Foamiranski venci na glavi, mojstrski razred

Okraski za lase v obliki cvetličnih aranžmajev so v zadnjem času zelo priljubljeni. Različne rože iz foamirana, venci, lasnice in elastični trakovi privlačijo tako dekleta kot ženske. Cvetlični motivi bodo naredili vaš videz bolj ženstven in naraven, medtem ko so prvotno kombinirani z oblačili katerega koli sloga in sloga. V tem članku se boste naučili, kako narediti venec vrtnic za lase z lastnimi rokami.

Materiali za trakove za rože:

– foamiran zelene in smetane barve;

– škarje;

– železo;

– lepilni trak;

– žica;

– pištola za lepilo;

– ročaj s slabo gredjo;

– trak.

Materiali za cvetlična platišča

Venec mojstrskega razreda iz foamirana

Preden naredite venec, morate narediti zadostno število cvetov. V kratkem času jih boste izdelali z lastnimi rokami, kasneje pa jih lahko uporabite za okrasitev nakita. Ponujamo vam izdelavo vrtnic, saj so to eno najljubših cvetov vsakega dekleta. Preden naredite cvet, na papir narišite cvetni list ustrezne velikosti. V našem primeru bo vsak cvetni list dolg 4 cm in širok 4 cm. Iz kartona izrežite slepi del.

na papir narišite cvetni list ustrezne velikosti

Začnite s prenašanjem slepih listov v foamiran. Cvetni list je priročno izslediti s peresom, ki ne piše več, ali s kakšnim tupim predmetom, ki ne bo opraskal fom. Za en cvet boste potrebovali približno 30 cvetnih listov. Po tem lahko cvetne liste izrežete s škarjami ali pisarniškim nožem..

Vsakemu cvetnemu listu je treba dati posebno obliko. Ker se foamiran dobro segreje, ga je treba nanesti na podplat likalnika. Cvetni list prepognite kot harmoniko, ga pritrdite na vroč likalnik in ga zavijte kot ovoj. Priporočljivo je, da se na enem robu bolj zasuka kot na drugem. Zdaj lahko cvetni list razširite.

Cvetni list zložite v harmoniko

Strinjajte se, da ni cvetov s popolnoma enakomernimi cvetnimi listi, zato je treba našim prazninam dati posebno obliko. Če želite to narediti, ga z dvema prstoma upognite v sredino, da oblikujete skodelico. To je treba narediti zelo previdno, da se foamiran ne zlomi. Robove cvetnih listov je mogoče rahlo zavihati. Če se ne zvijate, foamiran ponovno rahlo segrejte na podplatu likalnika..

upognite ga na sredino, da naredite skodelico

Na ta način obdelajte vse cvetne liste. Vzemite floristično žico, jo razrežite na majhne koščke – to bodo stebla rože. Robovi segmentov morajo biti upognjeni v zanko. Lepilno pištolo na žico prilepite z enim cvetnim listom.

Robovi segmentov morajo biti upognjeni v zankoTomas je naredil sam naredil sam

Po tem razpihajte naslednje cvetne liste. Ventilator zvijemo v zvitek in ga zlepimo skupaj. Lepite tudi štrleče cvetne liste. Praznine lahko zapolnite z dodatnimi lističi, zlepljenimi na dvoje. Na enak način morate narediti druge vrstice vrtnice, tako da izgleda bujno.

Lepilo in štrleči cvetni listi

Ker izdelujemo cvet za venec in bi se moral dobro prilegati glavi, ne potrebujemo tako podolgovatega dna. Prerežite ga vzdolž označene črte. Če želite narediti lapočka, se morate odločiti o njegovi velikosti. Če želite to narediti, vstavite vrtnico v papir in sledite obrisu najbolj oddaljenih cvetnih listov. Izkazalo se je krog, na katerem morate nato narisati čašice. Obdelovanec prenesite v zeleno obliko in ga razrežite.

Prenesite obdelovanec v zeleno obliko

Zeleni fom lahko obarvate s pasteli, nato ga segrejete z likalnikom in ga zasukate, da mu da domišljijsko obliko, ki bo posnemala učinek prave rože. Čašice prilepite na gotove vrtnice.

Zalepite sepale

Preberite o drugih rožah iz foamirana: Rože iz mojstrskega razreda Thomasa

Preidimo na okrasitev venca. Odrežite primeren kos žice in upognite konce. Trak ovijte do konca okoli žice in nato začnite spajati rože. Na robove platišča prišijemo trak, ki ga lahko zavežemo, da venček ne odpade. Lahko naredite tudi enodelni venec brez traku.

Foamiran venec pripravljeno. Lahko ga naredite v kateri koli barvi in ​​ga nosite pod poletnimi ali jesenskimi oblekami. Venci na laseh neveste izgledajo izvirno. Naravnost je danes v modi, zato ne pozabite na cvetlične motive..