Naredite mehke igrače za novo leto

Če želite osvojiti zaupanje in hkrati spoštovanje Ognjenega petelina, potem poskusite sami narediti simbol leta 2017. V tem primeru uporabite ustrezne materiale in svojo domišljijo. Vredno je reči, da bi morale biti obrti za leto petelina svetle in lepe. In kar je najbolje, te lastnosti bodo imele mehke igrače, ki jih je tudi zelo enostavno narediti. Igrače, ki jih izdelate z lastnimi rokami, so lahko odlična dekoracija doma ali čudovito darilo..

Ideje za igrače. Nenavadni božični petelini

Mehki igračev petelin iz klobučevine.

Seveda je klobučevina material, ki se pogosto uporablja za šivanje igrač. In če vam je všeč delo s tem materialom, potem morate ustvariti tako izvirnega petelina.

Postopek ustvarjanja igrače vam ne bo vzel veliko časa. Najprej morate narediti vzorce, v tem primeru uporabite klobučevine barve, ki vam je všeč. Naredite 2 kosa in jih nato izrežite. 2 kosa sešite z nitjo. Kot polnilo uporabite sintetični ozimnik.

Posamezne dele igrače je seveda treba izrezati iz klobučevine druge barve. Za stopala je primeren rumen klobučevina. Ampak ne pozabite narediti pokrovače rdeče. Za luknjico naredite 4 kroge. Za okras je mogoče narediti tudi več krogov. Posamezni deli so z lepilom prilepljeni na petelina.

1c9f00

Petelin iz blaga za novo leto 2017.

Vredno je reči, da je vzorce te svetle igrače izumil tuji mojster, ki veliko ve o šivanju. Ta obrt ima eno pomembno lastnost. Za njegovo ustvarjanje se uporabljajo ostanki večbarvne tkanine. Dejansko, če imate doma ostanke nepotrebne tkanine, jih lahko varno uporabite za takšno obrt. Če želite šivati ​​petelina, pripravite:

Naredite mehke igrače za novo leto

 • blago,
 • navoj z iglami in šivalni stroj,
 • vzorci sami,
 • polnilni material.

Napredek:

 1. Najprej morate natisniti vse vzorce na tiskalniku..
 2. Obris vzorcev je treba prenesti na debel papir. Nato jih je treba odrezati.
 3. Zdaj podrobnosti vzorcev nanašamo na ostanke tkanine. Poleg tega morajo biti vsi seznanjeni deli enake velikosti. Poleg tega morajo biti posamezni deli iz iste barve tkanine. Med šivanjem pustite tudi dodatek za šiv.
 4. Deli lahko šivate na šivalnem stroju ali sami naredite z iglo in nitjo. Ne pozabite pustiti majhne vrzeli za pakiranje..
 5. Vzamemo material za polnjenje in z njim napolnimo vse podrobnosti. V tem primeru ne smete natikati nog in oči. Zašite vrzeli.
 6. Nato povežite vse dele igrače. Posledično bo vaš petelin pripravljen.

Vzorci:

803ba82cca4ac643244ada7895052251

vzorci petelinov za novo leto

vzorci petelinov

vzorci petelinov za novo leto

mehke igrače za novo leto 2017

Preprost igračev petelin.

Če niste profesionalna šivilja in se te obrti šele učite, potem naslednje igrače ne bo težko narediti. In vse zato, ker je v tej igrači manj delov. Za obrt lahko uporabite absolutno kateri koli material. Bodite pozorni na vzorce, ki označujejo količino podrobnosti.

mehke igrače za novo leto 2017

Postopek ustvarjanja igrač:

 1. Najprej so podrobnosti vzorcev natisnjene in izrezane.
 2. Parni deli so sešiti skupaj. Nato je igrača napolnjena z oblazinjenjem.
 3. Poleg tega so vsi deli med seboj povezani..
 4. Na zadnji stopnji je dodan dekor. To so: oči, čop in drugi detajli.

Naredite mehke igrače za novo leto

Druga možnost za šivanje petelina.

Če iščete izviren mojstrski razred o ustvarjanju petelina, si oglejte naslednje vzorce. Posledično boste imeli lepo in svetlo igračo. Omeniti velja, da ga lahko šivate z nitjo in iglo..

Naredi sam obrt za leto petelina mehke igrače

vzorci petelinov za novo leto

Naredi sam obrt za leto petelina mehke igrače

Eleganten petelin z lastnimi rokami.

Seveda naj bodo mehke igrače za novo leto narejene v duhu prihodnjega leta. Zlasti bi morali podrobneje pogledati izdelavo lepih petelinov. Naslednjega petelina je tudi zelo enostavno narediti z lastnimi rokami. V tem primeru uporabite vzorce, ki so bili uporabljeni za ustvarjanje petelina iz drobcev. Na splošno, če imate šivalne sposobnosti, se boste s to nalogo spopadli..

mehke igrače za novo leto 2017

Druge božične igrače DIY

Seveda lahko poleg mehkih petelinov za novo leto izdelate tudi druge zanimive mehke igrače. In zdaj vam bomo ponudili zanimive ideje.

Zelo lepa božična drevesca za novo leto so zelo enostavna za izdelavo iz tkanine. Strinjam se, izgledajo zelo elegantno. Gumbi različnih odtenkov lahko dodajo svetlost vaši obrti..

Božične mehke igrače

In ta božična drevesca so že iz klobučevine. Tudi njihovo ustvarjanje je zelo enostavno..

mehke igrače za novo leto 2017

Prav tako lahko šivate pomembne atribute Božička, da okrasite vaš dom iz klobučevine..

Naredi sam obrt za leto petelina mehke igrače

Naslednje sovice iz filca lahko lepo okrasijo vaše drevo. Lahko jih naredite tudi za novo leto 2017.

Naredite mehke igrače za novo leto

Če povzamem

Kot lahko vidite, mehkih igrač za novo leto 2017 ni težko narediti. Če želite svoje ljubljene resnično razveseliti s čudovitim darilom, bodo igrače, ki ste jih ustvarili z lastnimi rokami, najboljša rešitev za vas. Ne pozabite, da si bo takšno darilo vaša ljubljena oseba dolgo zapomnila in mu bo v spominu vedno ostal prijeten spomin..