Novoletni obrtniški pes

Domači pes 2018

Tako bo po vzhodnem koledarju naslednje leto v znamenju rumenega zemeljskega psa. V mnogih šolah in vrtcih imajo otroci pri pouku dela nalogo, da na to temo izdelujejo obrti. V tem članku smo zbrali najbolj zanimive in zabavne obrti. Začnimo.

Tematske obrti izdelujemo do leta 2018

Obrtne ideje za vrtec in šolo.

Ustvarjanje psa za otroke je nekaj, kar bo zanimivo za mnoge. Najverjetneje so se otroške ustanove že začele pripravljati na prihod leta 2018, ki pa še ni prišel. Enostavne, a svetle obrti so bolj primerne za vrtec, saj majhni otroci ne morejo dolgo sedeti na enem mestu in biti osredotočeni. Poskusimo narediti razglednico v obliki psa. Vnaprej pripravite podrobnosti za našo plovilo, list papirja. Zložite ga na polovico, narišite konturo, jo obarvajte in skupaj z otrokom zlepite podrobnosti v obliki repa, oči itd. Razglednica je pripravljena.obrti za novo leto 2018 psov

Za osnovnošolce predlagamo sestavljanje obsežnega psa. Natisnite prazno psičko ali sami narišite predlogo. Torej, da bo naša struktura stala, je treba telo izrezati iz kartona, prepognjenega na pol, nato nanj nalepiti glavo in gobec narisati s flomastrom ali svinčnikom.

božič pasje obrti

Craft – pes za tekmovanje.

Craft Dog je enostavno obvladati sam in naslednji mojstrski razred vam bo to pokazal. Če morate narediti kakšno obrt za tekmovanje, se poskusite z otrokom potruditi, da bo nastala igrača videti spodobno. Na primer, vzemite cilinder toaletnega papirja. Rokav zavijte navznoter. Nastalo telo pobarvajte z gvašom ali akvareli. Iz kartona ali papirja izrežite podrobnosti za obraz. Nato jih prilepite na valj. Pripravljen!

kako narediti obrtnega psapasja obrt za otrokepasja obrt za otroke

Uporabili bomo sodobno tehnologijo – barvni 3D tiskalnik. Natisnite dokončane dele in jih lepite na prava mesta.mojstrski tečaj obrtniškega psa

vrtni obrtniški pes

Obrt iz novih in sodobnih materialov. 

Foamiran. Precej neverjeten in dober material za izdelavo igrač “naredi sam”. Je sintetičen, netoksičen in prihaja iz DLRK in Irana. Tekstura je podobna plastičnemu semišu. Upoštevajte, da foamirana ne smete zamenjati s porozno gumo. Kakšne barve in odtenke najdete na trgu?!

Napredek:

Pripravite nekakšno desko, sam foamiran različnih barv in šilo.

Nato naredite glavo. Nanjo narišite elemente gobca, slepite črn ali rjav nos, nato pa telo in noge.Domači pes 2018

Po tem je treba na tace narediti bele blazinice, na katerih je treba narediti reze.

Ostane lepiti noge in glavo na telo. Slepi modri ovratnik, na primer, ali se priklonite kot dodatek.Domači pes 2018

Zdaj naredite ušesa. Izberite barvo po vaši izbiri. Lahko je črna, temno rjava ali svetlo rjava..

Na tej stopnji morate narediti oči. Lahko jih zaslepimo iz foamirana ali jih narišemo s svinčniki ali flomastri..Domači pes 2018

Nastalo plovilo lahko lakirate. Pripravljen!

Domači pes 2018

Zašijemo psa.

Tukaj govorimo o tem, kako narediti obrtnega psa. Pripravljeni smo vam ponuditi veliko možnosti. Ta razdelek je namenjen tistim, ki imajo osnovne šivalne sposobnosti. Poskusimo sešiti mehko igračo v obliki psa, ki je lahko odlično darilo za novo leto ali okras božičnega drevesa..vrtni obrtniški pes

Torej je vse dovolj preprosto. Narišite vzorec (no, ali pa ga natisnite na tiskalniku). Nato se vse prenese na katero koli vrsto tkanine (izbira je po vašem okusu, če pa niste dobro seznanjeni s tkanino, vam lahko svetujemo, da ste čutili – to je v našem času bolj priljubljeno). Izrežite dva dela, nato pa šivajte z šivom gumbnice. Najpomembneje je, da ne pozabite pustiti luknje za polnilo. Ko napolnimo igračo, zašijemo ostanke. Igrača je pripravljena!

pasja obrt za otroke

Če ste precej izkušen krojač, predlagam, da izberete naslednje vzorce igrač….

mojstrski tečaj obrtniškega psa

mojstrski tečaj obrtniškega psa

mojstrski tečaj obrtniškega psa

Ideje iz Japonske.

Vsi obrtni novoletni psi morajo biti lepi. Zato se med ustvarjanjem zelo potrudite. Med bralci so verjetno ljudje, ki se znajo vrteti. Ponujamo pletenje obsežne obrti s kavlji in iglami za pletenje. Uporabimo japonsko tehnologijo, imenovano amigurumi. Bistvo je, da so igrače pletene v spirali. Končni rezultat so ljubke in ljubke kreacije..

kako narediti obrtnega psa

kako narediti obrtnega psa

Izdelava igrače za božično drevo – psa.

Razmislite o treh možnostih za obrti, ki so primerne kot novoletna dekoracija.

Pes iz klobučevine. Ta primer smo že obravnavali zgoraj. Ta material naredi neverjetno in ustvarjalno igračo..

obrti za novo leto 2018 psov

Papir iz psa. Za risanje oči in nosu potrebujemo list papirja katere koli barve in flomastre. Spodaj je diagram, na katerem lahko sestavite igračo. Ostaja samo navoj niti in obesiti na drevo.božič pasje obrti

Gumijasti pes. V zadnjem času je med mlajšimi (in tudi starejšimi) šolske starosti tkanje z majhnimi gumijastimi trakovi zelo pogosto.

pasja obrt za otroke

Če povzamem

Če želite narediti obrt na vrtu psa zanimivega, uporabite naše ideje. Razredčite jih tudi z domišljijo. V glavi se nam vrti veliko idej in misli. Kot lahko vidite, lahko naredite maskoto naslednjega leta iz vseh razpoložljivih sredstev. Naj vam torej v novem letu 2018 prinese srečo.