Novoletne obrti v vrtcu

Vsi otroci brez izjeme radi izdelujejo lepe in svetle obrti. In še posebej za te otroke obstaja veliko rokodelskih idej. Vsi pa so namenjeni predvsem starejšim otrokom. In za otroke, ki ne hodijo v šolo, je to zelo težko. Vendar smo danes v tem članku zbrali novoletne obrti, ki jih lahko naredimo na vrtu. Vse te ideje so zelo preproste za izvajanje. Zato jih bo vaš otrok, ki obiskuje vrtec, zelo rad ustvarjal..

Preproste obrti za vrtec.

Obrt od stožcev do vrta.

Stožci so naravni material, ki se najpogosteje uporablja za ustvarjanje obrti. Dejansko boste lahko iz storžev naredili veliko zanimivih obrti. Zlasti za izdelavo ribje kosti je potrebno stožec pobarvati v zeleno. Prav tako ga je treba prilepiti na debel karton, ki bo služil kot stojalo. Toda okrasitev drevesa je vredna plastelinskih kroglic.

Božična obrt DIY na vrtu

In za izdelavo gnomov morate na stožec pritrditi kroglico iz plastelina, ki bo vodja plovila. Uporabite lahko tudi leseno kroglo. Na žogo narišite obrazne poteze. Naredite pokrovček iz plastelina in imeli boste smešnega gnoma.

Novoletne obrti v vrtcu

Prav tako se bo iz stožca izkazalo, da bo snežak postal smučar za vrtec. V ta namen morate brst preprosto pobarvati v belo. Na izdelek pritrdite korenček iz plastelina. Obrt dopolnjujemo s šalom in slušalkami, ki jih izdelujemo iz klobučevine.

božične obrti v vrtcu naredi sam

Ribja kost iz lepila.

Če imate doma rezalnike za piškote, boste iz njih lahko ustvarili nekaj izvirnega. Uporabite pisarniško lepilo. Stisnite ga v kalup in ga potresite s kroglicami in kroglicami. Zdaj je vredno počakati na trenutek, ko se božično drevo posuši. Tako boste lahko na božičnem drevescu na vrtu naredili čudovit obesek..

preproste obrti za novo leto

Božični zvončki iz plastičnih skodelic.

Naslednji obesek za božično drevo bo iz preprostih plastičnih skodelic. Morate jih pobarvati z zlato barvo. Po tem se morajo zvonovi posušiti. Šenilsko žico podamo na dno stekla in jo pritrdimo od znotraj. Zunaj pa iz tega naredimo zanko. Okrog plovila privežite rdeč satenski trak in vaš zvonček bo pripravljen.

božična obrt in vrtec

Enostavna in svetla ribja kost.

Za okrasitev prostorov vrtca za novo leto naredite božično drevo s svojim otrokom. To je zelo preprosto. Če želite to narediti, izrežite 3 trikotnike iz barvnega papirja. To bo osnova drevesa. Zdaj okrasimo božično drevo s papirnatimi obrti. Izdelati jih je zelo enostavno in vašemu otroku bo zagotovo všeč postopek ustvarjanja take obrti..

božična obrt v vrtcu

Preprosta božična drevesca za vrtec

Prav tako je zelo enostavno narediti obsežno ribjo kost. Če želite to narediti, naredimo stožec iz kartona in ga lepimo z zelenimi krogi.

božične obrti za vrtec

Če stožec pritrdite s spenjalnikom. In okrasite ga z zelenim peskom ali drugimi elementi, lahko dobite tudi srčkane obrti.

Božične obrti DIY za vrtec

Še eno ljubko božično drevo lahko z otroki naredite iz zelenega kartona. Samo zavrtite ga in pritrdite s spenjalnikom. Zdaj samo okrasite božično drevo.

Novoletne obrti za vrtec

Naslednje božično drevo naj bo iz žice iz žice. Ne pozabite ga okrasiti in pritrditi obeskov..

Božična obrt DIY za vrtec

Uporaba – palčniki.

V naslednjem primeru vzamemo list kartona in na njem obkrožimo otroške dlani. Izrežite in okrasite dlani z gumbi in bombažem.

preproste božične obrti

Snežak iz plastičnih plošč.

Nekaj ​​plošč za enkratno uporabo povežemo skupaj. Nanjo lepimo podrobnosti obraza in druge podrobnosti. Nepozabno lepljenje papirnatih rokavov na obrt.

božična obrt za vrtec

Snežinka iz starega rokava.

Val razrežite na več kosov. Povežite dele valja z lepilom. In nato okrasite s škropljenjem ali iskricami.

obrti v vrtcu za novo leto

Končno

Kot lahko vidite, če želite narediti novoletne obrti DIY za vrtec, morate samo vklopiti svojo domišljijo. Pomagajte svojemu otroku pri ustvarjanju obrti. Zagotovo mu bo ta dejavnost všeč in z veseljem bo ustvaril novoletne atribute za praznik..