Novoletne obrti. Nove svetle ideje

obrti za novo leto psa

Vedno je prijetno in vznemirljivo čakati na začetek počitnic. Novo leto je čudovit čas. Za pospešitev njenega pristopa je priporočljivo narediti lepe obrti na temo novega leta. In za vas smo pripravili nekaj idej.

Kakšne lepe domače izdelke narediti za novo leto z lastnimi rokami

Užitne obrti.

Ananas iz sladkarij. Običajno je obdarovati novo leto. Kolega in ljubljena oseba se lahko razveselite s sladkarijami in steklenico šampanjca. Toda ločeno dajanje teh izdelkov ni izvirno. Bolje, da se malo posvetite ustvarjanju užitnega ananasa. S to nalogo se boste zagotovo spopadli, če natančno preučite mojstrski razred.

DIY obrti za novo leto 2018

Ribja kost na sladkarijah. S pomočjo sladkarij in nekaj truda na praznični mizi boste lahko vzgojili novoletni gozd. Če želite ustvariti takšna božična drevesa, boste potrebovali papirnate zaloge in nabodala ter same tartufe. Božična drevesca iz papirja prilepijo na nabodala, nato pa nabodala nalepijo na tartufe. Končni izdelki so postavljeni na novoletno mizo.

lepe obrti za novo leto naredite sami

Izvirno sladko darilo. Naslednje darilo sladkarij je lahko všeč vsakemu otroku ali sladkosnedu. Potrebovali boste kozarec, v katerega se v plasteh vlijejo sladkarije. Poleg tega ne smejo imeti ovojev. Lahko je: marshmallows, dražeje ali lizike. Kozarec lahko dodatno okrasite z gobcem z uporabo pomožnih elementov. Lahko naredite: obraz jelena, Božička ali simbol novega leta.

čudovite novoletne obrti

Originalni svečniki za dekoracijo doma.

Tu lahko najdete obrti, ki jih boste naredili za novo leto psa. Kakšen novoletni dekor si lahko predstavljate brez svečnikov? Res – nobena. Če sami okrasite svoj dom, bodite pozorni na naslednje izdelke. S pomočjo navadne soli lahko dobite učinek snega. Vzemite PVA lepilo. Z njim namažite tista mesta, ki bodo v prihodnosti zasnežena. Nato svečnik potopimo v mešanico morske in navadne soli. Izdelek se mora posušiti, nato pa v kozarec položite svečo..

obrti za novo leto psa

Božični angeli.

Naslednja obrt je lahko izvirna dekoracija božičnega drevesca ali lepo darilo za ljubljeno osebo. Tu šivalne veščine niso potrebne. Angelsko telo so krogi, ki so sešiti skupaj. In krila so nastala s srčki. Za ustvarjanje obrti je priporočljivo izbrati tkanino s čudovitim vzorcem..

lepe obrti za novo leto naredite sami

Venec ljubkih božičnih drevesc.

Garlandi bodo lahko dopolnili dekor novoletne hiše. Danes ne obstajajo samo zapletene možnosti za ustvarjanje girland, ampak tudi preproste. Na primer, različico girlande, ki vam jo ponujamo spodaj, lahko naredijo otroci. Mama ali oče iz barvnega papirja lepe barve, morate izrezati božična drevesa enake velikosti. V vsakem takem drevesu je vredno narediti luknjo. Nato božična drevesa s topo iglo položimo na debelo nit..

izvirne novoletne obrti

Božiček iz papirnatega krožnika.

Novoletna tema je pogosta pri ustvarjalnih urah. Prav za ta praznik nastajajo obrti. To lahko storite tudi doma. Zagotovo bo takšna dejavnost lahko dala svetlo razpoloženje. Torej, naslednja obrt lahko popolnoma nadomesti igračo Božička, ki ga ni doma. In proces izdelave obrti je neverjetno preprost. In velikih stroškov za nakup materialov si ne moremo predstavljati. Za delo potrebujete plastično ploščo, obrti, barvni papir, bombažne blazinice ali navadno vato ter lepilo in škarje.

Torej, najprej je plošča obarvana rdeče. Uporabite lahko že pripravljeno ploščo, ki bo že rdeča. Plošča je telo plovila. Vsi drugi deli so izrezani iz barvnega papirja. Potem ostane le, da jih prilepimo na plovilo..

izvirne novoletne obrti

Božično drevo iz niti.

Zelo enostavno je narediti veliko obrti za novo leto 2018 z lastnimi rokami. In v to ste lahko prepričani. Težko je nekoga presenetiti z božičnimi drevesci iz trgovine. Zato poskusite na prost zimski večer narediti nekaj izvirnega za vaš dom. Za obrt boste morda potrebovali:

 • Bakrene cevi majhnega premera ali palice iz gladkega lesa.
 • Obrobje zeleno, ki bo široko 15 cm.
 • Pomponi ali drugi okraski, ki so videti kot božične kroglice.
 • Srebrn papir in fina žica.

Za to delo boste morda potrebovali orodja. Biti morajo naslednji:

 • Klešče in ravnilo,
 • Ročna žaga s tankim rezilom,
 • Pištola za lepilo in škarje.

Napredek:

 • Zeleno obrobje razrežemo na 5 kosov. Vsak od delov bi moral imeti naslednje dimenzije: 45 cm, 35 cm, 15 cm in 5 cm. Nadalje se bakrene cevi režejo z žago. Biti morajo popolnoma enake velikosti kot obrobje..
 • Obrobje z lepilno pištolo prilepimo na cevi ali palice.
 • Zdaj je dolga žica navojena v 45 cm dolgo cev. Žica mora imeti par enakih koncev. Nato se konci žice navijejo skozi cev, ki meri 35 cm. Konec žice, ki je bila navojena na levi strani, mora biti na desni strani. Na splošno morate na ta način povezati vse cevi.
 • Nato se konci žice zvežejo skupaj in razrežejo s kleščami. Skriti naj bodo na notranji strani smreke..
 • Zdaj začnite okrasiti božično drevo. Morda je to najbolj zanimiv proces. Tukaj lahko uporabite vse materiale za dekoracijo in seveda vašo domišljijo. Končano božično drevo obesite na steno.

čudovite novoletne obrti

Končno

Tu smo za vas našteli izvirne obrti za novo leto. Kot lahko vidite, vam njihovo ustvarjanje ne more vzeti veliko časa. Zato vam bo ta dejavnost zagotovo všeč..