Zimske obrti iz gumijastih trakov. Video zapestnica, božično drevo, snežinka

Ali želite narediti izvirno plovilo zimske tematike in ne veste, kaj bi si mislili? Navadnih aplikacij in papirnatih obrti smo že naveličani, zato mlade šivanke tkajo izvirne obrti iz gumijastih trakov Rainbow statve. V tem članku smo za vas pripravili video kompilacijo, kako splesti božično drevo iz gumijastih trakov, naredite lepo zimsko zapestnico in ustvarjalne volumetrične obrti z lastnimi rokami.

Kako splesti zapestnico iz elastičnih trakov na francoskem stroju za pletenice

Ta zapestnica je kot nalašč za zimsko sezono in bo videti elegantno na vašem zapestju. Modre in svetlo modre zapestnice Rainbow statve so najboljši način za popestritev vašega videza.

3D ribja kost 1. del Lekcija 4

Prostorno božično drevo je odlična ideja za zimsko obrt z lastnimi rokami v šoli ali vrtcu. Presenetite svoje prijatelje in ljubljene, spletite 3D božično drevo iz gumijastih trakov Rainbow statve in ga podarite kot darilo.

Snežinka, Mavrični statve

Ali prvič sneži? Potem pohitite, da iz elastičnih trakov Rainbow statve spletete čudovite ažurne snežinke. Lahko naredite ne samo bele ali modre snežinke, ampak tudi svetle barve. Ustvarite celotno zbirko različnih snežink in jih predstavite svojim prijateljem.

Opica iz gumijastih trakov Lumigurumi Rainbow Lum

Ne pozabite na tkanje igrač iz gumijastih trakov, tako smešne opice ne bodo pustile ravnodušnih niti učiteljev niti vaših staršev.

Preberite tudi: video vaje za gumijaste zapestnice

Upamo, da vam bo naš zimski izbor videoposnetkov o tem, kako iz gumijastih tkanin tkati različne obrti, koristen. Zdaj v šolo ne vzemite le lepila in papirja, ampak tudi gumijaste trakove za mavrični statve.