Pričeske za neurejene lase

Svojo pričesko lahko oblikujete s pomočjo običajnega glavnika pramenov.

Vsako dekle je bilo v situaciji, ko se je morala nujno odpraviti na pomemben sestanek in preprosto si ni imela časa umiti glave. Kako izgledati privlačno z umazano glavo? V tem članku bomo govorili o tem, kaj lahko storite pričeske za umazane lase. V samo 10-15 minutah boste sami uredili stvari na glavi in ​​naredili čudovit styling z lastnimi rokami.

Krtača za hrbet - prva pomoč za neoprane lase

Krtača za hrbet – prva pomoč za neoprane lase

Ni skrivnost, da neoprani lasje hitro izgubijo volumen in visijo kot “ledenice”. Svojo pričesko lahko oblikujete s pomočjo običajnega kupa pramenov z glavnikom. Po tem zberite lase v punčo ali čop. Zahvaljujoč flisu ne bo vidno, da imate neoprano glavo. Na ta način lahko prikrijete pramene različnih dolžin, vendar tega ne zlorabljajte, saj runo negativno vpliva na strukturo las.

Pričeske za umazane lase fotografija, naredite sami

Kako ustvariti učinek mokrih las

Tudi če so vaši lasje zelo umazani, kar se zgodi na dolgih potovanjih, bo na pomoč priskočila pena. Nanesite na celotno dolžino las in nato posušite s sušilcem za lase, da oblikujete kodre ali uporabite difuzor. Lastnikom kodrastih ali rahlo kodrastih kodrov je veliko lažje narediti kodre s pomočjo pene, tudi na neopranih laseh.

Če so vaši lasje ravni ali ne tako dolgi, jih uporabite za umivanje in jih počešite nazaj

Če so vaši lasje ravni ali ne tako dolgi, jih uporabite z mousse, da jih zgladite in jih počešite nazaj. Lahko zavežete čop ali naredite lupino, medtem ko bo zglajena pričeska videti precej ženstveno in elegantno..

Pričeska s školjko za neoprane lase

Frizura iz školjk

To je ena izmed najbolj priljubljenih pričesk, ki jo lahko odrasle ženske in dekleta naredijo same. To se naredi precej preprosto: lase morate zviti v lupino in jih popraviti z lasnicami ali lasnico. Če pramene razdelite na dva dela in vsakega od njih zvijete, dobite dvojno lupino.

Školjke izgledajo izvirno na že pripravljenih valjih, ki se prodajajo v kozmetičnih trgovinah

Školjke izgledajo izvirno na že pripravljenih valjih, ki se prodajajo v kozmetičnih trgovinah. Umazane lase lahko skrijete tako, da začnete zvijati pramene iz šiška in jih zaviti nazaj. Grške pričeske so narejene na podoben način..

Dodatki za pričeske za umazane laseDodatki za pričeske za umazane lase

Preberite tudi: Modne pričeske v naglici

Dodatki za pričeske za umazane lase

Če imate šiške, bodo pričeske s šalom videti izvirne. Ker so šiške najkrajši lasje, je njihova mastnost najbolj opazna. Če imate priložnost, poskusite umiti vsaj šiška, če ne, potem jo bo treba zaboditi ali nekako prikriti. Pričeske s šalom izgledajo izvirno na zbranih ali ohlapnih laseh. Prav tako bodo postali pravo odrešenje za lastnike kratkih las..

Če imate šiške, bodo pričeske s šalom videti izvirne

Različni lasnice ali trakovi za lase s cvetjem za lase bodo pomagali prikriti umazane lase. Sami lahko izdelate različne dodatke, ki vam bodo pomagali v najbolj nepričakovanem trenutku..

Oglejte si uporaben video: Pričeske za umazane lase

Zdaj veste, da lahko naredite različne pričeske z lastnimi rokami za umazane lase, glavna stvar je, da imate pri roki glavnik in različne lasnice..