Plastika za testo DIY. Fotografija za otroke od 2 let in za kroge

Testo je edinstven material, s katerim lahko s svojimi otroki izdelujete različne obrti. Izkazalo se je, da pri delu s testom pri otrocih živčnost izgine in koncentracija pozornosti se izboljša. Če testo pravilno pripravite, lahko to smer v umetnosti hitro obvladate. testoplastika po fotografiji zanimivo je preživljati prosti čas.

Preprost recept za testo z lastnimi rokami

Za pripravo slanega obrtnega testa morate vzeti enake količine moke in soli po teži. Na primer 150 gramov moke, 150 gramov soli in 100 gramov vode. Priporočljivo je, da ne uporabljate palačinke moke, saj so obrti zelo razpokane, zato izdelki ne bodo izpadli zelo lepi. Če želite, da je testo homogeno, poskusite z dodatno soljo, ne z navadno kameno soljo.

Za pripravo slanega testa za ročno delo morate vzeti enake količine moke in soli po teži.

Izkušene šivanke izboljšujejo recepte za plastiko testa in jim dodajajo škrob ali lepilo za tapete. Prva snov poveča plastičnost testa, druga pa poveča trdnost. Dodate lahko barvila, da bodo vaše obrti bolj raznolike in ustvarjalne. Poleg testa za izdelavo obrti s tehniko plastične mase boste potrebovali naravne materiale, trakove in kroglice, s katerimi lahko okrasite svoje obrti..

Ideje za obrt iz plastike

Smešna gosenica bo postala prava dekoracija otroške sobe, medtem ko jo lahko brez težav naredite s svojim otrokom. Pri pripravi testa uporabite svetla barvila, potem dobite popolnoma edinstveno plovilo.

Smešna gosenica bo postala pravi okras otroške sobe, medtem ko jo lahko naredite brez težav

Druga možnost je, da iz slanega testa naredite obrt in ga nato samo pobarvate z gvašom. Vaš otrok bo lahko sam naredil smešnega prašiča. Majhne podrobnosti dobro vplivajo na fino motoriko rok, vendar boste v nekaterih trenutkih morali pomagati svojemu otroku.

Druga možnost je, da iz slanega testa naredite obrt in ga nato samo pobarvate z gvašom. tvoj otrokFotografija obrti iz testa

Otroci, stari od 3 let, bodo lahko iz slanega testa izdelovali velike obrti, nato pa jih sami okrasili. Za lažjo nalogo naj otrok najprej naredi aplikacijo na kartonu, šele nato lahko preide na bolj zapletene obrti..

Otroci, stari od 3 let, bodo lahko iz slanega testa izdelovali velike obrti, nato pa jih sami okrasili. Za lažjo nalogo naj otrok najprej naredi aplikacijo na kartonu, šele nato lahkoTestoplastika za otroke od 2

Originalni pingvini so narejeni iz navadnega slanega testa. Če želite, da so izdelki enako bogati, boste morali pripraviti testo različnih barv. Takšne pingvine lahko predstavimo mladoporočencem ali poročenim.

Originalni pingvini so narejeni iz navadnega slanega testa. Če želite, da so izdelki enaki

Izkazalo se bo smešno jagnje, če otroku zaupate zvijanje klobas. Po tem s kalupom izrežite kroge iz testa in položite klobase v obliki polžev. Ne pozabite narediti oči in nos svoje ljubke ovce..

Izkazalo se bo smešno jagnje, če otroku zaupate zvijanje klobas. Po tem z uporabo kvotFotografije testoplastike

Testoplastika je trend v šivanju, ki ne bo všeč le otrokom, ampak tudi starejšim. Danes se odpirajo različni krogi, v katerih lahko ljudje različnih starosti izdelujejo unikatne obrti iz poceni in okolju prijaznega materiala..

Testoplastika je trend rokodelstva, ki ne bo všeč le otrokom, ampak tudi starejšim. SegTestoplastični krog

Fotografije obrti z uporabo plastične tehnike testa vam bodo pomagale zamisliti, kaj lahko naredite iz slanega testa. Končne izdelke poskusite posušiti v pečici ali na svežem zraku, odvisno od tega, kako nujno jih potrebujete. Navdihnite se z novimi idejami, potem boste s svojimi otroki lahko popolnoma obvladali plastiko testa, ki jo naredite sami.