Fotografija korak za korakom izdelava velikonočnih testenin

Vsi vedo, da je za praznik – veliko noč običajno izdelovati najrazličnejša ročna dela. Dejansko veliko ljudi za ta dan izdeluje najrazličnejše obrti iz tradicionalnih in nekonvencionalnih materialov. Pogosto velikonočne obrti izdelujejo iz testenin. Treba je povedati, da se smešne malenkosti dobijo iz testenin, ki v nekaterih primerih zasedajo prva mesta na posebnih razstavah. In če se odločite, da boste za veliko noč 2017 naredili testenine z lastnimi rokami, potem boste v tem članku našli najbolj čudovite ideje.

Ustvarjalne obrti iz testenin

Veliko velikonočno jajce.

Obrt iz testenin je najbolj priljubljena obrt, ki jo izdeluje veliko ljudi. Če želite ustvariti tako zelo obsežno obrt, se morate zelo potruditi. Prav tako je vredno pripraviti vse, kar potrebujete. Torej, za izdelavo obrti boste morda potrebovali:

 • 3-4 vrste testenin,
 • Balon,
 • stojalo za obrt,
 • kul pištolo,
 • krožnik za testenine,
 • barva v spreju.

Obdelava testenin DIY za Veliko noč 2017Obdelava testenin DIY za Veliko noč 2017Obdelava testenin DIY za Veliko noč 2017

Napredek:

 1. Najprej napihnite balon in ga postavite na stojalo. Vzemite nekaj testenin in jih položite v posodo z lepilom. Tam bi morali ostati 2-3 minute. Nato začnite lepiti kroglo s temi testeninami. Poskusite jih lepiti skupaj..
 2. Ko je celotna kroglica prilepljena s testeninami, jo je treba pustiti pri miru, da se posuši..
 3. Če je vaše plovilo suho, lahko žogo prebodite z iglo in odstranite vse ostanke.
 4. Nato vzamete drugo vrsto testenin in z njimi začnete okrasiti obrt..
 5. Če ste okrasili svojo obrt, jo vzemite ven, da jo pobarvate.

Velikonočne testenine

Vedro okrasimo s testeninami. Originalna vaza.

Velikonočne testenine so lahko praktične stvari v vašem domu. Oglejte si fotografijo po korakih in poglejte, kako lahko ustvarite tako lepe in poleg tega praktične izdelke..

Velikonočne obrti iz testenin

 • Za ustvarjanje naslednjega plovila boste potrebovali običajno vedro z majonezo.
 • Prilepite ga s testeninami.
 • Ko se izdelek posuši, ga okrasite s kodrastimi makaroni.
 • Na koncu obrt pobarvajte z zlato barvo..

Naredi sam velikonočne testenine

Svečnik iz testenin.

Bi radi kupili svečnik za svoj dom? Potem ga ne bi smeli kupiti in za to porabiti denarja. In vse zato, ker je ta okras lahko narejen iz navadnih testenin. Za izdelavo te obrti morate vzeti: barvo, testenine in lepilo.

Za izdelavo take obrti izberite reliefne testenine. Zlepljeni so skupaj, da nastane košara. Svečnik lahko pobarvamo. V notranjost postavite svečo in vaš svečnik je pripravljen.

Fotografija korak za korakom izdelava velikonočnih testenin

Košara za testenine.

Po istem principu, kot ste naredili svečnik, lahko naredite košaro. Tak izdelek bo zagotovo lahko pritegnil pozornost mnogih.

Velikonočna testeninska obrt

Okvir za testenine.

Na tako svetel praznik je običajno, da drug drugemu podarjamo darila. Ročno izdelan izdelek je lahko prijetno darilo. Predlagamo, da naredite okvir, ki ga kasneje lahko podarite svoji ljubljeni osebi..

Velikonočna testeninska obrt

Velikonočni venec iz testenin.

Če želite narediti takšno dekoracijo, morate testenine pobarvati. Za dekoracijo boste potrebovali tudi trakove. Testenine pritrdite na okroglo podlago. Pri tem delu morate uporabiti lepilo. Testenine prilepite po svojem okusu. Ne pozabite okrasiti kompozicije s trakovi..

Velikonočne obrti iz testenin

Angel iz testenin.

Velikonočne testenine omogočajo družini, da se poveže. Oglejte si kateri koli mojstrski tečaj in poskusite narediti nekaj izvirnega z otroki. Za izdelavo angela potrebujete dolgo testenino, ki bo telo plovila. Testenine v obliki rože so primerne za vrat. Toda za izdelavo glave uporabite kroglico ali želod. Vse dele pritrdite skupaj z lepilom. Če želite narediti lase, lepite glavo z majhnimi testeninami. Če želite narediti krila, uporabite lok za testenine.

Mojstrski razred velikonočnih testenin

Skrinjice naredi sam.

Za izdelavo lepih škatel z lastnimi rokami boste potrebovali prazne kozarce za smetano. Preprosto jih prilepijo s testeninami in pobarvajo v poljubno barvo..

Velikonočne obrti iz testenin

Velikonočne testenine

Volumetrični angel.

Mojstrski razred velikonočnih testenin

Če želite narediti tako čarobno obrt, morate vzeti:

 • testenine,
 • kartona,
 • lepilo.

Napredek:

 1. Najprej naredimo slepo iz kartona. Ustvarite glavo in stožec. Iz kartona izrežite krila.
 2. Začnite lepiti testenine na slepo.
 3. Na koncu ga pobarvajte še s srebrno barvo..

Fotografija korak za korakom izdelava velikonočnih testenin

Končno

Kot lahko vidite, lahko za veliko noč iz testenin naredite kopico najrazličnejših obrti. Vsi ti izdelki so edinstveni na svoj način. Imajo pa skupno lastnost – lepoto. Zato naredite te zanimive stvari s svojimi otroki in s to dejavnostjo pridobite čudovita čustva sreče..