Kako iz gumijastih trakov splesti zapestnico iz praćke, je preprosto, a lepo. Fotografija korak za korakom

Vsako dekle ljubi čudovit nakit, zato svojo garderobo nenehno dopolnjuje z modnimi drobnarijami. Danes v trgovinah lahko najdete čudovite zapestnice iz različnih materialov, vendar so izdelki Hand Made še posebej priljubljeni. Vabimo vas, da se naučite, kako iz gumijastih trakov na praćki splesti preprosto, a lepo zapestnico. Zdaj lahko izdelate izviren nakit z lastnimi rokami in ga predstavite celo kot darilo svojemu prijatelju.

Mojstrski razred zapestnice iz gumijastih trakov na fotografiji s fotografijo po korakih

Za tkanje zapestnice iz gumijastih trakov ne potrebujete veliko finančnih stroškov. Kupite običajno vrečko iz gumijastih trakov, ki že ima pračo in kavelj.

Za tkanje zapestnice iz gumijastih trakov ne potrebujete veliko finančnih stroškov. Kupite običajno vrečko iz gumijastega traku, ki je priložena s fračo in trnkom.Fotografija kompleta za gumijaste trakove

V mojstrskem razredu začnemo tkati preprosto, a lepo zapestnico na loputi, tako da en gumijasti trak zvijemo z osmico.

V mojstrskem razredu začnemo tkati preprosto, a lepo zapestnico na loputi, tako da en gumijasti trak zvijemo z osmico.

Nato se na pračo na običajen način položita dva gumijasta traka. Poglejte fotografijo, kako naj bi se izkazalo.

Nato se na pračo na običajen način položita dva gumijasta traka. Poglejte fotografijo, kako naj bi se izkazalo.Mojstrski razred tkanja iz elastičnih trakov po korakih

Zdaj se obrnemo na neposredno tkanje zapestnice na prački. Ta tehnika se imenuje “ribji rep”. Vzemite kljuko in postopoma začnite odstranjevati spodnjo elastiko do sredine. Ta gumijasti trak morate metati na zgornja dva.

Zdaj se obrnemo na neposredno tkanje zapestnice na prački. Ta tehnika se imenuje

Nato na pračo namestite samo en elastični trak. Ponovite prejšnji korak, to je, ponovno odstranite spodnjo elastiko s kavljem in jo prepognite nad zgornje. To je dokaj preprost mojstrski tečaj, ki bo v moči ne le začetnic, ampak celo otrok..

Nato na pračo namestite samo en elastični trak. Ponovite prejšnji korak, to je, ponovno odstranite spodnjo elastiko s kavljem in jo prepognite nad zgornje. NS

Na ta način še naprej tkate, dokler zapestnica ni primerne dolžine. S pomočjo istega mojstrskega razreda lahko uporabite tehniko ribjega repa, da poskusite z lastnimi rokami splesti preprosto, a lepo ogrlico.

Na ta način še naprej tkate, dokler zapestnica ni primerne dolžine. S tehniko ribjega repa lahko z istim mojstrskim razredom poskusite z lastnimi rokami tkati preprosto, a lepo ogrlico.

Priporočeno branje: Tkanje figur iz gumijastih trakov

Ko je velikost izdelka primerna za vašo roko, morate elastične trakove metati z desne strani praćke na levo.Preprosta, a lepa zapestnica

Ko je velikost izdelka primerna za vašo roko, morate elastične trakove metati z desne strani praćke na levo.

Nato pletemo, spodnje potegnemo skozi zgornje in odstranimo s praćke, pripete s kavljem, ki je priložen gumijastim trakom

Nato pletemo, spodnje potegnemo skozi zgornje in odstranimo s praćke, pripete s kavljem, ki je priložen gumijastim trakom.

Nato pletite, spodnje potegnite skozi zgornje in jih odstranite s praćke, priklenjene s kavljem, ki je priložen gumijastim trakom.

Kavelj pritrdite tudi na drugo stran zapestnice in ga povežite v en kos.

Kavelj pritrdite tudi na drugo stran zapestnice.

Fotografija po korakih mojstrskega razreda o tkanju zapestnic iz elastičnih trakov na prački bo postala pravi pomočnik za začetnike.

Fotografija po korakih mojstrskega razreda o tkanju zapestnic iz elastičnih trakov na prački bo pravi pomočnik za začetnike.Fotografija dokončane preproste in lepe zapestnice

Sledite našim navodilom, potem lahko tkati preprost in lep brastelik naredi sam. Pokažite svojo domišljijo, združite elastične trakove različnih barv, potem se bo izdelek izkazal za svetlejše in izvirnejše.