Vaze iz plastičnih steklenic. Fotografija. Veliko idej

Rože ustvarjajo prijetno vzdušje v hiši in so prijetne za oko. Na žalost včasih ni primerne vaze za srčkan šopek šmarnic ali elegantnih rdečih vrtnic. Danes se plastične steklenice ne uporabljajo samo za shranjevanje tekočine, ampak tudi kot idealna surovina za obrt DIY. Zbrali smo za vas fotografija vaz iz plastičnih steklenic – različne ideje za navdih izkušenih obrtnic.

Fotografija čudovitih vaz za rože iz steklenic

Eden najpreprostejših načinov za izdelavo vaze iz steklenic je odrezati vrat in del steklenice razrezati na enake trakove. Hkrati ne pozabite pustiti razdalje do dna, tako da lahko cvet postavite v vazo..

Eden najpreprostejših načinov, kako narediti vazo iz steklenic, je odrezati vrat in del steklenice razrezati na enake trakove.

Takšno vazo lahko okrasite na različne načine, na primer s peno, foamiranom ali školjkami.

Takšno vazo lahko okrasite na različne načine, na primer s peno, foamiranom ali školjkami.

Tudi otroci lahko naredijo vazo iz plastičnih steklenic. Za to bodo potrebne škarje, plastične steklenice in akrilne barve. Steklenica je razrezana na tri dele. Srednji del bo treba samo zavreči. Dno steklenice je odlično stojalo. Na njem lahko narišete vzorce ali cvetlične odtise. Bolje je, da zgornji element figurativno prerežemo in pobarvamo v neko eno barvo, tako da se vaza izkaže za kontrastno in so na njej vidni prej narisani vzorci.

Tudi otroci lahko naredijo vazo iz plastičnih steklenic. Za to bodo potrebne škarje, plastične steklenice in akrilne barve. Steklenica je razrezana na tri dele. Srednji del bo treba samo zavreči. Dno steklenice je odlično stojalo.

Ne mislite, da bodo iz plastičnih steklenic nastale le preproste vaze. Lahko naredite prave mojstrovine. Odprte vzorce izrežemo s posebnim ostrim nožem in dobimo zelo lepo obrt, ki bo vaši notranjosti dala pridih izvirnosti.

Ne mislite, da bodo iz plastičnih steklenic nastale le preproste vaze. Lahko naredite prave mojstrovine. S posebnim ostrim nožem izrežemo ažurne vzorce in dobimo zelo lepo obrt, ki bo vaši notranjosti dala pridih izvirnosti.

Suho cvetje ali umetno cvetje bo v takšni vazi videti lepo. Če želite vanjo vstaviti sveže cvetje, ne naredite preveč izrezov ali postavite steklenico na sredino plastične vaze.

Suho cvetje ali umetno cvetje bo v takšni vazi videti lepo. Če želite vanjo vstaviti sveže cvetje, ne izdelujte preveč izrezanih elementov ali postavite steklenico na sredino plastične vaze.

Danes je mogoče najti veliko idej, kako narediti vazo iz plastičnih steklenic. Oglejte si fotografije in se navdihnite.

Danes lahko najdete veliko idej, kako narediti vazo iz plastičnih steklenic. Oglejte si fotografije in se navdihnite.

naredite sami vaze iz plastičnih steklenic

vaza za steklenice

Preberite tudi: Vaze iz plastenk DIY