Obleka DIY Monster High

Obleke za Monster High. Kako šivati. Vzorci. Fotografija

Danes v otroških trgovinah lahko kupite ne samo punčke, ampak tudi oblačila zanje. Pogosto je takšna garderoba izdelana iz nizkokakovostnih materialov, zato lepe obleke in obleke izgubijo videz. Da bo vašemu otroku zanimivo igrati s punčkami, poskusite šivati ​​oblačila z lastnimi rokami. V tem članku vam predstavljamo ideje kako šivati ​​obleke za punčko Monster High.

Šivamo oblačila za Monster High

Že smo vam povedali, kako šivati ​​eleganten kostum za Monster High, zdaj lahko poskusite šivati ​​čudovite obleke za punčko. Če želite to narediti, potrebujete nit, iglo, krpo in škarje. Da bo obleka popolna za vašo punčko, boste morali opraviti meritve. Če želite to narediti, izmerite razdaljo od vratu do kolen..

Že smo vam povedali, kako šivati ​​eleganten kostum za Monster High, zdaj lahko poskusite šivati ​​čudovite obleke za punčko. Če želite to narediti, potrebujete nit, iglo, krpo in škarje. Da bo obleka popolna za vašo punčko, boste morali opraviti meritve. Če želite to narediti, izmerite razdaljo od vratu do kolen.Obleka mojstrskega razreda za Monster High

Nato to razdaljo prenesite na tkanino. Prav tako boste morali narediti še eno meritev – obseg prsnega koša, saj se lahko razlikuje od ene do druge punčke. Zdaj lahko iz tkanine izrežete pravokotnik ob upoštevanju določenih mer.

Nato to razdaljo prenesite na tkanino. Prav tako boste morali narediti še eno meritev - obseg prsnega koša, saj se lahko od ene do druge punčke razlikuje. Zdaj lahko iz tkanine izrežete pravokotnik ob upoštevanju določenih mer.

Za krilo vzemite til. Širina odseka za krilo mora biti 5-6 krat večja od širine obleke, da bi dobili volumen. Zgornji del krila zašite z nitjo in ga povlecite, da ustvarite volumen. Zgornji del krila lahko okrasite s pasom iz druge tkanine..

Za krilo vzemite til. Širina odseka za krilo mora biti 5-6 krat večja od širine obleke, da bi dobili volumen. Zgornji del krila zašite z nitjo in ga povlecite, da ustvarite volumen. Zgornji del krila lahko okrasite s pasom iz druge tkanine.

Na obleko boste morali prišiti tudi čeden pas..

Na obleko boste morali prišiti tudi čeden pas.

Krilo položite na vrh obleke in praznična obleka za punčko je pripravljena.

Krilo položite na vrh obleke in praznična obleka za punčko je pripravljena.

Vzorci oblek za Monster High

Pletena obleka bo na lutki videti elegantno in zelo lepo. Izberete lahko pravo barvo niti in pletete več oblek z istim vzorcem. Pletenje začnite s 16 šivi. Začenši z drugim, delajte 14 enojnih kvačkanj. Pletenje obrnite in naslednji dve vrstici pletite v enojne kvačkanje, pri tem pa ne pozabite na dvižno zanko.

Pletena obleka bo na lutki videti elegantno in zelo lepo. Izberete lahko pravo barvo niti in pletete več oblek z istim vzorcem. Pletenje začnite s 16 šivi. Začenši z drugim, delajte 14 enojnih kvačkanj.

Ena vrsta bo morala biti pletena s povečanjem na obeh straneh. Če želite to narediti, naredite zračno zanko za dviganje, pletite 5 zank z enim kvačkanjem, obrnite pletenje in znova pletite iste zanke.

Naslednjih 8 vrstic je popolnoma pletenih z enojnimi kvačkami. Trinajsta vrstica mora biti pletena, pa tudi 4 s prirastki na obeh straneh. Preostale 4 vrstice so pletene z enojnim kvačkanjem.

Oglejte si video: Kako plesti obleko za punčko. Obleka za Monster High

Imeli boste vrh pletene obleke Monster High. Sedaj zavežite krilo s kvačkanjem in obleka je pripravljena. Takšno kopalko za punčko lahko tudi kvačkate.

Imeli boste vrh pletene obleke Monster High. Sedaj zavežite krilo s kvačkanjem in obleka je pripravljena.

Oglejte si fotografijo obleke za Monster High z vzorci in izberite obleko, ki vam je najbolj všeč.

šivamo obleko za pošast visoko po vzorcu Naredi sam oblačila za monster high vzorci oblačil za monster high obleka za monster high

telovnik in obleka za monster high

pletena oblačila za monster high

pošast visoke babe v ročno izdelanih oblačilih

Kot ste videli, je zelo enostavno šivati ​​oblačila za punčko Monster High. V tem primeru ni potrebno imeti posebnih veščin. Predstavljajte si in okrasite svojo garderobo punčk z novimi stvarmi.