Obrti iz papirnatega macheja naredite sami živali. Ideje s fotografijami

Papier-mâché je eden najpogostejših materialov za izdelavo domačih obrti. S pomočjo plastične mase lahko izdelate figurice različne kompleksnosti za notranjo dekoracijo ali za darilo. izvedeti, kako narediti živalske obrti iz papirja-mašeja, ki bo všeč odraslim in otrokom.

Zanimalo vas bo: Obrtni papier-mâché za otroke

Ideje za obrt živali iz papier-mâchéja

Najprej morate pripraviti maso za izdelavo obrti, ki je sestavljena iz papirja, vode in lepila PVA. Če želite izdelovati majhne dele, je najbolje, da iz toaletnega papirja naredite papier-mâché, ki se zelo dobro raztopi in se spremeni v plastično maso..

Pomembno je tudi pripraviti primerne oblike za izdelavo izvirnih živalskih obrti iz papier-mâchéja.Fotografija letala iz papirnatega papirja

Pomembno je tudi pripraviti primerne oblike za izdelavo izvirnih živalskih obrti iz papier-mâchéja. Najprej lahko uporabite silikonski pekač ali otroške peščice. Potem boste veliko lažje izdelovali različne figure..

Preberite tudi: Papier-mâché obrt za začetnike

Za navdih predlagamo ogled fotografij živali iz papier macheja, ki jih je naredila znana ilustratorka Javiera Donoso Romo. Pomembno je, da papirni kaši ne le damo primerne oblike, ampak tudi lepo okrasimo figure..

Za navdih predlagamo ogled fotografij živali iz papier macheja, ki jih je naredila znana ilustratorka Javiera Donoso RomoFotografija leva iz papirnatega papirja

Na fotografiji lahko vidite, da imajo živalske figurice tega avtorja precej nenavadno obliko in edinstveno avtorsko sliko, ki jim daje individualnost..

Na fotografiji lahko vidite, da imajo živalske figurice tega avtorja precej nenavadno obliko in edinstveno avtorsko sliko.

Iz papier-mâchéja lahko naredite figurico pikapolonice, ki bo ne le lepa, ampak tudi obsežna.

Iz papier-mâchéja lahko naredite figurico pikapolonice,

Smešni metulji so narejeni iz papier-mâchéja. Ko boste imeli več izkušenj, vam ne bo treba uporabljati že pripravljenih obrazcev. Iz debele mase za papirnati mache boste lahko izklesali lepo in natančno figuro.

Smešni metulji so narejeni iz papirnatega papirja. Ko boste imeli več izkušenj, vam ne bo treba uporabljati že pripravljenih obrazcev.

Nadrealistični liki so narejeni tudi iz papirnatega papirja. Izvirne obrti je mogoče narediti z minimalnim časom in trudom.

Nadrealistični liki so narejeni tudi iz papier-mâchéja. Izvirne obrti je mogoče narediti z minimalnim časom in trudom

Kako iz papier-mâchéja narediti izvirne živalske obrti

Za izdelavo edinstvene figurice iz papier-mâchéja lahko uporabite različne materiale. Na primer, če vzamete pladnje za jajca in iz njih naredite obliko, lahko dobite izvirne obrti.

Za izdelavo edinstvene figurice iz papier-mâchéja lahko uporabite različne materiale. Na primer, če vzamete pladnje za jajca in iz njih naredite obliko, lahko dobite izvirne obrti.Fotografija želve iz papier-mâchéja

Železne pločevinke lahko uporabite kot osnovo za risanje iz papirnatega maša. Za izdelavo okvirja se včasih uporablja pena, ki se nato prekrije s tanko plastjo papirne kaše.

Železne pločevinke lahko uporabite kot osnovo za risanje iz papirnatega maša. Za izdelavo okvirja se včasih uporablja pena, ki se nato prekrije s tanko plastjo papirne kaše.Mojstrski razred obrti iz papier-macheja

Praznine za živalske obrti s tehniko papier-mâché so lahko izdelane iz šampona in steklenic iz pene.

Praznine za živalske obrti s tehniko papier-mâché so lahko izdelane iz steklenic šampona in stiropora.

Dobiti navdih nove ideje za risane živali iz papier-mâchéja in poskusite narediti podobne figure z lastnimi rokami. Predstavljajte si in uresničite svojo ustvarjalnost.

mačka iz papier machejaMojstrski razred: mačka iz papier macheja

Oglejte si fotografijo končane plovila:

Oglejte si fotografijo končane plovila: