Tatyana Sorokina je ustvarjalna oseba, zna ne samo risati, ampak tudi oblikovati, okrasiti in izumiti nove tehnike. Prišla je na idejo o ustvarjanju aplikacij za prtičke. Zahvaljujoč fotografijam del iz tega članka lahko obvladate papirno umetnost za začetnike.

Ali želite narediti lepo sliko, pa ne znate risati? Poskusite obvladati nove tehnike papirnega šivanja, potem lahko ustvarite pravo mojstrovino brez risarskih veščin. Tatyana Sorokina je ustvarjalna oseba, zna ne samo risati, ampak tudi oblikovati, okrasiti in izumiti nove tehnike. Prišla je na idejo o ustvarjanju aplikacij za prtičke. Zahvaljujoč fotografijam del iz tega članka lahko obvladate papirna umetnost za začetnike.

Umetnost iz papirja za začetnike

Najpomembnejša stvar v papirni umetnosti je, da se založite z večbarvnimi troslojnimi prtički. Najprej morate pripraviti papirnate niti. Če želite to narediti, prtičke razrežite na trakove enake širine. Nato vsak trak nežno navlažite v vodi in ga z dlanmi razvaljajte v povoj..

Najpomembnejša stvar v papirni umetnosti je, da se založite z večbarvnimi troslojnimi prtički. Najprej morate pripraviti papirnate niti. Če želite to narediti, prtičke razrežite na trakove enake širine. Po tem nežno navlažite vsak trak v vodi in ga z dlanmi razvaljajte v povoj.

Priporočljivo je, da vnaprej razmislite, kaj boste naredili s tkivnimi flagelami, saj so v mokri različici bolj plastične. Če ste začetnik in želite samo preizkusiti tehniko papirne umetnosti, narišite krog ali kakšno drugo obliko na karton in ga poskusite napolniti z flagelami. Začnite z orisom, da bo oblika ravna. Žabec se z lepilom PVA prilepi na papir ali drugo površino.

Priporočeno branje: Pape-art. Mojstrski razred, dokončana dela

Poskusite najprej narediti sliko v vrtcu s tehniko papirnate umetnosti. Vzemite risbo iz katere koli barve, na primer Winnie the Pooh. Zaželeno je, da je risba z minimalno količino majhnih podrobnosti..

Poskusite najprej narediti sliko v vrtcu s tehniko papirnate umetnosti. Vzemite risbo iz katere koli barve, na primer Winnie the Pooh. Zaželeno je, da je risba z minimalno količino majhnih podrobnosti.

Ko obvladate osnove, lahko začnete slikati sliko višje kompleksnosti. Če želite narisati obrise, lahko iz prtičkov, na primer iz cvetličnih aranžmajev, izrežete lepo prazno. Prenesite jih ne na papir, ampak na iverno ploščo in začrtajte obrise. Po tem lahko začnete okrasiti sliko z flagellami.

Ko obvladate osnove, lahko začnete slikati sliko višje kompleksnosti. Če želite narisati obrise, lahko iz prtičkov, na primer iz cvetličnih aranžmajev, izrežete lepo prazno. Prenesite jih ne na papir, ampak na iverno ploščo in začrtajte obrise. Po tem lahko začnete okrasiti sliko s flagellami.

Če želite razumeti tehniko papirne umetnosti, natančno preglejte delo izkušenih obrtnikov. Na fotografiji umetniških slik iz papirja lahko vidite, kako so tkivni pasovi popolnoma razporejeni. Ko ste se navadili delati s troslojnimi servietami, lahko celo zvite toaletni papir za zvijanje flagele..

Če želite razumeti tehniko papirne umetnosti, natančno preglejte delo izkušenih obrtnikov. Na fotografiji umetniških slik iz papirja lahko vidite, kako so tkivni pasovi popolnoma razporejeni. Ko ste se navadili delati s troslojnimi servietami, lahko celo uporabite toaletni papir za zvijanje flagele.Pape-art cvet

Pape art je nova tehnika papirja, ki je malo podobna decoupageu. Delo je sestavljeno iz izdelave prtičkov, ki jih nato položimo v narisano konturo. V tej tehniki ne morete samo narediti čudovitih slik, ampak tudi okrasiti škatle, steklenice in druge predmete z lastnimi rokami..

Fotografija slik v tehniki Pape-Art

sončnice v tehniki papirne umetnostiLepe sončnice v servietni tehnikienostavna umetnost iz papirja za otroke ali začetnikePreprosta slika za začetnike. Pape umetnost

plošča, okrašena s prtički

tihožitje v tehniki papirne umetnostiZelo lepa slika v tehniki Pape-Artmaki v tehniki papirne umetnosti od Tatjane SorokineMakovi Pape-Art

lepa roža na sliki papirna umetnost

papirnate slike v tehniki papirne umetnosti