastike ali pene,
 • testenine različnih oblik in velikosti,
 • PVA lepilo, barva in čopič.

Napredek:

 1. Stožec je pobarvan v barvi, ki vam je všeč.
 2. Ko se stožec posuši, se nanj v poljubnem vrstnem redu prilepijo testenine.
 3. Ko se lepilo posuši, testenine pobarvajte. Priporočljivo je, da to storite v dveh slojih..

kaj narediti božično drevo za novo leto

Filtrirana ribja kost.

Naslednje božično drevo, ki ga naredite z lastnimi rokami, je lahko zanimivo darilo za ljubljeno osebo. Takšna obrt se naredi preprosto. Če ga želite ustvariti, boste potrebovali:

božično drevo obrt novo leto

 • Filc v dveh barvah. Poleg tega morajo biti barve v isti barvni shemi.
 • Lepenka in dvostranski trak.
 • Škarje.

Napredek:

 1. Najprej naredimo stožec. Moral bi biti ozek. Pritrjen je z lepilom ali trakom..
 2. Krogi so izrezani iz klobučevine, ki ima enak premer. Izrežite v naraščajočem vrstnem redu. Da bi se krogi izkazali za gladke robove, je treba vnaprej pripraviti predloge.
 3. Na naslednji stopnji je z lepilom na podstavek stožca pritrjen kositer..
 4. V krogih iz klobučevine se na sredini naredijo križni rezi.
 5. Nato kroge zaporedoma postavimo na stožec. To je vredno narediti do samega vrha.
 6. Za okrasitev krošnje se uporablja mlinček. Lahko naredite tudi konico iz filca in nanjo pritrdite zvezdico..

božično drevo obrt novo letobožično drevo obrt novo letobožično drevo obrt novo leto

Čudovita ribja kost iz valovitega papirja.

Za odlično dekoracijo doma lahko naredite ogromno božično drevo, ki ga lahko obesite na steno. Če želite narediti naslednjo obrt, vzemite:

 • Penasta podlaga ali mat karton,
 • Lepilni trak in škarje,
 • Valovit papir,
 • PVA marker in lepilo.

Napredek:

 1. Karton je položen na tla in vsi listi so povezani z lepilnim trakom. Posledično dobite pravokotnik primerne velikosti..
 2. Z uporabo pisarniškega noža je potrebno narisati značilnosti bodočega božičnega drevesa.
 3. Valovit papir je prepognjen na polovico. In s pomočjo škarij se reže rob.
 4. Ta rob je lepljeno lepljen, začenši od podnožja drevesa. Delo se nadaljuje do samega vrha. Ni vam treba pustiti luknje..
 5. Prtljažnik je izdelan iz rjavega papirja. Uporabite lahko tudi karton, ki je kasneje okrašen z obrobami iz valovitega papirja..

drevo naredi samdrevo naredi samdrevo naredi samdrevo naredi sam

Končno

Kot lahko vidite, je vsaka obrt za božično drevo videti odlično. Toda to se lahko zgodi, če si za ustvarjanje izdelka prizadevate. Zato bi morali malo poskusiti.