šopki bonbonov za novo leto 2018

Kakšno novo leto lahko brez daril. Pravzaprav imajo vsi radi darila. Danes sorodnikom ni težko ugajati. Konec koncev verjetno veste, kaj imajo radi. Če pa imate še vedno težave pri izbiri novoletnega darila, so lahko sladka darila univerzalna možnost. Toda dajanje škatle ali vrečke čokolade velja za nepomembno zadevo. Tu je vredno malo ustvarjalnosti. Univerzalno in izvirno novoletno darilo, ki bo navdušilo vsako osebo brez starostnih omejitev! Obstaja veliko različnih možnosti iz vseh vrst komponent, izbirajte in ustvarjajte z nami! Vabimo vas, da naredite sladka darila za novo leto z lastnimi rokami..

Ideje za novoletno darilo

Domača sladka košara.

Lepa košara za novo leto lahko ugaja vsem. In če prejemnik ugotovi, da je bil ustvarjen z lastnimi rokami, mu bo to samo ugajalo. Z našim opisom boste to košarico naredili zelo hitro..

šopki bonbonov za novo leto 2018

S pisarniškim nožem izrežite iz polistirena pecivo, podobno torti.

Nadalje – podlago je treba lepiti z lepim valovitim papirjem ali elegantno tkanino. Satenski ali cvetlični ovojni material bo zelo, zelo dober. Iz materiala druge barve smo izrezali črke za napis Srečno novo leto in jih razporedimo po celotni širini na okvir.

sladka darila za novo leto naredi sam

Zdaj s šilom ali debelo iglo naredimo luknje v peni in tja prilepimo smrekove veje, bolj bolje.

Nato vzamemo žico in jo ovijemo z barvnim trakom različnih odtenkov, žico lahko figurativno upognete. Ostaja, da žico vtaknemo v penasto podlago in nanjo nalepimo sladkarije. Preostanek čokolade in sladkarij lahko preprosto prilepite od spodaj..

šopki bonbonov za novo leto 2018

Smrekove vejice imamo še vedno okrašene. Lahko jih oblečete s storži, loki, kroglami. In do košare naredimo ročaj, za to žico spet ovijemo s čudovito krpo in jo zalepimo v peno.

Domač okusni šopek.

Tukaj govorimo o tem, kako narediti sladkarije za novo leto. Vsi bodo z veseljem prejeli takšno darilo. Najprej potrebujemo pravokotnik, izrezan iz kartona, ki ga zložimo v krog. Nato smo iz kartona izrezali okrogel del s premerom prejšnjega dela bolj tesno. Zdaj morate prstan postaviti na gostejšo podlago in vse povezati s koščki papirja.

šopki bonbonov za novo leto 2018

Našo škatlo lepimo z elegantnim papirjem, na dno položimo belo vato ali sintetični ozimnik.

Tja smo postavili storže in bonbone, ki so bili že pripravljeni in zaviti v pozlačen papir ali pa v prosojno tkanino, na splošno lepo zapakirano. Če je še prostora, ga napolnimo z novoletnimi igračami ali presenečenji. Za zaključek lahko prilepite veje iz smreke / bora.

šopki bonbonov za novo leto 2018

Domača sladka božična drevesa.

Šopki sladkarij za novo leto 2018 izgledajo odlično. Poleg tega takšno darilo ne bo samo razveselilo duše. Izkazalo se je užitno. S takšnim šopkom lahko okrasite novoletno mizo! Za podlago boste potrebovali volumetrični krog in penasto cev. Oba dela zlepimo z zeleno krpo, nato pa cevko vtaknemo v dno, pri tem pazimo, da je struktura stabilna.

sladka darila za novo leto naredi samsladka darila za novo leto naredi samsladka darila za novo leto naredi samsladka darila za novo leto naredi samsladka darila za novo leto naredi samsladka darila za novo leto naredi samsladka darila za novo leto naredi samsladka darila za novo leto naredi sam

V penasti cevi naredimo luknje in vanje vtaknemo smrekove / borove veje. Moral bi dobiti drevo. Zdaj ga okrasimo z lahkimi sladkarijami in bonboni, čokoladami, igračami ter loki iz papirja ali blaga.

Kako narediti božično drevo iz sladkarij. Mojstrski razred. 

rože iz bonbonov za novo letorože iz bonbonov za novo letorože iz bonbonov za novo letorože iz bonbonov za novo letorože iz bonbonov za novo letosladka darila za novo leto naredi sam

Mojstrski razred božičnega drevesa: 

sladka darila za novo leto naredi samsladka darila za novo leto naredi samsladka darila za novo leto naredi samsladka darila za novo leto naredi samšopki bonbonov za novo leto 2018šopki bonbonov za novo leto 2018šopki bonbonov za novo leto 2018sladka darila za novo leto naredi samsladka darila za novo leto naredi sam

Če kljub temu obstaja nekaj obsežnega ali težkega, ga je bolje lepiti na dno božičnega drevesa. Lahko si omislite tudi oblazinjeno poliestrsko ali bombažno snežno kepo in jo potresete po vejicah.

Ideje za sladko kompozicijo:

šopki bonbonov za novo leto 2018

šopki bonbonov za novo leto 2018

šopki bonbonov za novo leto 2018

šopki bonbonov za novo leto 2018

šopki bonbonov za novo leto 2018

sladka darila za novo leto naredi sam

šopki bonbonov za novo leto