Zimske obrti DIY za vrt: igrače

Pozimi matere z otroki skoraj ves dan sedijo doma. In to ne preseneča, saj je pozimi malo toplih dni in res ne hodite ven. Toda samo sedenje doma je zelo dolgočasno. Zato je vredno poskusiti z otroki z lastnimi rokami narediti zimske obrti, ki jih lahko uporabite za okrasitev božičnega drevesa na vrtu..

Ponujamo idejo obrti z otroki za vrtec

Lepe ročno izdelane obrti so lahko izvirno darilo. Poleg tega lahko odlične domače izdelke okrasite na dvorišču ali ulici. Danes lahko izdelate popolnoma katero koli obrt.

Zdaj pa moramo MK ponuditi eno čudovito malenkost, ki jo lahko naredi vsak. Tako edinstvena in hkrati lepa obrt lahko postane okras za novoletno drevo ali navadne sobe. Človek mora samo to narediti.

Preden se lotite tega, morate pripraviti vse potrebno.

Preden se lotite tega, morate pripraviti vse potrebno. Torej morate pripraviti: železne kalupe, ki se uporabljajo za peko, in barvne plastične kroglice.

Ker se obrt izvaja pozimi, morajo biti kalupi v slogu zimske teme.

Ker se obrt izvaja pozimi, morajo biti kalupi v slogu zimske teme. Iz tega sledi, da je najbolje uporabiti obliko snežaka ali obliko ribje kosti..

Včasih je te kalupe težko najti v prodaji. In tako jih lahko naredite z lastnimi rokami iz nepotrebnih železnih pločevink.

Včasih je te kalupe težko najti v prodaji. In tako jih lahko naredite z lastnimi rokami iz nepotrebnih železnih pločevink..

Zimske obrti DIY za vrt: igrače

Zdaj vzamemo navaden pekač, ki ga je treba prekriti s peki papirjem.

Kalupi s plastičnimi kroglicami so položeni na papir. Iz kroglic morate narediti vzorec. V snežaku morate oči in nos poudariti s kroglicami. Prav tako je vredno narediti z drugimi oblikami..

Kalupi so položeni na papir, s plastičnimi kroglicami

Po tem se pločevinke s kroglicami za 10 minut postavijo v ogreto pečico. Nato vzamejo te zimske obrti in jih pustijo, da se ohladijo.

Po tem se kalupi z kroglicami za 10 minut postavijo v ogreto pečico.

Zdaj so zimski in izvirni pripomočki pripravljeni.

Zdaj so zimski in izvirni pripomočki pripravljeni.Ribja kost – obrt za vrt

Le pritrditi jim morate vrv, s katero lahko končni izdelek obesite na božično drevo na vrtu.

Le pritrditi jim morate vrv, s katero lahko končni izdelek obesite na božično drevo na vrtu.