Ideje za obrt iz kartonske škatle

V zadnjem času postajajo vse bolj priljubljene obrti iz kartonskih škatel. Sodobni starši za svoje otroke izdelujejo različne igrače, ki postanejo dobra alternativa dragim izdelkom v trgovini. V tem članku vam bomo povedali, katere otroške obrti lahko naredite iz kartonskih škatel. Zanimive ideje bodo staršem z otroki pomagale preživeti prosti čas na zabaven in ustvarjalen način..

Obrt iz kartonskih škatel

Obrt iz velikih kartonskih škatel

Pohištvo in gospodinjske aparate lahko izdelate iz škatel različnih velikosti. Vsi otroci se radi igrajo kot odrasli in ponavljajo nekatera posamezna dejanja. Zelo pogosto otrok nima dovolj za igro s pravo pečjo, pralnim strojem ali hišico za punčke. Velike tovarniško izdelane igrače so precej drage, zato so se starši odločili, da bodo za njihovo izdelavo uporabili navadne kartonske škatle..

Kje lahko dobim obrtne škatle? Najpogosteje prodajalci v trgovinah vržejo kartonske škatle, v katere dobavitelji prinašajo različno blago.

Kje lahko dobim obrtne škatle? Najpogosteje prodajalci v trgovinah vržejo kartonske škatle, v katere dobavitelji prinašajo različno blago. Z nekom se lahko dogovorite, da vam pusti več škatel različnih velikosti. Poleg tega jih lahko poiščete doma, morda imate še kje škatle iz različnih gospodinjskih aparatov ali pa kdo od vaših znancev namerava metati stare škatle.

Iskanje škatle ni problem, glavna stvar je biti potrpežljiv in iz njega narediti zanimivo plovilo za otroka

Iskanje škatle ni problem, glavna stvar je biti potrpežljiv in iz njega narediti zanimivo plovilo za otroka.

Glej tudi: Fotografija ideje obrti iz odpadnega materiala

Ideje za obrt iz kartonske škatle

Seveda je najlažje kupiti igrače v trgovini, vendar ne pozabite, da skupni obrtni proces prispeva k ustvarjalnemu in čustvenemu razvoju otrok. Med igranjem s takšnimi igračami bo moral otrok priti do nekaj idej, zanj bo zanimivo in povabil prijatelje, ki nimajo takšne igrače..

Peč lahko naredite iz kartonske škatle. Gorilnike lahko pobarvate ali izdelate iz kartona ali neželenih zgoščenk.

Peč lahko naredite iz kartonske škatle. Gorilnike lahko pobarvate ali izdelate iz kartona ali neželenih CD -jev. Da bi bile obrti lepe, jih je najbolje lepiti z belim papirjem. Po tem jih lahko pobarvate z barvami ali gvašem in izdelki bodo svetli.

Velike škatle lahko uporabite za izdelavo velikega pohištva, na primer omare

Velike škatle lahko uporabite za izdelavo velikih kosov pohištva, na primer omare. Da se izdelek ne bi obrnil, morate v spodnji del postaviti nekaj težkih predmetov. Police so enostavne za izdelavo iz listov valovitega kartona, omare pa iz zamaškov iz plastičnih steklenic.

Zanimivo bodo videti tudi jaslice za punčke.

Zanimivo bodo videti tudi jaslice za punčke. Za posteljo lahko dodatno naredite noge, sešite žimnico, blazino in odejo.

Za posteljo lahko dodatno naredite noge, sešite žimnico, blazino in odejo.

Vaš otrok bo lahko svojo najljubšo punčko pravočasno spravil v posteljo in zanjo skrbel tako kot njegovi starši.

Hišo katere koli oblike je enostavno narediti iz škatle z običajnimi ali okroglimi vrati.

Mnogi otroci obožujejo koče in hiše. Zato na trgu lahko najdete različne šotore za otroke, ki jih namestite doma..

Vaš malček bo tudi v enosobnem stanovanju našel prijeten kraj za igro.

Hišo katere koli oblike je enostavno narediti iz škatle z običajnimi ali okroglimi vrati. Vaš malček bo tudi v enosobnem stanovanju našel prijeten kraj za igro..

Sodobni starši so prišli do številnih idej, kaj je mogoče narediti iz kartonske škatle.

Sodobni starši so prišli do številnih idej, ki jih lahko naredite iz kartonske škatle. Zdaj ima lahko vsak otrok letalo, čoln, avto ali svojo pot.

Obrt iz kartonskih škatel je odlična priložnost, da s svojimi rokami uresničite sanje vsakega otroka.

Obrt iz kartonskih škatel je odlična priložnost, da s svojimi rokami uresničite sanje vsakega otroka.