Tkanje iz elastičnih trakov na video posnetku s pračkami

Tkanje zapestnic na praćki. Video posnetki in metode tkanja

V zadnjem času postajajo vse bolj priljubljene takšne obrti, kot so tkanje zapestnic iz gumijastih trakov. Na prvi pogled so pasovi za statve zelo preprosti, vendar jih je mogoče uporabiti za tkanje velikega števila izdelkov z lastnimi rokami, vključno z igračami amigurumi, nakitom ali oblačili. V tem članku se boste naučili kako tkati zapestnice iz elastičnih trakov na prački. Ta komplet mavričnih trakov je eden najcenejših, zato je povpraševanje med otroki in odraslimi..

Elastične zapestnice. Metode tkanja na praćki

Seveda je najlažje tkati zapestnice na profesionalnem stroju. Zaradi velikega števila stebrov lahko tkate izdelke različnih debelin in oblik. Če imate doslej samo pračo in trnek, se ne obupajte. S temi orodji je tudi veliko možnosti, saj nekatere igličarke na splošno kvačkanje uporabljajo le za tkanje zapestnic iz pasov Rainbow statve.

S temi orodji je tudi veliko možnosti, saj nekatere igličarke na splošno kvačkanje uporabljajo samo za tkanje zapestnic iz pasov Rainbow statve.

Praćka je cev, v zgornjem delu katere sta lahko dve ali štiri veje. Na te zobe se prilepijo gumijasti trakovi in ​​jih nato pritrdijo. Ena izmed najbolj priljubljenih zapestnic s praškami je Fishtail. Če želite narediti tako preprosto zapestnico, morate najprej nadeti elastiko z osmico, nato pa še dve, ne da bi se zvijali. Načelo tkanja je, da tretjino spodnje elastike odvržemo na sredino in nato namestimo drugo elastiko brez zvijanja..

Oglejte si video: Zapestnice iz elastičnega traku na prački – " ribji rep"

Če ste se naučili, kako na preprogo vplesti tako preprosto zapestnico, poskusite z drugimi vrstami. Pogosto so zapestnice tkane na praćki, francoski pletenici, pločniku in zmajevih tehtnicah.

Tkanje iz elastičnih trakov na praćki. Pločnik

Zapestnica pločnik izgleda prav neverjetno, zato vam priporočamo, da ga poskusite splesti na loputi. Morali boste izbrati elastične trakove ustreznih barv in si nadeti prva dva s številko osem, nato pa še dva brez zvijanja. Odstranite dva elastična traka na eni strani in ga prepognite do sredine, nato pa znova oblecite dva elastika.

Oglejte si video: Elastične zapestnice # 1 Zapestnica "Pločnik"

Po tem se z nasprotne strani odvržeta dva elastična traka in se ponovno oblečeta. Tako se tkanje ponavlja, dokler zapestnica ni želene dolžine..

Tkanje elastičnih trakov na loputi – enostaven način za izdelavo čudovitega nakita z lastnimi rokami. Barve elastičnih trakov lahko kombinirate in po isti shemi dobite različne zapestnice. Obstaja veliko načinov tkanja na praćki. Upamo, da sta bila naš članek in videoposnetek iz njega uporabna in da lahko praško uporabite v celoti..